Închide meniul

Eugen Neagoe, gata de o nouă provocare: „Am avut discuții cu trei cluburi din Liga 1”

Alex Ioniță Publicat: 23 august 2023, 22:26

Reclamă
Eugen Neagoe, gata de o nouă provocare: Am avut discuții cu trei cluburi din Liga 1”

Eugen Neagoe, gata de o nouă provocare

Eugen Neagoe, în timpul unui meci / Profimediaimages

Eugen Neagoe, gata de o nouă provocare. Antrenorul este în prezent liber de contract, după ce a fost dat afară de la Universitatea Craiova de către patronul echipei, Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul a părăsit echipa patronată de Mihai Rotaru încă din a 2-a etapă a noului sezon de Liga 1. Ultimul meci al lui Eugen Neagoe pe banca Universității Craiova a fost cel cu Oțelul Galați. Partida de pe stadionul „Ion Oblemenco” s-a încheiat cu scorul de 0-0. După plecarea lui „Geană”, Laurențiu Reghecampf a preluat, din nou, conducerea echipei.

Eugen Neagoe, gata de o nouă provocare: „Ne vom revedea cu siguranță”

Antrenorul rămas liber de contract după despărțirea de echipa lui Mihai Rotaru a dezvăluit că a purtat discuții cu 3 formații din Liga 1. Totuși, „Geană” nu a dezvăluit numele echipelor și nu a menționat nici momentul în care va reveni pe banca tehnică a unei echipe. Totuși, acesta a asigurat că va reveni în lumea fotbalului.

„Ne vom revedea cu siguranță. Acum nu știu când și unde. Am avut discuții cu trei cluburi din Liga 1. Din punctul meu de vedere, când discuți cu un conducător de club, trebuie să rămână discuția privată. Nu pot să ies acum să spun. Nu a fost o ofertă, au fost niște discuții telefonice.

Am discutat despre foarte multe lucruri și aspecte pe care în viitor echipa respectivă trebuie să le facă, dar, din punctul meu vedere, aia nu este ofertă”, a spus Eugen Neagoe, potrivit sport.ro.

Reclamă

Eugen Neagoe a pregăti-o pe Universitatea Craiova din iarna sezonului trecut. Sub conducerea acestuia, oltenii s-au clasat pe locul al 4-lea, în play-off-ul Ligii 1, în stagiunea precedentă.

În cariera sa, pe lângă echipa din Bănie, Eugen Neagoe le-a mai pregătit pe: Pandurii Tg. Jiu, FC Drobeta, ASIL Lysi, Aris Limassol, Nea Salamis, Poli Iași, Sepsi, Dinamo, Hermannstadt, Astra Giurgiu și U Cluj. La toate aceste formații însă, „Geană” nu a reușit să câștige niciun trofeu.

Eugen Neagoe a vorbit despre despărțirea de Universitatea Craiova. Patronul nu i-a reproșat nimic fostului tehnician

„M-a sunat patronul de dimineaţă, era în jur de ora 10 şi m-a întrebat dacă putem să ne vedem pe la 11:30. Ne-am văzut, am stat, am vorbit puţin la club şi asta a fost tot. Nu mi-a reproşat nimic. Mi-a spus că nu are ce să-mi reproşeze, că avem ghinion, la fel cum s-a întâmplat şi în play-off-ul din campionatul trecut. Ceva de superstiţie. Aveam contract până în iunie 2024

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu semnam acea înţelegere cu domnul Rotaru, rămâneam acasă până în iunie 2024 fără să antrenez şi am semnat acea reziliere de comun acord. Nu am reuşit să câştigăm, dar asta este altă poveste. Eu nu sunt genul de persoană să mă leg de porţile stadionului. Sigur, aici am crescut, aici am jucat atâţia ani, am câştigat trofee, dar nu sunt genul de persoană să fac aşa ceva. Nu îmi pare rău că am venit la Craiova.

Sigur, îmi pare rău că nu am reuşit să marchez mai multe goluri în play-off. Îmi reproşez că nu am reuşit să câştigăm meciurile din play-off în care am dominat adversarul. Dacă dumnealui a dorit să întrerupem colaborarea, am găsit o cale şi nimic mai mult. Nu am ce să-i reproşez lui Rotaru. Plec cu fruntea sus”, a spus Eugen Neagoe, pentru orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și