Închide meniul

„Eu cred în Dumnezeu, dar nu l-am văzut niciodată!” Ousmane N’Doye, răspuns fabulos când a fost întrebat despre lupta la titlu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 ianuarie 2024, 23:35

Reclamă
Eu cred în Dumnezeu, dar nu l-am văzut niciodată!” Ousmane NDoye, răspuns fabulos când a fost întrebat despre lupta la titlu

Episod memorabil cu Ousmane N'Doye

Hepta

Ousmane N’Doye a oferit un răspuns fabulos când a fost întrebat despre lupta la titlu şi dacă FCSB poate deveni campioană după o pauză de 9 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, fostul jucător de la Vaslui şi Dinamo a spus că a vorbit, în ultima perioadă, atât cu Mihai Pintilii şi Elias Charalambous, dar şi cu Mihai Stoica.

Ousmane N’Doye, răspuns fabulos când a fost întrebat despre lupta la titlu

Întrebat dacă FCSB poate lua titlul, Ousmane N’Doye a oferit un răspuns fabulos. „Eu cred în Dumnezeu, dar nu l-am văzut niciodată”, a spus N’Doye pentru sport.ro.

Fostul mijlocaş de la Dinamo a spus că ţine legătură cu oamenii din staff-ul celor de la FCSB.

Cine ia campionatul… voi știți că Steaua (n.r. FCSB) e echipa mea. De două săptămâni am vorbit cu Pintilii și cu Charalambous, dar și cu Meme. Am văzut că lucrează acolo foarte bine, la FCSB”, a mai spus N’Doye.

Reclamă

Ousmane N’Doye, relaţie de prietenie cu Gigi Becali

Ousmane N’Doye are o relaţie de prietenie cu Gigi Becali, deşi nu a jucat niciodată la FCSB. De altfel, patronul roş-albaştrilor a încercat să îl aducă la echipă, dar de fiecare dată s-a lovit de refuzul jucătorului din Senegal. Ousmane N’Doye a ajuns prima dată în România în 2009, la FC Vaslui.

Ulterior, senegalezul ajuns acum la 44 de ani a mai jucat pentru Dinamo, Astra, CS Năvodari, FCM Târgu Mureş sau CSM Deva.

La un moment dat, Ousmane N’Doye a oferit o explicaţie fabuloasă pentru faptul că l-a refuzat mereu pe prietenul Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt prieten cu Gigi, dar nu putem să lucrăm împreună. Două oi mari nu pot să stea la un loc! E bine să rămânem amici, ne salutăm. Mi-e dor de el! Mâine plec din țară, dar data viitoare o să trec pe la Palat să-l văd”, a spus, în trecut, Ousmane N’Doye.

Episod memorabil cu Ousmane N’Doye

Andrei Vaştag a dezvăluit că Ousmane N’Doye juca gratis la CSM Deva şi că fostul jucător de la Dinamo i-a făcut o propunere incredibilă. Acesta i-a spus că îi dă 300 de lei pentru fiecare pasă de gol pe care i-o dă. Iar senegalezul a fost numai bun de plată.

Mi-a zis că la fiecare centrare de gol pe care i-o dau, îmi oferă o primă de 300 de lei. Țin minte că la un meci i-am dat 4 centrări de gol, câștigasem cu 5-0. Mi-a zis: «Vezi borseta aia? Du-te și ia banii de acolo. Ai dat 4 centrări, banii sunt la tine. Du-te că ai banii acolo».

Mi-a dat 1.200 de lei. I-am mai dat și după pase de gol. Îmi zisese să pun mingea între 6 și 11 metri, că el e mereu acolo. A dat vreo 7 goluri în 4 meciuri atunci. El juca și cu întindere, cu microruptură fibrilară. Juca gratis, nu avea salariu, juca de plăcere”, a povestit Andrei Vaştag la gsp.ro.

Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident 19:21 Iga Swiatek s-a calificat în sferturile de finală la Roma. Naomi Osaka, OUT 18:55 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 18:44 Ora de start a meciului dintre Simona Halep – McCartney Kessler, de la WTA 125 Trophee Clarins 18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” 18:37 Farul Constanţa – Universitatea Craiova LIVE TEXT (20:30). Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene 18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” 17:54 Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani 17:44 Dinamo a făcut lumină în cazul Edgar Ie! Reacţie vehementă a „câinilor”: „Un atac canceros împotriva clubului” Vezi toate știrile
Citește și