Închide meniul

Eugen Trică, după ce oltenii au ratat victoria cu Poli Iaşi: „Era supărare mare în vestiar”! Ce a spus despre retrogradare

Bogdan Stănescu Publicat: 8 aprilie 2024, 20:25

Reclamă
Eugen Trică, după ce oltenii au ratat victoria cu Poli Iaşi: „Era supărare mare în vestiar! Ce a spus despre retrogradare

Eugen Trică, după ce oltenii au ratat victoria cu Poli Iaşi: "Era supărare mare în vestiar"

Eugen Trică, pe banca celor de la FC U Craiova/ Hepta

Eugen Trică a făcut declaraţii după ce oltenii au ratat victoria cu Poli Iaşi. Antrenorul lui FCU Craiova a dezvăluit că jucătorii lui erau foarte supăraţi în vestiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sidibe putea da lovitura în prelungirile partidei, dar a trimis în bară. A fost un meci cu faze controversate, FCU având un gol anulat cu VAR şi un penalty care a fost dictat, iar apoi s-a întors decizia.

Eugen Trică, după ce oltenii au ratat victoria cu Poli Iaşi: „Era supărare mare în vestiar”

Primele 30 de minute am dominat total. Am avut acele ocazii. A fost o lipsă de concentrare. Dacă marcam două sau trei goluri cred că nu se supăra nimeni. În momentul în care nu marchezi, intervine și VAR-ul. 

Sunt mulțumit de atitudinea băieților, dar era supărare mare în vestiar. Sunt supărați că au ratat acea ocazie în final.

Să nu îl mâniem pe Dumnezeu. Ne pregătim pentru meciul următor. Este bine și un punct. Este un punct echitabil. Nu mai stăm să construim de la portar.

Reclamă

Trebuie să stai foarte bine în teren acum. Cine va sta cel mai bine în teren, se va salva.

Sunt 18 puncte. Se joacă până la final. Este important să avem aceeași atitudine și la următorul meci. Niciodată nu a fost liniște (n.r.: la FCU Craiova). Tot timpul a fost așa. Nu mă așteptam la altceva”, a declarat Eugen Trică pentru digisport.ro după Poli Iaşi – FCU Craiova 0-0.

Poli Iași – FCU Craiova 0-0. Oltenii lui Mititelu au avut un gol anulat cu VAR şi un penalty dictat şi întors! Bară a lui Sidibe

Poli Iași – FCU Craiova s-a încheiat 0-0. Debutul lui Trică pe banca lui FCU a fost LIVE TEXT pe AS.ro. Ieşenii rămân cu un punct peste FCU Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de această partidă, moldovenii se aflau pe locul al 13-lea în Liga 1, cu 17 puncte. De cealaltă parte, FCU Craiova era pe locul al 14-lea, cu 16 puncte. Sidibe putea da lovitura în final, dar a trimis în bară.

Poli Iași (4-1-4-1): Lung Jr. – Stefanovici, Samayoa, Bouhenna, Todoroski – Bordeianu – Allan Oliveira Mota, Marchioni, Alin Roman, Bettaieb – Sergiu Buș
Rezerve: Ailenei, Niga, Martac, Katanec, Florin Ilie, Itu, Ispas, Jatoba, Luca Mihai, Gheorghiță, Harrison, Kabran
Antrenor: Toni Da Silva

FCU Craiova (4-2-3-1): – Gurău – Compagnucci, Lacroix, Lekiatas, Padula – Dragoș Albu, Vlad Pop – Baeten, Chițu, Bahassa – Blănuță
Rezerve: Robert Popa, Dragu, Radu Negru, Mascarenhas, Kvakic, Blidar, Florin Ilie, Sidibe, Ibrahim
Antrenor: Eugen Trică

Stadion: Emil Alexandrescu
Arbitru: Vidican Rares George (Satu Mare). A1: Avram Valentin (Bucureşti), Cerei Alexandru (Cluj-Napoca)
Arbitru VAR: Dima Iulian (Bucureşti). Arbitru AVAR: Necula Mihăiță (Bucureşti)

Marele absent de la această partidă a fost Juan Bauza, vedeta echipei lui Adrian Mititelu. Jucătorul din Argentina nu a fost inclus în lot, pentru această partidă, de noul staff tehnic al oltenilor, condus de Eugen Trică.

„Nu se poate aşa ceva!” Adrian Mititelu, scos din minţi după ce arbitrul a dictat penalty pentru FCU, apoi a întors decizia!

Adrian Mititelu a fost scos din minţi după ce arbitrul a dictat penalty pentru FCU, apoi a întors decizia! Anterior, a mai fost o fază în care centralul a luat o decizie contra lui FCU Craiova, anulând un gol al oltenilor.

Camerele de filmat de pe stadion l-au surprins pe Adrian Mititelu nervos, vociferând, după o nouă decizie controversată a centralului Vidican.

Reclamă

Nu se poate aşa ceva!”, a fost auzit spunând Adrian Mititelu, potrivit comentatorului partidei, după ce arbitrul central Vidican a luat o nouă decizie contra lui FCU Craiova.

Anterior, în minutul 16, Baeten a introdus mingea în poartă, dar reuşita a fost anulată pentru offside. A fost nevoie de 8 minute pentru ca golul să fie anulat. Faza a fost analizată din camera VAR.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și