Închide meniul

Episod memorabil cu Ousmane N’Doye: „Mi-a zis: «Vezi borseta aia? Du-te și ia banii de acolo”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 februarie 2023, 16:56

Reclamă
Episod memorabil cu Ousmane NDoye: „Mi-a zis: «Vezi borseta aia? Du-te și ia banii de acolo

Episod memorabil cu Ousmane N'Doye

Hepta

Andrei Vaştag, actualul jucător de la CS Dinamo, a dezvăluit un episod memorabil cu Ousmane N’Doye. Cei doi au fost colegi, în 2017, la CSM Deva, formaţie ce evolua în Liga 3 atunci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Vaştag a dezvăluit că Ousmane N’Doye juca gratis la CSM Deva şi că fostul jucător de la Dinamo i-a făcut o propunere incredibilă.Acesta i-a spus că îi dă 300 de lei pentru fiecare pasă de gol pe care i-o dă. Iar senegalezul a fost numai bun de plată.

Episod memorabil cu Ousmane N’Doye

Mi-a zis că la fiecare centrare de gol pe care i-o dau, îmi oferă o primă de 300 de lei. Țin minte că la un meci i-am dat 4 centrări de gol, câștigasem cu 5-0. Mi-a zis: «Vezi borseta aia? Du-te și ia banii de acolo. Ai dat 4 centrări, banii sunt la tine. Du-te că ai banii acolo».

Mi-a dat 1.200 de lei. I-am mai dat și după pase de gol. Îmi zisese să pun mingea între 6 și 11 metri, că el e mereu acolo. A dat vreo 7 goluri în 4 meciuri atunci. El juca și cu întindere, cu microruptură fibrilară. Juca gratis, nu avea salariu, juca de plăcere”, a povestit Andrei Vaştag la gsp.ro.

Ousmane N’Doye, relaţie de prietenie cu Gigi Becali

Ousmane N’Doye are o relaţie de prietenie cu Gigi Becali, deşi nu a jucat niciodată la FCSB. De altfel, patronul roş-albaştrilor a încercat să îl aducă la echipă, dar de fiecare dată s-a lovit de refuzul jucătorului din Senegal. Ousmane N’Doye a ajuns prima dată în România în 2009, la FC Vaslui. Ulterior, senegalezul ajuns acum la 44 de ani a mai jucat pentru Dinamo, Astra, CS Năvodari, FCM Târgu Murşe sau CSM Deva.

Reclamă

La un moment dat, Ousmane N’Doye a oferit o explicaţie fabuloasă pentru faptul că l-a refuzat mereu pe prietenul Gigi Becali.

Sunt prieten cu Gigi, dar nu putem să lucrăm împreună. Două oi mari nu pot să stea la un loc! E bine să rămânem amici, ne salutăm. Mi-e dor de el! Mâine plec din țară, dar data viitoare o să trec pe la Palat să-l văd”, a mai spus Ousmane N’Doye.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și