Închide meniul

Eugen Neagoe l-a ironizat pe Dan Petrescu: „CFR Cluj ne-a bătut numai la aruncări de la margine!”. Ce a declarat antrenorul Universităţii Craiova

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 aprilie 2023, 0:08 / Actualizat: 3 aprilie 2023, 17:33

Reclamă
Eugen Neagoe l-a ironizat pe Dan Petrescu: „CFR Cluj ne-a bătut numai la aruncări de la margine!. Ce a declarat antrenorul Universităţii Craiova

Eugen Neagoe l-a ironizat pe Dan Petrescu

Eugen Neagoe şi Dan Petrescu, pe stadionul din Bănie / Profimediaimages

Eugen Neagoe l-a ironizat pe Dan Petrescu la finalul meciului Universitatea Craiova – CFR Cluj, scor 1-1, din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 1. Totul după ce oltenii au avut 68% posesie şi 15-0 la cornere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bursucul” a precizat, la flash-interviuri, că adversarii i-au pus probleme doar în ultimul sfert de oră. Replica antrenorului Universităţii Craiova nu s-a lăsat mult aşteptată. Neagoe i-a amintit modul în care a deschis scorul CFR Cluj, după o fază pornită de la o aruncare de la margine.

Eugen Neagoe l-a ironizat pe Dan Petrescu după Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1

Foarte bine era dacă acea bară din prelungiri nu era bară şi intra mingea în poartă. Aşa cum a intrat la ei după o aruncare de la margine. Acolo a stat CFR mai bine decât noi, la aruncările de la margine. Am avut 15-0 la cornere, posesie de 70%… să domini de maniera asta campioana, să nu aibă un corner, înseamnă mult pentru noi. Îmi pare rău că nu am reuşit să câştigăm, să îi facem şi mai mândri pe suporterii noştri. Fotbalul de foarte multe ori este nedrept.

Am presat, am încercat, dar pe parcursul acestui joc au apărut şi multe probleme. Toţi jucătorii care au fost plecaţi la echipa naţională au avut probleme. Nu acuz pe nimeni, departe de mine asta. Au fost jucători care au avut probleme, pe undeva e logic, dar nu mă aşteptam să fie atât de multe probleme.

Elvir Koljic este un fotbalist foarte valoros. De când este la Craiova a avut evoluţii foarte bine. Din păcate a avut acele probleme medicale. Nu este uşor să treci prin ce a trecut Elvir, dar el este un băiat de mare caracter. Când este bine fizic, poate să o facă şi mai bine decât a făcut-o în această seară.

Reclamă

Ei ne-au bătut numai la aruncări de la margine. Nu sunt arogant, dar asta e realitatea. Meritam să câştigăm pentru că am făcut un joc mai bun decât adversarul nostru„, a declarat Eugen Neagoe la digisport.ro.

Dan Petrescu a răbufnit după remiza din Bănie

Dan Petrescu a răbufnit şi a declarat Universitatea Craiova nu a avut nicio ocazie notabilă până în minutul 72, atunci când au reuşit să egaleze.

A fost un meci foarte greu, ştiam că echipa nu va fi bine azi. N-am avut timp să pregătesc meciul. Nu cred că vreo echipă va câştiga aici. E un teren greu, au o bancă extraordinară. Jucătorii de pe banca de la noi n-au niciun CV, au intrat foarte rău. Nu ştiu dacă ei au avut vreo ocazie mare până în minutul 75. Am căzut după ce am luat golul, jucătorii care au intrat nu au adus nimic, poate doar Hoban. E un play-off strâns, foarte multe egaluri.

Reclamă 4 / 0/3

Trăiesc la maxim orice meci, a fost cel de-al 700-lea din cariera mea, nu ştiu care antrenor din România va mai face atâtea. Am şi 300 de meciuri amicale, deci am ajuns pe la vreo 1000. Îmi doream să fie victorie la meciul 700.

Universitatea Craiova a făcut schimbări bune, ale noastre au fost slabe. Unii jcuători s-au relaxat, par în vacanţă, o să avem o discuţie mai dură săptămâna aceasta. Mai bine bag juniori, decât să bag jucători care nu dau totul pentru echipă”, a declarat Dan Petrescu.

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1

Oltenii au început meciul cum nu se putea mai rău. Işfan şi Baiaram s-au accidentat în prima repriză. La pauză a ieşit şi Vlădoiu, înlocuit de Eugen Neagoe cu Căpăţînă. CFR Cluj a deschis scorul după o fază care a făcut K.O. defensiva gazdelor. Cvek a reuşit o lovitură spectaculoasă de cap, în minutul 69, cu care l-a învins pe Popescu.

Campionii en-titre nici nu au avut timp să se bucure. Abia intrat pe teren, Elvir Koljic a restabilit egalitatea în minutul 72. Dan Petrescu a făcut o criză de nervi la marginea terenului. „Bursucul” primise deja cartonaş galben de Istvan Kovacs. Antrenorul CFR-ului a avut motive de nemulţumire şi în minutul 81, când Ndong a căzut după o intervenţie a lui Petrila. Arbitrajul VAR a decis că nu a fost penalty. În primul minut de prelungiri, Raul Silva putea marca golul victoriei, dar bara l-a salvat pe Scuffet.

CFR Cluj a ratat şansa de a o egala la puncte pe Farul. A rămas la două puncte în spatele echipei lui Gică Hagi. Universitatea Craiova a urcat pe locul 4. Etapa a 2-a a play-off-ului se încheie luni. Sepsi – FCSB va fi de la ora 20:30, iar meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cum arată clasamentul Ligii 1:

1. Farul Constanţa – 36 de puncte
2. CFR Cluj – 34 de puncte
3. FCSB – 30 de puncte
4. Universitatea Craiova – 29 de puncte
5. Rapid – 28 de puncte
6. Sepsi – 21 de puncte

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
Vezi toate știrile
Citește și