Închide meniul

Eugen Neagoe, furios după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Am avut meciul în mână, FCSB n-a existat în prima repriză!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 18 martie 2023, 22:43

Eugen Neagoe, furios după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: Am avut meciul în mână, FCSB n-a existat în prima repriză!”

Eugen Neagoe, furios după FCSB - Universitatea Craiova 1-1

Eugen Neagoe, în timpul unui interviu / AntenaSport

Eugen Neagoe a fost furios după FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Antrenorul oltenilor a declarat că echipa sa a controlat jocul și ar fi putut pleca cu toate cele 3 puncte din deplasarea cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 3, cu 30 de puncte. De cealaltă parte, Universitatea Craiova se menține și ea pe locul 4, cu 28 de puncte.

Eugen Neagoe, furios după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Am avut meciul în mână, FCSB n-a existat în prima repriză!”

„Dacă mă uit la prima repriză nu sunt mulțumit și îmi pare foarte rău că n-am reușit să câștigăm acest joc, l-am avut în mână. FCSB n-a ajuns la poarta noastră în prima repriză. Am controlat în totalitate prima repriză și meritam să conducem la o diferență mai mare. Reprinza secundă am început-o modest, au avut ei 20 de minute foarte bune în care ne-au pus sub presiune. Trebuia să fim noi mai atenți, să pasăm mai mult. Am reușit să marcăm golul doi, dar din păcate a fost ofsaid la Ivan.

FCSB n-a existat în prima repriză. Suntem una dintre cele mai tinere echipe din prima ligă. Avem foarte mulți jucători accidentați, dar și așa, băieții care au intrat azi pe teren merită felicitați. Trebuia să fim mai determinați, le-am zis de la pauză că nu este nimic jucat”, a declarat Eugen Neagoe, potrivit digisport.ro.

Eugen Neagoe a vorbit și despre faptul că niciun jucător de la Universitatea Craiova nu a fost convocat la echipa națională

Reclamă

„Andrei Ivan a marcat 6 goluri în 9 meciuri și n-a fost chemat la națională. Alții au marcat jumătate de gol și au fost chemați. Universitatea Craiova are jucători foarte valoroși care pot fi convocați la echipa națională”, a mai spus Eugen Neagoe.

Jovan Markovic, reacţie savuroasă după golul marcat în FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Asta fac eu, driblez!”

Jovan Markovic, reacţie savuroasă după golul marcat în FCSB – Universitatea Craiova, scor 1-1, în prima etapă a play-off-ului Ligii 1. În faţa a peste 20.000 de fani, roş-albaştrii au ratat şansa de a le egala pe Farul şi CFR Cluj.

„Este un rezultat echitabil. Dacă luăm prima repriză, trebuia să îi batem, în a doua trebuiau să ne bată. Am fost mai motivaţi, am fost mai agresivi prima repriză. În a doua am fost mai relaxaţi şi nu ştiu de ce. E un punct bun în deplasare.

Reclamă 4 / 0/3

Este un punct în deplasare, e foarte bun pentru moral. Sperăm să câştigăm următoarele meciuri. Este un campionat strâns, mai ales în play-off, ne aşteptam să fie aşa.

Da (n.r. dacă se aştepta să îi dribleze pe toţi la gol), pentru că asta fac eu, driblez (n.r. a început să zâmbească). Sper să continui tot aşa şi să marchez la fiecare meci. Sper să fiu un alt Markovic şi să-mi ajut echipa cât mai mult”, a declarat Jovan Markovic la digisport.ro.

Recomandări
  • Eugen Neagoe, furios după FCSB – Universitatea Craiova 1-1
  • „Am avut meciul în mână, FCSB n-a existat în prima repriză!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Steag roșu provocat de Carlos Sainz 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și