Închide meniul

Eugen Neagoe, prima reacţie după ce a aflat că Gigi Becali îl vrea la FCSB: „Gigi vorbeşte multe”

Viviana Moraru Publicat: 1 noiembrie 2022, 19:26

Reclamă
Eugen Neagoe, prima reacţie după ce a aflat că Gigi Becali îl vrea la FCSB: „Gigi vorbeşte multe

Eugen Neagoe, prima reacţie după ce a aflat că Gigi Becali îl vrea la FCSB

Eugen Neagoe, în timpul unui meci pentru U Cluj/ Profimedia

Eugen Neagoe a oferit prima reacţie, după ce a aflat că Gigi Becali îl vrea la FCSB. Antrenorul de la U Cluj se află pe lista finală a patronul roş-albaştrilor, după plecarea lui Nicolae Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a decis să demisioneze de la FCSB, în urma înfrângerii suferite în faţa trupei lui Eugen Neagoe, U Cluj. Roş-albaştrii au cedat cu scorul de 1-2, chiar dacă au evoluat mai bine de 30 de minute în superioritate numerică.

Eugen Neagoe, prima reacţie după ce a aflat că Gigi Becali îl vrea la FCSB

Gigi Becali a vehiculat mai multe nume de înlocuitor pentru Nicolae Dică, iar printre acestea se numără şi Eugen Neagoe. Antrenorul de la U Cluj s-a declarat surprins de cele declarate de patronul de la FCSB, mărturisind că nu are deplină încredere în cuvintele acestuia.

„Gigi vorbește multe, știți cum este el! Eu tocmai am terminat antrenamentul cu jucătorii. Sunt aici, lângă ei, nu pot să vorbesc mai multe”, a declarat Eugen Neagoe, pentru ProSport.

Eugen Neagoe a preluat-o pe U Cluj de la finalul lunii august, după demiterea lui Erik Lincar. În 12 meciuri pe banca arădenilor, antrenorul a obţinut 5 victorii, 4 remize şi 3 înfrângeri, în tate competiţiile.

Reclamă

Gigi Becali s-a hotărât! Ei sunt cei doi antrenori aflați pe lista finală pentru banca FCSB-ului

Gigi Becali s-a hotărât. Liviu Ciobotariu și Eugen Neagoe sunt cei doi antrenori rămași pe lista finală, pentru banca FCSB-ului. Patronul roș-albaștrilor a făcut anunțul marți după-amiază, la scurt timp după ce Nicolae Dică a plecat de la cârma vicecampioanei.

Inițial, Gigi Becali a dezvăluit că Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță sunt principalii favoriți să-l înlocuiască pe Nicolae Dică la FCSB. Între timp, finanțatorul roș-albaștrilor s-a răzgândit și a precizat că pe lista finală au rămas alți doi tehnicieni din Liga 1: Liviu Ciobotariu, de la FC Voluntari, și Eugen Neagoe, de la U Cluj.

Cum amândoi se află sub contract cu alte formații din Liga 1, Gigi Becali va trebui să convingă conducătorii cluburilor respective să-i lase să plece. Becali a anunțat că va lua decizia finală în următoarele ore, după ce va apela la rugăciune.

Reclamă 4 / 0/3

„Este adevărat ceea ce știți, dar o să vedem mâine. Amândoi sunt sub contract, la amândoi țin foarte mult, că e vorba de oameni și amândoi sunt oameni foarte buni.

La momentul acesta nu mă pot hotărî între cei doi. O să vedem diseară la rugăciune. Trebuie să am binecuvântarea finului Pandele dacă vreau să-l iau pe Ciobotariu, la fel și cu cei de la Cluj. În momentul acesta chiar nu știu pe cine să aleg, pentru că țin foarte mult la amândoi”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și