Închide meniul

Eugen Neagoe o compară pe Universitatea Craiova cu Napoli, înaintea meciului cu CFR Cluj: „Asemănările sunt foarte mari!”

Cosmin Olteanu Publicat: 5 mai 2023, 19:46

Reclamă
Eugen Neagoe o compară pe Universitatea Craiova cu Napoli, înaintea meciului cu CFR Cluj: Asemănările sunt foarte mari!”

Eugen Neagoe o compară pe Universitatea Craiova cu Napoli, înaintea meciului cu CFR Cluj

Eugen Neagoe, în timpul unei conferințe de presă / Facebook Universitatea Craiova

Eugen Neagoe o compară pe Universitatea Craiova cu Napoli, înaintea meciului cu CFR Cluj, care contează pentru etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1. În acest moment, Universitatea Craiova se află pe locul 4 din play-off, cu 35 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Neagoe este de părere că Universitatea Craiova ar putea să profite de forma slabă prin care trece CFR Cluj și să se impună în Gruia.

Eugen Neagoe o compară pe Universitatea Craiova cu Napoli, înaintea meciului cu CFR Cluj

Antrenorul oltenilor este de părere că Universitatea Craiova se aseamănă în multe aspecte cu Napoli, care tocmai a cucerit titlul în Italia.

„O partidă interesantă, cred că va fi un joc echilibrat. Întâlnim o echipă valoroasă, campioana ultimelor cinci ediții de campionat, însă nu trec printr-un moment foarte bun. Vin după trei înfrângeri consecutive dacă punem și jocul din Cupă de la Sfântu Gheorghe.

CFR Cluj este o echipă puternică în continuare, are jucători valoroși și un antrenor foarte bun. Suntem obligați să ne scutărăm și să ridicăm capul foarte rapid, să nu mai fim supărați.

Reclamă

Nu am făcut un joc rău, cred că am făcut un joc bun și mi-a părut rău că nu am putut să îi facem fericiți pe cei 30.000 de suporteri.

Partida de duminică va fi una destul de aprigă, vor fi multe durități. Știu cum abordează cei de la CFR jocurile, sunt o echipă cu jucători puternici și de multe ori joacă până la limita regulamentului.

Mi-aș dori să avem un arbitraj foarte bun, chiar dacă am mai auzit unele comentarii după meciul cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Sper ca jucătorii noștri să fie foarte bine fizic, să ne putem bate și să fim la același nivel cu CFR Cluj. Fotbal știm, am demonstrat-o de foarte multe ori inclusiv la partidele cu CFR de aici, unul s-a terminat la egalitate și în celălalt am învins cu 2-0.

Nu reușim să câștigăm campionatul în acest an, așa cum ne dorim cu toții. O victorie la Cluj ar însemna foarte mult pentru noi și suporteri pentru că va fi o emulație în continuare. Napoli a terminat pe locul trei anul trecut, nu ar fi rău să terminăm pe podium și la anul să luam titlul.

Presa din România a comparat Universitatea Craiova cu Napoli, știți foarte bine ce se întâmpla în sudul Italiei și același lucru se întâmplă și în sudul României. Asemănările sunt foarte mari și culorile sunt asemănătoare”, a declarat Eugen Neagoe, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj.

Partida CFR Cluj – Universitatea Craiova este programată duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărită, în format live text, pe AS.ro.

CFR Cluj, înfrângere neașteptată cu Rapid

În ultima etapă de campionat, CFR Cluj a pierdut în mod neașteptat cu Rapid, 1-3. Trupa lui Dan Petrescu este obligată să câștige meciul cu Universitatea Craiova, având în vedere că, în acest moment, ocupă locul 3 în Liga 1, cu 38 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și