Închide meniul

Eugen Neagoe, la picioarele jucătorilor săi după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0: „E meritul lor, merită felicitări!” Ce a spus despre Andrei Ivan

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 februarie 2023, 22:59

Reclamă
Eugen Neagoe, la picioarele jucătorilor săi după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0: „E meritul lor, merită felicitări! Ce a spus despre Andrei Ivan

Eugen Neagoe, la picioarele jucătorilor săi

Eugen Neagoe / Profimedia

Eugen Neagoe este la picioarele jucătorilor săi după ce Universitatea Craiova a câştigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 2-0. Andrei Ivan a fost eroul oltenilor, după ce a reuşit o dublă de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Neagoe spune că meritul pentru victoria care a aruncat în aer lupta la titlu este al jucătorilor. Acesta a avut şi o mică nemulţumire chiar faţă de eroul Andrei Ivan. „Geană” a spus că acesta mai putea marca un gol în derby.

Eugen Neagoe, la picioarele jucătorilor săi după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0

„I-am felicitat pe băieţi, chiar au meritat să îi felicit. Am făcut un joc bun astăzi, am început jocul cu o agresivitate pe care nu am avut-o nici la Botoşani şi nici la Constanţa. Cred că am meritat victoria şi mai puteam marca. Nu trebuie să mă felicit, băieţii merită felicitări. Tot ce s-a întâmplat pe teren s-a lucrat. Creţu şi Nistor sunt doi jucători valoroşi, dar am ales să încep echipa cu alţi jucători. Este doar meritul lor, dar nu am realizat nimic. Trebuie să rămânem cu aceeaşi atitudine şi meciurile următoare şi nu o să avem probleme.

Eu încerc să folosesc cei mai în formă jucători. Avem un lot numeros şi nu putem să jucăm cu 6 fundaşi centrali. În această seară a intrat Popescu, a făcut-o bine. Nu sună deloc, merită felicitări. A marcat două goluri, cred că putea să mai înscrie. A mai avut o fază. Am exersat de dimineaţă faza de la primul gol. Este meritul jucătorilor pentru că au făcut un meci foarte bun. Sper să ajungă cât mai rapid la cea mai bună formă pe care a avut-o. Sper să fie bine fizic, să ajute echipa”, a spus Eugen Neagoe după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0.

Ce a declarat Andrei Ivan, după „dubla” de vis din Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0

Andrei Ivan a oferit primele declaraţii, după ce „dubla” de vis în Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0. Este al doilea meci din acest an în care atacantul oltenilor reuşeşte două goluri, după victoria din prima rundă din 2023, contra celor de la Hermannstadt.

Reclamă

Universitatea Craiova a obţinut o victorie colosală, pe teren propriu, contra campioanei CFR Cluj. Andrei Ivan a marcat golurile victoriei, în minutele 67, respectiv 86. Graţie succesului, oltenii au egalat-o pe rivala FCSB, şi s-au apropiat de podiumul Ligii 1.

Un meci bun făcut de noi. În primul rând n-am mai făcut greşeli. În prima repriză am avut şi noi şi au avut şi ei ocazii, în a doua repriză am reuşit să marcăm şi am luat cele trei puncte.

(N.r. Executia de la primul gol) Am făcut-o chiar de dimineaţă, să-mi aşeze Cîmpanu. Cei de la CFR Cluj au spart zidul. Mi-a ieşit şi astăzi la antrenamente. Am avut două meciui în care nu ne-a ieşit nimic. Cu Farul am fi putut să scoatem chiar un egal, dar contează că ne-am motivat astăzi şi am câştigat.

Reclamă 4 / 0/3

E un campionat foarte strâns. Vedem ce va face şi FCSB-ul cu Voluntari. Mister a făcut multe schimbări, cei care au jucat au intrat foarte bine în joc, şi Markovic şi Cîmpanu. Am jucat pentru suporteri, ne împing de la spate, şi pentru familiile noastre”, a declarat Andrei Ivan, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și