Închide meniul

Eugen Neagoe este noul antrenor al Gloriei Buzău! Antrenorul a revenit în Liga 1, după 1 sezon în eșalonul secund

Alex Ioniță Publicat: 4 septembrie 2024, 23:04

Reclamă
Eugen Neagoe este noul antrenor al Gloriei Buzău! Antrenorul a revenit în Liga 1, după 1 sezon în eșalonul secund

Eugen Neagoe a revenit în Liga 1 și este noul antrenor de la Gloria Buzău. L-a înlocuit pe Andrei Prepeliță, care a fost dat afară.

Hepta

Eugen Neagoe este noul antrenor al Gloriei Buzău! Oficialii nou-promovatei au făcut anunțul prin intermediul rețelelor de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neagoe îl înlocuiește pe Andrei Prepeliță, care a fost dat afară de la Buzău după startul dezastruos de sezon.

Eugen Neagoe este noul antrenor al Gloriei Buzău!

Oficialii Gloriei au anunțat că, în decursul zilei de 5 septembrie, va avea loc o conferință de presă în care va fi prezentat noul staff al echipei.

„ÎN ATENŢIA REPREZENTANŢILOR MASS-MEDIA / Conferinţa de presă

AS FC Buzău organizează joi, 5 septembrie, o conferinţă de presă care va avea ca scop prezentarea noului staff tehnic al Gloriei Buzău.

Reclamă
Reclamă

La întâlnirea cu reprezentanţii mass-media vor participa domnii Cristian Ceauşel (vicepreşedinte Comitet Director) şi Eugen Neagoe (antrenor principal).

Evenimentul va avea loc în sala de conferinţe a clubului SCM Gloria Buzău, Stadionul „Gloria” (tribuna I), cu începere de la ora 16.15, accesul presei urmând a se face cu 30 de minute înainte de startul conferinţei”, au notat oficialii.

În cariera sa, Eugen Neagoe le-a mai antrenat pe: Aris Limassol, Nea Salamis, Poli Iași, Sepsi OSK, Dinamo, Hermannstadt, Astra, U Cluj, Universitatea Craiova și FC Argeș.

Reclamă

Neagoe era liber de contract din luna mai a acestui an, dup ă despărțirea de formația piteșteană.

Andrei Prepeliță a fost dat afară de Gloria Buzău!

Andrei Prepeliță a fost dat afară de Gloria Buzău! Tehnicianul care i-a adus pe buzoieni în Liga 1 a rezistat doar 8 etape pe banca formației.

În momentul de față, Gloria se află pe ultimul loc în Liga 1, cu doar 5 puncte după primele 8 etape. Oficialii echipei din Buzău au fost foarte nemulțumiți de prestația echipei și au ales să renunțe la serviciile lui Prepeliță.

„Mulţumim, Andrei Prepeliţă. Gloria Buzău a ajuns la un acord cu antrenorul principal Andrei Prepeliţă cu privire la încetarea relaţiilor contractuale.

Clubul nostru îi mulţumeşte acestuia pentru munca depusă la formaţia noastră, încununată cu promovarea în Liga 1, la finalul sezonului trecut. Îi dorim lui Andrei Prepeliţă şi staff-ului său mult succes în carieră!”, au transmis reprezentanții clubului.

Andrei Prepeliță a fost instalat pe banca echipei pe data de 20 iunie a anului trecut și a reușit să promoveze în Liga 1 după un singur sezon.

Prepeliță a fost al 2-lea antrenor care a rămas fără echipă în decursul zilei de miercuri, 4 septembrie. Primul a fost Tony Da Silva, care a demisionat de la Poli Iași.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:18

„Va face ravagii!” Adrian Mititelu, prima reacţie după ce Gigi Becali l-a transferat pe Sidibe la FCSB

23:04

Kosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

22:40

„Maxim!” Victor Angelescu, primele impresii despre Marius Șumudică! Mesaj direct despre antrenorul de la Rapid, după 2 etape

22:35

„Şi-a câştigat locul la naţională!” Mihai Stoichiţă, mesaj ferm despre Ianis Hagi la sosirea României în Kosovo

22:23

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo nu au fost nominalizați la Balonul de Aur 2024! Lista completă a jucătorilor

22:17

Gigi Becali a confirmat transferul lui Sidibe la FCSB! Anunţ de ultim moment: „Am vorbit cu Mititelu! Avem 7 soluţii acum!”

1 FotoPlecare de ultimă oră de la FCSB: „Transfer definitiv!”. Jucătorul la care a renunţat Gigi Becali 2 Foto„Eram filmat, mi-am pierdut cumpătul!” Momentul uluitor în care Ion Ţiriac s-a decis să le ofere olimpicilor români maşini de lux 3 Ce se întâmplă la Red Bull!?! Analiza lui Adrian Georgescu 4 Reacţia lui Giovanni Becali, după transferul de milioane făcut de Gigi Becali la FCSB: „Sumă cam exagerată” 5 Două echipe din România se luptă pentru semnătura lui Alex Cicâldău: „Se discută doar în privinţa salariului!” 6 Vinicius propune un scenariu şoc: „Campionatul Mondial din 2030 ar trebui mutat din Spania, dacă nu se întâmplă asta!”
Citește și