Închide meniul

Eugen Neagoe, mulțumit după Universitatea Craiova – Rapid 3-1: „Mă bucur din suflet că am reușit să îi facem fericiți pe suporteri!”

Sebastian Cristian Publicat: 16 aprilie 2023, 23:46

Reclamă
Eugen Neagoe, mulțumit după Universitatea Craiova – Rapid 3-1: Mă bucur din suflet că am reușit să îi facem fericiți pe suporteri!”

Eugen Neagoe a plecat de la Universitatea Craiova

Eugen Neagoe, în timpul unei conferințe de presă/ Facebook Universitatea Craiova

Eugen Neagoe s-a declarat mulțumit după Universitatea Craiova – Rapid 3-1. Antrenorul oltenilor a fost încântat de jocul făcut de elevii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grație victoriei, oltenii s-au apropiat la doar 2 puncte de FCSB și continuă să spere la un loc pe podiumul Ligii 1.

Eugen Neagoe, mulțumit după Universitatea Craiova – Rapid 3-1: „Mă bucur din suflet că am reușit să îi facem fericiți pe suporteri!”

„Mă bucur din suflet că am reușit să îi facem fericiți pe suporteri într-o zi mare așa cum a fost azi. Le mulțumesc din suflet că au fost alături de noi. I-am felicitat pe băieți pentru jocul foarte bun pe care l-au făcut. Rămânem împreună până mâine la prânz și apoi vor fi liberi pentru că merită. Au făcut un joc foarte bun în această seară.

Rapidul e o echipă foarte bună cu jucători valoroși. Golul lor a venit însă întâmplător, a fost o fază pe care am tratat-o noi cu lejeritate, dar am reușit să marcăm 3 goluri și cred că am mai fi putut marca.

Markovic nu vreau să se mulțumească cu puțin, întotdeauna îmi doresc de la jucătorii mei mai mult. Îmi doresc să câștigăm fiecare joc pe care-l mai avem de disputat, mai sunt 6 meciuri și le vom trata cu maximă responsabilitate, cu dorința de a mulțumi suporterii”, a declarat Eugen Neagoe la finalul meciului, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Jovan Markovic, în culmea fericirii după Universitatea Craiova – Rapid 3-1: „Este un Paște fericit pentru noi și pentru suporteri!”

Jovan Markovic, în culmea fericirii după Universitatea Craiova – Rapid 3-1. Atacantul oltenilor este mulțumit de jocul echipei sale, însă a recunoscut că derby-ul cu giuleștenii a fost mult mai dificil decât a părut.

Grație acestei victorii, Universitatea Craiova s-a apropiat la numai 2 puncte de FCSB și continuă să spere la un loc pe podium.

„A părut ușor, dar a fost destul de greu. Am muncit, am ratat destul de mult. Sunt momente și momente în timpul jocului, dar trebuie să încercăm, că de aia e fotbal. Am făcut niște egaluri în meciuri pe care ar fi trebuit să le câștigăm.

Reclamă 4 / 0/3

Sperăm de acum să ne impunem în fiecare meci. Vom lua fiecare meci în parte, iar la final vom vedea unde ne aflăm. E un Paște fericit pentru noi și pentru suporteri!”, a declarat Jovan Markovic, la finalul meciului, potrivit orangesport.ro.

„A fost un meci greu, suntem în play-off, nu contează dacă noi sau echipa adversă joacă cu un om în minus. Important e că am luat cele trei puncte și de acum ne gândim la meciul cu Sepsi.

Ăsta e un țel al nostru, să ne apropiem cât mai mult de podium. Vrem să prindem un loc de cupe europene. Dacă vom obține cele 3 puncte la Sepsi, vom pune presiune pe primele 3 echipe. Pot apărea surprize, de asta este frumos fotbalul”, a declarat și Vladimir Screciu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și