Închide meniul

„Nu se poate aşa ceva!” Adrian Mititelu, scos din minţi după ce arbitrul a dictat penalty pentru FCU, apoi a întors decizia!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 8 aprilie 2024, 18:36 / Actualizat: 8 aprilie 2024, 20:16

„Nu se poate aşa ceva! Adrian Mititelu, scos din minţi după ce arbitrul a dictat penalty pentru FCU, apoi a întors decizia!

"Nu se poate aşa ceva!" Adrian Mititelu, scos din minţi după ce arbitrul a dictat penalty pentru FCU, apoi a întors decizia!

Adrian Mititelu, la meciul Poli Iaşi - FCU Craiova / captura orangesport.ro

Adrian Mititelu a fost scos din minţi după ce arbitrul a dictat penalty pentru FCU, apoi a întors decizia! Anterior, a mai fost o fază în care centralul a luat o decizie contra lui FCU Craiova, anulând un gol al oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camerele de filmat de pe stadion l-au surprins pe Adrian Mititelu nervos, vociferând, după o nouă decizie controversată a centralului Vidican.

„Nu se poate aşa ceva!” Adrian Mititelu, scos din minţi după ce arbitrul a dictat penalty pentru FCU, apoi a întors decizia!

Nu se poate aşa ceva!”, a fost auzit spunând Adrian Mititelu, potrivit comentatorului partidei, după ce arbitrul central Vidican a luat o nouă decizie contra lui FCU Craiova.

Anterior, în minutul 16, Baeten a introdus mingea în poartă, dar reuşita a fost anulată pentru offside. A fost nevoie de 8 minute pentru ca golul să fie anulat. Faza a fost analizată din camera VAR.

Meciul Poli Iaşi – FCU Craiova, care e LIVE TEXT pe AS.ro, este foarte important în lupta pentru evitarea retrogradării. Poli Iaşi are 17 puncte, în timp ce FCU Craiova are 16 puncte.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr și-a cedat acțiunile de la FCU Craiova! „Prințișorul Craiovei” nu se lasă și continuă scandalul cu tatăl său

Adrian Mititelu Jr și-a cedat acțiunile de la FCU Craiova! Chiar fiul patronului a făcut dezvăluirea, la scurt timp după ce a luat această decizie.

În plin scandal cu tatăl său, Mititelu Jr a anunțat că nu dorește să se mai implice la echipa din Bănie. Acum, acesta a confirmat că, în mod oficial, a renunțat la statutul de acționar al clubului.

”Am cedat actiunile de la FCU astăzi. Formalitățiile vor fi finalizate săptămâna viitoare. Numele persoanei căreia i le-am cedat este una apropiată și va apărea cel mai probabil în termen de două săptămâni schimbarea la Registrul Comertului. Le urez multă baftă în vederea evitării retrogradării!”, a declarat Adrian Mititelu Jr, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia „Prințișorului” vine în contextul în care tatăl său l-a acuzat că ar fi capabil de o „manevră” cu Mihai Rotaru, omul care conduce marea rivală din oraș, Universitatea Craiova.

Scandalul dintre Adrian Mititelu și Adrian Mititelu Jr a izbucnit la capătul partidei dintre FCU Craiova și FC Voluntari, din Cupa României. După eliminarea oltenilor, Bănia s-a încis la propriu, iar cei doi s-au acuzat, reciproc, prin intermediul unor declarații.

„Dacă renunț le facem pe plac dușmanilor. El (n.r. Adiță Mititelu) ar vrea să renunțe la tot dacă ar fi după el. Eu pot pleca, dar nu vreau ca peste două luni să se închidă echipa sau să facă el vreo manevră cu Rotaru”, a fost declarația lui Adrian Mititelu, care l-a făcut pe fiul său să își cedeze acțiunile de la echipă.

O nouă lovitură pentru Adrian Mititelu

Adrian Mititelu a primit o nouă lovitură, în plin scandal cu fiul său. ANAF i-a pus sechestru pe șase mașini de lux, din cauza datoriilor uriașe pe care le are echipa la fisc.

Adrian Mititelu are mari probleme la echipă. Acesta se află în plin conflict și cu fiul său, după ce acesta i-a cerut plecarea de la echipă, după eliminarea din Cupa României.

Conform sursei citate anterior, ANAF a stabilit sechestru asupra celor șase autoturisme ale lui Adrian Mititelu până în 2028, după ce patronul din Bănie a fost avertizat încă de la finalul anului trecut.

Toate cele șase mașini pe care a fost pus sechestru sunt ale clubului și valorează sute de mii de euro. Două dintre acestea sunt limuzine din gama BMW și alte două aparțin mărcii Mercedes, toate acestea patru fiind evaluate la suma de aproape 250.000 de euro.

Reclamă

Lista mașinilor sechestrate de ANAF:

Sursa citată anterior mai notează și faptul că în anul trecut, FCU Craiova a înregistrat pierderi uriașe, de peste patru milioane de euro, sumă dublă față de anul 2022.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și