Închide meniul

„Eşti pregătit să fii criticat de patron?” Reacţia lui Damjan Djokovic. Comparaţie între Gigi Becali şi Neluţu Varga

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iunie 2023, 8:38

Reclamă
„Eşti pregătit să fii criticat de patron? Reacţia lui Damjan Djokovic. Comparaţie între Gigi Becali şi Neluţu Varga

"Eşti pregătit să fii criticat de patron?" Reacţia lui Damjan Djokovic

Gigi Becali l-a transferat pe Damjan Djokovic / Colaj Profimediaimages

Eşti pregătit să fii criticat de patron?„, a fost întrebarea la care Damjan Djokovic nu s-a ferit să răspundă. Mijlocaşul croat în vârstă de 33 de ani este ultimul transfer reuşit de Gigi Becali la FCSB. Patru titluri are în palmares Djokovic cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul care a revenit în Liga 1 după ce a jucat pentru Rizespor, Adana Demirspor şi Al-Raed nu se teme că ar putea să fie făcut praf de patronul de la FCSB, în cazul unei înfrângeri a roş-albaştrilor.

„Eşti pregătit să fii criticat de patron?” Reacţia lui Damjan Djokovic

Mai mult, mijlocaşul care are o cotă de piaţă de 300.000 de euro a făcut o comparaţie cu Neluţu Varga, finanţatorul lui CFR Cluj.

(Reporter: Ești pregătit să fii criticat? Nu de către presă, ci de către patronul propriu. Ai fost la CFR cu Ioan Varga, un proprietar mai discret) E mai puțin vizibil în presă, dar și patronul de la CFR se gândește la câți bani a dat el singur și când echipa pierde un meci important are și el emoțiile lui, doar că se exprimă diferit.

Am mai fost criticat de-a lungul carierei, asta nu înseamnă că trebuie să las capul jos. Am o vârstă, o experiență și știu că nu e cazul să fiu prea sensibil la anumite comentarii„, a declarat Damjan Djokovic pentru gsp.ro.

Reclamă

Djokovic va câștiga la FCSB 20.000 de euro pe lună. Venit liber de contract, croatul a fost convins cu o primă de instalare de 100.000 de euro. Cel mai bine plătit jucător al vicecampioanei rămâne Florinel Coman, cu 30.000 de euro pe lună.

(Reporter: Becali te-a convins și cu altceva în afara banilor? Ți-a spus ceva?) Mie, direct, nu. Am citit o declarație în care spunea că el chiar vrea să câștige campionatul următor. Fiecare are părerea lui despre Becali, adevărul e că sunt puțini, el, Neluțu, Rotaru, care investesc bani mulți în fotbalul românesc. M-a atras cu declarația aceea în care spunea că e hotărât să câștige din nou titlul„, a mai spus noul jucător de la FCSB.

Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali l-a transferat pe Damjan Djokovic

Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Marius Şumudică şi Mihai Rotaru l-au ambiţionat să cumpere jucătorul croat care a impresionat în tricoul lui CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

M-a ambiţionat Şumudică. A spus că niciodată nu vine Djokovic! Am zis ia să vedem. Cum m-a ambiţionat şi Djokovic, cum m-a ambiţionat şi Mihai Rotaru că a spus: ‘Hai să fie sânge’. M-a enervat Rotaru. A zis: ‘să fie sânge’. Păi ce faci, mă, faci sânge cu mine? Dacă e vorba de sânge, când dau eu drumul la sânge…vai, vai, vai!

Când am pierdut de la 2-0 cu 3-2 a fost un semnal, că eu credeam că am echipă puternică. Nu ai cum să mănânci bătaie de la 2-0 când vrei să fii campion. Şi atunci mi-am spus: ‘Ce trebuie?’. Şi eu am ajuns la o concluzie, dacă nu ai mijlocaşi puternici praf eşti la fotbal. Nu ai mijloc bun, nu ajunge mingea la atacanţi… nu ai mijloc bun, nu recuperează mingea. Ca atare, eşti praf.

Ca atare, sunt 5 mijlocaşi acum din care joacă 3. Sunt 5 care sunt toţi buni: Olaru, Djokovic, Băluţă, Malcom şi cu Şut. Sunt toţi buni, dar din 5 vor juca 3. Nu am niciun favorit, concurenţă. Acum o să fie concurenţă. Acum nu va mai sta Olaru 90 de minute că trebuie să stea. Dacă nu joacă bine, ia treci pe bancă şi tu, Olarule. Stai, bă, că şi pe tine de schimbăm„, a declarat Gigi Becali.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și