Închide meniul

Eugen Neagoe: „Andrei Miron a semnat!” Mesaj genial pentru Gigi Becali, după ce îi trimite 2 jucători de la FCSB + Atac la arbitraj după U Cluj – CFR Cluj 1-2: „Minţim oamenii”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 octombrie 2022, 0:05 / Actualizat: 24 octombrie 2022, 7:40

Eugen Neagoe: „Andrei Miron a semnat! Mesaj genial pentru Gigi Becali, după ce îi trimite 2 jucători de la FCSB + Atac la arbitraj după U Cluj – CFR Cluj 1-2: „Minţim oamenii

Prima reacţie din tabără lui U Cluj, după ce Eugen Neagoe s-ar fi înţeles cu Universitatea Craiova

Eugen Neagoe, în timpul unui meci pentru U Cluj/ Profimedia

Eugen Neagoe a avut o reacţie vehementă, după înfrângerea suferită de U Cluj, în faţa campioanei CFR Cluj, scor 1-2. Antrenorul s-a declarat nemulţumit de deciziile luate de centralul Radu Petrescu. Totodată, Neagoe i-a transmis un mesaj şi lui Gigi Becali, mulţumindu-i pentru jucătorii pe care îi va împrumuta FCSB la U Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj a pierdut pe teren propriu derby-ul cu CFR Cluj. Meciul a fost decis de trei penalty-uri, dictate de central. „Şepcile roşii” rămân în subsolul clasamentului, pe penultimul loc.

Eugen Neagoe, reacţie vehementă la adresa arbitrajului, după U Cluj – CFR Cluj. Mesaj pentru Gigi Becali

Eugen Neagoe a oferit primele declaraţii, după înfrângerea suferită în faţa celor de la CFR Cluj. Antrenorul lui U Cluj s-a declarat puternic dezavantajat de arbitru, care nu a consultat arbitrajul video, în fazele importante ale meciului.

Totodată, Neagoe i-a mulţumit lui Gigi Becali, pentru cei doi jucători pe care FCSB îi va împrumuta din iarnă clujenilor. Atât Ianis Stoica, cât şi Denis Haruţ, vor evolua pentru U Cluj, după ce au intrat în dizgraţiile patronului roş-albaştrilor.

Antrenorul lui U Cluj a anunţat şi transferul lui Andrei Miron, care se va alătura lotului în următoarele zile.

Reclamă

„Au o echipă foarte valoroasă, un antrenor foarte bun. Dar dacă este o fază clară…despre ce vorbim. Ne întoarcem în timp. Stăm şi minţim oamenii la televizor. Ne merităm soarta, nu să jucăm cu Gibraltar, ci cu amatori. Minţim oamenii că avem VAR, şi nu intervine la golul 2 al CFR-ului. Tot respectul pentru CFR, au cea mai bună echipă. Dar şi noi facem efort, ne gândim cum să facem să-i blocăm, am reuşit să o facem. Am avut faze clare şi VAR nu a intervenit, aţi văzut piciorul lui Fulop (n.r. accidentat).

Putea să-i facă ruptură. Chiar aşa fraieri să fim cu toţii. Vă dau cuvântul meu, că sunt supărat, nu-mi place să pierd. Dar asta n-are nicio legătură, CFR putea să mă bată, dar nu de maniera asta. Nu-i corect. Avem arbitrii de top, jos pălăria pentru ei, dar de ce se întâmplă doar împotriva noastră? N-am nicio problemă, puteau să câştige cu 5-0. Ce pot să le spun jucătorilor. CFR e echipa campioană, nu ne-a pus mari probleme, absolut deloc.

Fazele fize le-am lucrat, dar au fost mai puternici, au stat numai pe jos, aşteaptă să fluiere arbitrul. Din punctul meu de vedere, meciul trebuia să se termine 1-1. Ăsta este fotbalul, am felicitat jucătorii, au jucat aproape toţi şi joi, în Cupă. Trebuie să ridicăm capul, asta este relitatea. Avem probleme mari, dar n-am încercat să găsesc alibiuri.

Reclamă 4 / 0/3

Miron a semnat, şi mâine va face vizita medicală. (n.r. despre Ianis Stoica şi Denis Haruţ) Trebuie să vorbim cu Gigi Becali. Dacă el a spus asta (n.r. că îi va împrumuta la U Cluj), îi mulţumim. Sunt doi jucători buni”, a declarat Eugen Neagoe, pentru Digi Sport.

Jucătorii de la U Cluj critică arbitrajul, după înfrângerea cu CFR Cluj

Jucătorii de la U Cluj au contestat arbitrajul, după remiza cu CFR Cluj. Lorand Fulop a avut o reacţie vehementă, şi a declarat că centralul Radu Petrescu a avut un limbaj deplasat la adresa sa.

„Am pierdut un joc pe care nu meritam să-l pierdem. Doua faze fixe, facem greşeli. Am avut o atitudine bună, din păcate n-am putut scoate niciun punct. A fost o fază în care un adversar îi rupe piciorul. Avem VAR pentru faze din astea. Aşa ne-a explicat. Dacă se dă roşu, se uită pe VAR.

Arbitrul mă ia cu „mă”, „ce vrei, mă”. I-am arătat, trebuia să vadă, adversarii ridică talpa şi bagă piciorul, n-are cum să nu vadă. Ne-am dat viaţa pe teren. Am dominat o echipă destul de bună, puteam să scoate mai mult de la meciul acesta”, a declarat Lorand Fulop, la Digi Sport.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și