Închide meniul

Eugen Neagoe a tras concluziile, după Petrolul – Universitatea Craiova 0-1: „Se putea întâmpla orice!”

Viviana Moraru Publicat: 5 martie 2023, 18:48

Reclamă
Eugen Neagoe a tras concluziile, după Petrolul – Universitatea Craiova 0-1: „Se putea întâmpla orice!

Eugen Neagoe a tras concluziile, după Petrolul - Universitatea Craiova 0-1

Eugen Neagoe, în timpul unei conferințe de presă/ Facebook Universitatea Craiova

Eugen Neagoe a tras concluziile, după meciul dintre Petrolul şi Universitatea Craiova, încheiat cu scorul de 0-1, în etapa a 29-a din Liga 1. Antrenorul oltenilor şi-a felicitat jucătorii, după victoria la limită obţinută pe „Ilie Oană”, şi susţine că succesul ar fi putut fi mult mai categoric.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova s-a impus în duelul cu Petrolul, graţie golului marcat de Andrei Ivan. Oltenii s-au apropiat la doar un punct de Rapid, ocupanta locului 4 din Liga 1.

Eugen Neagoe a tras concluziile, după Petrolul – Universitatea Craiova 0-1

Eugen Neagoe a oferit primele declaraţii, după victoria echipei sale, din deplasarea de la Ploieşti. Antrenorul susţine că echipa sa s-ar fi putut desprinde pe tabelă, după golul marcat de Andrei Ivan.

Totodată, tehnicianul oltenilor l-a mai lăudat şi pe Andrei Ivan, care a devenit şi căpitanul echipei. Atacantul a reuşit cel de-al şaselea gol al său în 2023, traversând o formă de vis.

„A fost un joc de luptă, de-asta am jucat cu doi atacanți din primul minut, de-asta l-am introdus și pe Rivaldinho după, să ne batem, nu putea fi controlată mingea sub nicio formă, dar ne-am creat situații de a marca. Puteam marca și golul doi în prima repriză, nu am reușit și ne-am făcut singuri viața grea.

Reclamă

Am suferit, sunt și astfel de jocuri, nu avem ce face, mergem mai departe, e bine că am reușit să câștigăm.

Ivan a avut o evoluție bună în partea dreapta, a marcat, poate juca pe orice post în atac. E un jucător important pentru noi, nu întâmplător l-am pus căpitan de echipă, este pe un drum bun. L-am schimbat, acuza o stare de oboseală, încă de la pauză am discutat cu el, i-am zis să-mi spună când se simte încărcat.

Îl așteptăm pe Ișfan, e un jucător valoros. Are toată încrederea noastră, sper să reușească să spargă gheața cât mai rapid. A avut șansa să o facă în seara asta, n-a reușit, sper să marcheze.

Reclamă 4 / 0/3

Aș fi vrut să marcăm trei goluri și puteam, dar este foarte bine că nu am primit gol, ăsta este un bonus, e foarte bine pentru încrederea băieților”, a declarat Eugen Neagoe, conform digisport.ro.

Adrian Mititelu Jr e gata să îl trimită pe Juan Bauza la rivala Universitatatea Craiova

Adrian Mititelu Jr a făcut o dezvăluire surprinzătoare şi a anunţat că e dispus să îl vândă pe Juan Bauza la rivala Universitatea Craiova. Fiul patronului lui FC U Craiova 1948 a recunoscut că ar fi gata să se aşeze la masa negocierilor cu Mihai Rotaru.

„Prinţişorul Craiovei” a ţinut să asigure că orice jucător de la ocupanta locului 7 este de vânzare, în cazul în care oferta este pe măsură. Adrian Mititelu anunţase însă că nu ia în calcul să îşi trimită starul la o echipă din Liga 1, mai ales după ce Andrea Compagno a ajuns la FCSB pentru 1.5 milioane de euro.

Nu contează unde vindem. Dacă sună acum CSU (n.r. – Universitatea Craiova) și prețul este corect vindem. Chiar și pe Bauza. Ne raportăm la timpurile actuale, nu mai facem greșelile pe care le-am făcut în trecut.

Atunci am greșit cu Costea. A fost un cumul de evenimente negative care a culminat cu dezafilierea aceea nenorocită. Tata l-a apreciat foarte mult pe Florin Costea, era ca și copilul lui atunci.

Bauza este feblețea tatălui meu asumată public. Mie îmi place foarte mult de Bahassa. Și Bauza este un jucător care l-am remarcat din primul meci la Miercurea Ciuc, însă Bahassa este un jucător foarte, foarte, foarte tehnic. Eu cred că nu a avut SuperLiga în istorie un asemenea jucător tehnic. Nu am văzut driblinguri cum face Bahassa”, a declarat Adrian Mititelu Jr la fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și