Închide meniul

„Eu sunt secui, nu-mi schimb niciodată părerea!” Laszlo Dioszegi refuză să se aşeze la masa negocierilor cu Gigi Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 aprilie 2024, 13:07

Reclamă
„Eu sunt secui, nu-mi schimb niciodată părerea! Laszlo Dioszegi refuză să se aşeze la masa negocierilor cu Gigi Becali

Laszlo Dioszegi refuză să se aşeze la masa negocierilor cu Gigi Becali

Laszlo Dioszegi şi Gigi Becali / Colaj Hepta/AS.ro

Laszlo Dioszegi rămâne ferm pe poziţii şi refuză să se aşeze la masa negocierilor cu Gigi Becali. Patronul lui Sepsi exclude din start orice ofertă pe care ar putea să o primească de la campioana României pentru Marius Ştefănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul grupării din Sfântu Gheorge a promis că nu îl va lăsa pe Ştefănescu la FCSB, după acuzaţiile lansate de Dan Şucu. Milionarul de la conducerea Rapidului răbufnise şi era convins că mijlocaşul de 25 de ani avea un acord semnat cu campionii României.

Laszlo Dioszegi refuză să se aşeze la masa negocierilor cu Gigi Becali

Dioszegi asigură că nu există nicio şansă ca Marius Ştefănescu să fie printre cei opt jucători pe care îi va transfera FCSB înainte de startul preliminariilor Champions League.

Îi transmit domnului Becali că eu sunt un secui care dacă zice ceva, nu-și schimbă niciodată părerea. Nici pentru 10 milioane de euro. Chiar dacă o să fie sfârșitul clubului meu.

Onoarea noastră nu o poate cumpăra nimeni niciodată, pentru nimic. Poate să încerce oricine. Pentru jucător, vrem ce e mai bine. Dar în afară de FCSB. Onoarea noastră e mai presus de orice.

Reclamă

Nu-l bănuim de absolut nimic pe Ștefănescu, apropo de ceea ce s-a vehiculat. Dar nu despre asta e vorba, ci despre ceea ce am stabilit atunci și am spus public„, a spus Laszlo Dioszegi la digisport.ro.

Marius Ștefănescu a rupt tăcerea, după acuzațiile lui Dan Șucu

Ștefănescu a dezvăluit că inițial nu a dorit să intervină în scandalul provocat după declarațiile lui Dan Șucu. Totuși, acesta a spus că a fost nevoit să vină cu un răspuns, având în vedere că imaginea sa a fost pătată.

Într-un interviu acordat site-ului oficial al lui Spesi, acesta a vorbit despre momentul în care a primit cartonașul galben la meciul cu Petrolul și a spus că nici nu știa faptul că Sepsi se va duela cu FCSB în startul play-off-ului.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am vrut să răspund deloc la acest acuzaţii, dar am văzut că s-a vorbit foarte mult în ultimele 3-4 zile şi s-a exagerat. Sunt nişte lucruri care nu sunt adevărate, toată lumea mă ştie, îmi cunoaşte caracterul. Eu nu m-am gândit niciodată să iau acel cartonaş galben, să nu joc cu FCSB.

Nici nu ştiam că jucăm cu FCSB. Se ştie că ultimele două locuri din play-off s-au decis în ultima etapă. Puteam să terminăm pe 5 şi să jucăm împotriva Rapidului sau CFR-ului, nici acolo nu se ştia. Au fost nişte acuzaţii care nu şi-au avut rostul. Vreau doar să îmi spun punctul meu de vedere”

A fost un meci cu presiune, cel cu Petrolul. Mai mulţi jucători de la Petrolul mi-au făcut semne să tac. Am zis să nu răspund pe teren. Ştiam că le mai puteam da gol în 5 minute. Şi când am marcat, am avut un gest nesportiv. Le-am făcut semn să tacă, arbitrul m-a văzut şi mi-a dat cartonaş galben. Nici nu mă gândeam că acel galben o să scoată atâtea acuzaţii la adresa mea”, a spus Marius Ștefănescu, în interviul publicat de Sepsi pe contul oficial de Facebook.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 Real Madrid – Alaves LIVE TEXT (22:30)! Presa din Spania anunţă că Ianis Hagi va fi titular 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros 19:39 Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri 19:21 Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „S-a transformat!” 19:15 Fratele geamăn al lui Edgar Ie a răbunfit, după scandalul de la Dinamo: „Toată familia e supărată. Tata s-a simţit rău” 18:51 Dinamo a anunţat unde va juca barajul cu Csikszereda: „Pentru istorie!” Veste de ultim moment 18:37 „Nu primeam nicio şansă la început!” Dorinel Munteanu, anunţ categoric înainte de finala Cupei României 18:28 Vedeta de la FCSB care a primit „interzis” la un transfer! Gigi Becali a făcut anunţul: „Nu pleacă!” 18:05 Tottenham – Manchester City LIVE TEXT (22:00). Arsenal aşteaptă „o mână de ajutor” din partea rivalei din nordul Londrei 17:53 Tottenham s-a decis în privinţa lui Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla cu fundaşul român, dorit insistent de Napoli Vezi toate știrile
Citește și