Închide meniul

„Eu atât spun!” Singurul regret pe care îl are Mihai Stoica, după FCSB – Rapid 1-2

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2023, 21:32

Reclamă
„Eu atât spun! Singurul regret pe care îl are Mihai Stoica, după FCSB – Rapid 1-2

Reacţia lui Mihai Stoica, după acuzaţiile dure aduse staff-ului de Gigi Becali

Gigi Becali şi Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

S-a aflat care este singurul regret pe care îl are Mihai Stoica după FCSB – Rapid, scor 1-2, din etapa a 15-a a Ligii 1. Oficialul vicecampioanei României a avut prima reacţie şi a venit cu precizări despre derby-ul de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

40.000 de spectatori au fost pe cel mai mare stadion din ţară. Jucătorii lui Elias Charalambous au cedat şi la final au fost apostrofaţi de ultraşii din Peluza Nord. „Ruşine să vă fie!”, au scandat fanii, care s-au întors cu spatele în momentul în care fotbaliştii FCSB-ului au venit în dreptul lor.

Singurul regret pe care îl are Mihai Stoica, după FCSB – Rapid 1-2

MM Stoica regretă că fanii au plecat dezamăgiţi spre casă. Speră ca jucătorii liderului să îşi ia revanşa etapa viitoare, cu Craiova lui Mititelu.

Eu atât spun. Eu regret foarte mult dintr-un singur motiv: pentru că au fost atât de muți fani și au plecat dezamăgiți. În rest, eu am fost mult mai supărat după alte meciuri, după ce am pierdut cu Petrolul două puncte la ultima fază, după ce s-a întâmplat cu Voluntari, cu penalty nedat, chiar și la Galați, în Cupă.

Am mai văzut meciuri de genul ăsta. Sunt zile în care nu-ţi iese şi poţi face orice. Am văzut că a fost ironizat Elias că a zis că am fost superiori. Cine-l ironizează nu s-a uitat la meci. Alea ale rapidiştilor nu sunt ocazii de gol, sunt greşelile noastre. Noi am dormit”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

FCSB a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie, în toate competiţiile. Roş-albaştrii au suferit şi cea de-a treia înfrângere la rând în faţa Rapidului.

Gigi Becali, reacție nervoasă după FCSB – Rapid 1-2. A distrus patru jucători

Latifundiarul din Pipera a ieșit la atac și i-a făcut praf pe Ovidiu Popescu, Andrea Compagno și Octavian Popescu. Nici Dorin Rotariu nu a scăpat de tirul patronului.

Mai mult, finanțatorul liderului Ligii 1 l-a arătat cu degetul și pe Elias Charalambous. Anunță că echipa a fost făcută greșit și că schimbările au fost dezastruoase.

Reclamă 4 / 0/3

Atâta timp cât eşti pe primul loc nu e o problemă. Rapid nu a fost echipa mai bună, a fost echipa care a vrut mai mult victoria. Dumnezeu a făcut dreptate. Cine a vrut mai mult victoria, a câştigat. Meciul a fost controlat de noi total, după a dat Ovidiu Popescu pasa aia la Borja Valle, nu am văzut în viaţa mea aşa ceva.

S-a văzut dorinţa lor de câştig mai mare decât a noastră. Ovidiu Popescu ba e foarte bun, ba e praf. I-am spus şi lui MM să îi spună să nu se creadă mare fotbalist. Ovidiu Popescu a fost praf la mijlocul terenului. Am zis că între Rotariu şi Compagno, mai bun e Compagno. Şi aşa este. Dar amândoi sunt zero. Asta e situaţia.

Mă păcălesc şi eu, am crezut mult în el (n.r. Rotariu), dar trebuie să iau un atacant. Chiar şi un mijlocaş. L-am băgat pe Tavi Popescu. Nu îţi vine să crezi că un jucător care a fost cel mai bun în România e acum cel mai slab. Echipa a fost făcută greşit, dar după, cu schimbările făcute, a fost şi mai slabă, cu Tavi. Compagno se mai bate, dar când i-am băgat pe ăştia doi, praf. Pe Creţu l-am băgat că am crezut că urcă mai mult. Aici e chestie de valoare, noi vorbeam de dorinţă. Rapid nu are valoare, dar are joc colectiv şi dorinţă„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și