Închide meniul
VIDEO

EXCLUSIV | „Era dinamovist Dan Şucu?” Patronul de la Rapid, dat de gol în direct la AS.ro LIVE

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 octombrie 2022, 12:00

EXCLUSIV | „Era dinamovist Dan Şucu? Patronul de la Rapid, dat de gol în direct la AS.ro LIVE

Dan Șucu a vorbit despre motivul pentru care a intrat în fotbal

Dan Șucu, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Dan Şucu a fost dat de gol în direct la AS.ro LIVE. Constantin Din, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, a dezvăluit că actualul patron de la Rapid era dinamovist în urmă cu mai mulţi ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Din a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Apropiat al omul de afaceri care deţine jumătate din acţiunile Rapidului, acesta a confirmat faptul că Dan Şucu o susţinea pe Dinamo.

Dan Şucu, dat de gol în direct la AS.ro LIVE

„Aşa se pare (n.r. că era dinamovist). Dar acum cred că e mai mult rapidist.

Cu domnul Dan Şucu am fost componenţi ai aceluiaşi club. Am avut aceeaşi profesoară, acelaşi antrenor. Mă bucur că investeşte în sport, chiar şi în handbal. Sper să putem face lucruri frumoase. Domnul Şucu a ajutat cluburile de copii şi juniori. Handbalul are nevoie de oameni ca Dan Şucu!”, a declarat Constantin Din, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

EXCLUSIV | Dan Şucu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care investeşte la Rapid

Dan Şucu este gata să schimbe imaginea întregului fotbal din România prin investiţiile de milioane de la Rapid. Şucu vrea să atragă mii de copii la fotbal şi refuză să vorbească despre fotbal cu Adi Mutu. Asta e doar treaba antrenorului, anunţă milionarul român. Pe jucători, Şucu nici nu a apucat să-i cunoască.

Reclamă

Cel mai important investitor apărut în fotbalul românesc în ultimul deceniu, Dan Şucu, investeşte zece milioane de euro în două baze de antrenament, Pro Rapid şi Coresi. Cei doi băieţi ai lui Şucu joacă fotbal la juniorii Rapidului.

„Ca tată, am observat că dacă vreau să îmi duc copiii la sport, în clipa de faţă, în Bucureşti, nu mai am unde. Iar dacă instituţiile statului nu sunt capabile să poată să creeze spaţii pentru sportul de masă atunci, din punctul meu de vedere, oamenii de afaceri trebuie să suplinească„, a declarat Dan Şucu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cu o avere de peste 120 de milioane de euro, omul de afaceri deţine jumătate din acţiunile Rapidului. În doi ani, Şucu vrea ca Rapidul să aiba un buget de 14 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„Mai avem 3-4 ani de investit până când, dacă lucrurile vor merge în conformitate cu ceea ce dorim noi, va exista şi profit.

Noi considerăm că Rapidul va fi cea mai progresistă echipă din punctul meu de vedere, pentru România. În următorii 5 ani, faţa sportului rege în România va fi schimbată major!„, asigură finanţatorul Rapidului.

EXCLUSIV | Dan Şucu vrea să aducă titlul în Giuleşti: „Rapidul va câştiga titlul!

Fanii care dau tot farmecul Giuleştiului l-au atras pe Şucu la Rapid.

„Copiii mei sunt absolut fascinaţi! Inclusiv soţia. Nu mi-a venit să cred! Mie nu mi se pare normal ca un patron să dorească să fie vreodată iubit! Să dorească să fie respectat„, a declarat Şucu.

Cu Mutu antrenor, Rapid e în fruntea Romaniei, la egalitate cu Farul lui Hagi.

„Nu există dacă, nu există dacă… Rapidul va câştiga titlu! Lasă impresia că poate şi anul acesta să ia titlul. Doamne ajută!„, e mesajul uriaş al lui Dan Şucu pentru fani.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și