Închide meniul

„Eu am bani, aveţi marfă de vânzare?” Dialog savuros între Dan Şucu şi Laszlo Dioszegi, după Sepsi – Rapid 0-0

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 noiembrie 2023, 8:47

„Eu am bani, aveţi marfă de vânzare? Dialog savuros între Dan Şucu şi Laszlo Dioszegi, după Sepsi – Rapid 0-0

Dialog savuros între Dan Şucu şi Laszlo Dioszegi

Dan Şucu şi Laszlo Dioszegi/ Colaj Hepta

Laszlo Dioszegi şi Dan Şucu au purtat un dialog savuros, dialog dezvăluit de patronul de la Sepsi. Acesta a mărturisit că acţionarul majoritar de la Rapid s-a interesat de jucătorii covăsnenilor, pe listă fiind Marius Ştefănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi şi Rapid au remizat în duelul din prima etapă a returului din Liga 1. Giuleştenii au ratat şansa de a urca provizoriu pe primul loc în Liga 1. Dan Şucu, acţionarul majoritar al trupei de sub Grant, a fost prezent la meciul de la Sfântu Gheorghe, fiind văzut discutând cu Laszlo Dioszegi, la finalul partidei.

Dialog savuros între Dan Şucu şi Laszlo Dioszegi

Laszlo Dioszegi a dezvăluit că Dan Şucu l-a întrebat dacă are jucători de vânzare, pentru că dispune de banii necesari pentru a-i transfera. Patronul de la Sepsi a oferit un răspuns categoric, şi a declarat că niciun fotbalist nu va pleca de la echipa sa în iarnă.

Marius Ştefănescu a fost ţinta giuleştenilor şi la începutul sezonului. Dan Şucu era în luptă directă cu Gigi Becali pentru semnătura mijlocaşului, care în cele din urmă a rămas la Sepsi.

(n.r. despre întâlnirea cu Dan Şucu) Mi-a spus: Eu am bani, dumneavoastră să aveţi marfă de vânzare? I-am răspuns: ‘Deocamdată nu am marfă de vânzare’. Dacă vindem jucătorii buni, unde ajungem? Nu îl vând pe Ştefănescu.

Reclamă

Fiecare are un preț, dar… Când te duci la un târg și vrei să vinzi un porc, pentru cel care vinde e 10 milioane, pentru cel care cumpără, e unul. Glumim puțin! Dacă nu e de vânzare, n-are preț”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform orangesport.ro.

Decizia lui Laszlo Dioszegi în privinţa lui Liviu Ciobotariu

Laszlo Dioszegi şi-a anunţat decizia în privinţa antrenorului Liviu Ciobotariu. Înainte de meciurile cu Petrolul şi Rapid, patronul lui Sepsi impusese un obiectiv de 4 puncte pentru aceste două jocuri.

„Din păcate da (n.r.: Sepsi a ratat obiectivul de a scoate 4 puncte cu Petrolul şi Rapid). Ştiu că toată lumea aşteaptă marele anunţ, dar regret să vă spun că aşa am decis.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă am început un drum, continuăm împreună! Toţi oamenii au o altă atitudine. S-a văzut şi la meciul cu Petrolul şi la cel de azi. Antrenorul nu poate să intre pe teren să marcheze. Astăzi am ratat 6-7 ocazii mari.

Este o normalitate să mergem împreună. Asta nu înseamnă că pierdem iar meciuri şi nu se fac schimbări. Avem meciul cu Craiova (n.r: cu FCU), eu cred că echipa asta, cu ce am văzut astăzi, o să producă multe surprize plăcute.

Chiar dacă nu intrăm în playoff, ne luptăm pentru locul 7 şi să jucăm în Europa.

Am încredere că ne vom reveni. Dacă nu, putem să schimbăm antrenorul. La orice etapă se poate schimba antrenorul. Dacă lucrurile încep să meargă spre bine trebuie să fii iresponsabil să iei nişte decizii cu care nu ştii unde ajungi”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru digisport.ro după Sepsi – Rapid 0-0.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și