Închide meniul

Gigi Becali s-a hotărât! Ei sunt cei doi antrenori aflați pe lista finală pentru banca FCSB-ului: „O să vedem diseară la rugăciune!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 noiembrie 2022, 17:19

Gigi Becali s-a hotărât! Ei sunt cei doi antrenori aflați pe lista finală pentru banca FCSB-ului: „O să vedem diseară la rugăciune!

Gigi Becali poate pregăti transferul iernii, după ce Arnold Garita a marcat în UTA - FC Argeş

Gigi Becali, la palat / Hepta

Gigi Becali s-a hotărât. Liviu Ciobotariu și Eugen Neagoe sunt cei doi antrenori rămași pe lista finală, pentru banca FCSB-ului. Patronul roș-albaștrilor a făcut anunțul marți după-amiază, la scurt timp după ce Nicolae Dică a plecat de la cârma vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inițial, Gigi Becali a dezvăluit că Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță sunt principalii favoriți să-l înlocuiască pe Nicolae Dică la FCSB. Între timp, finanțatorul roș-albaștrilor s-a răzgândit și a precizat că pe lista finală au rămas alți doi tehnicieni din Liga 1: Liviu Ciobotariu, de la FC Voluntari, și Eugen Neagoe, de la U Cluj.

Gigi Becali s-a hotărât! Ei sunt cei doi antrenori aflați pe lista finală pentru banca FCSB-ului

Cum amândoi se află sub contract cu alte formații din Liga 1, Gigi Becali va trebui să convingă conducătorii cluburilor respective să-i lase să plece. Becali a anunțat că va lua decizia finală în următoarele ore, după ce va apela la rugăciune.

„Este adevărat ceea ce știți, dar o să vedem mâine. Amândoi sunt sub contract, la amândoi țin foarte mult, că e vorba de oameni și amândoi sunt oameni foarte buni.

La momentul acesta nu mă pot hotărî între cei doi. O să vedem diseară la rugăciune. Trebuie să am binecuvântarea finului Pandele dacă vreau să-l iau pe Ciobotariu, la fel și cu cei de la Cluj. În momentul acesta chiar nu știu pe cine să aleg, pentru că țin foarte mult la amândoi”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Reclamă

Eugen Neagoe a contribuit la despărțirea lui Dică de FCSB. Echipa sa, U Cluj, a învins vicecampioana cu 2-1 aseară, în etapa a 16-a din Liga 1.

OFICIAL. Nicolae Dică s-a despărțit de FCSB!

OFICIAL. Nicolae Dică s-a despărțit de FCSB. Clubul lui Gigi Becali a făcut anunțul în mediul online, mulțumindu-i lui „Dicanio” pentru munca depusă la cârma echipei în perioada 26 iulie – 1 noiembrie. FCSB a precizat că cele două părți au încheiat colaborarea pe cale amiabilă.

Nicolae Dică a pregătit-o pe FCSB în 23 de meciuri, în cel de-al doilea mandat.

Reclamă 4 / 0/3

Odată cu Nicolae Dică, de la FCSB au plecat și secunzii Viorel Tănase și George Cotigă.

„Mulțumim, Nicolae Dică!

FCSB și Nicolae Dică au reziliat marți, pe cale amiabilă, contractul pe care antrenorul în vârstă de 42 de ani îl semnase în luna iulie a acestui an.

Alături de acesta, clubul a încetat raporturile contractuale și cu antrenorii secunzi Viorel Tănase și George Cotigă.
Nicolae Dică a pregătit echipa noastră în 23 de partide oficiale în acest sezon (12 în Superliga, una în Cupa României Betano și 10 în preliminariile și grupele UEFA Europa Conference League), în care a obținut 9 victorii, 7 rezultate de egalitate și a pierdut de alte 7 ori. Acesta a reușit să califice echipa în grupele unei competiții europene după o pauză de cinci ani, tot el fiind la conducerea FCSB și în sezonul 2017-2018, când roș-albaștrii au ajuns până în primăvara europeană.

Clubul nostru le mulțumește lui Nicolae Dică și colaboratorilor săi și le urează mult succes în continuare!”, a anunțat FCSB, pe contul oficial de Facebook.

Mihai Pintilii, „principal” la FCSB după plecarea lui Nicolae Dică

Antrenorul care poate sta pe banca FCSB în meciul cu West Ham este, în condiţiile date, Mihai Pintilii. Din informaţiile AS.ro, cel care ocupă funcţia de delegat în cadrul clubului va conduce antrenamentele de azi şi sunt şanse mari să rămână la conducere şi pentru ultimul duel din Conference League.

Ţinând cont că duelul cu englezii este peste doar două zile, rămâne de văzut dacă Gigi Becali va reuşi să găsească un înlocuitor într-un timp atât de scurt. Andrei Prepeliţă şi Ilie Poenaru sunt favoriţii patronului roş-albaştrilor.

Reclamă

Gigi Becali îl apreciază mult pe Mihai Pintilii, despre care a dezvăluit că a refuzat un salariu lunar de 15.000 de euro de la Federaţie şi a rămas pe o sumă de cinci ori mai mică în funcţia de secund la FCSB. Oferta a venit pentru a deveni secundul lui Edi Iordănescu.

Cu câteva luni în urmă, Mihai Stoica era convins că Pintilii va fi antrenorul ideal pentru echipa lui Gigi Becali peste câţiva ani. Mihai Stoica spune că Mihai Pintilii trebuie să mai crească pentru a face faţă cerinţelor de la FCSB.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și