Închide meniul

Explicaţii halucinante ale fostului jucător al Rapidului care s-a năpustit cu mesaje rasiste asupra lui Joyskim Dawa!

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 septembrie 2023, 11:22

Reclamă
Explicaţii halucinante ale fostului jucător al Rapidului care s-a năpustit cu mesaje rasiste asupra lui Joyskim Dawa!

Explicaţii halucinante ale fostului jucător al Rapidului care s-a năpustit asupra lui Joyskim Dawa cu mesaje rasiste

Ce a spus Robert Stănici despre mesajele rasiste primite de Joyskim Dawa / Hepta

Au apărut explicaţii halucinante ale fostului jucător al Rapidului, Robert Stănici, care s-a năpustit asupra lui Joyskim Dawa cu mesaje rasiste la finalul meciului Hermannstadt – FCSB, scor 2-2, restanţă din etapa a 5-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul central al roş-albaştrilor a primit cartonaş roşu în minutul 60 şi a primit critici dure pe reţelele sociale. Camerunezul a dezvăluit, în miez de noapte, că a primit mesaje rasiste chiar şi de la un fotbalist. Este vorba de Robert Stănici, fotbalist crescut de Rapid şi care joacă în prezenz la Cetatea Turnu Măgurele, în Liga 3.

Explicaţii halucinante ale fostului jucător al Rapidului. Cum s-a apărat după acuzaţiile făcute de Joyskim Dawa

Ești retardat? Două goluri? Slab nenorocit, ești cel mai slab fundaș din Liga 1. R***t prost, f*cking n***a”, ar fi fost mesajul primit de Dawa de la Stănici.

Robert Stănici a avut o primă reacţie în care a negat că i-ar fi trimis un astfel de comentariu fundaşului central de la FCSB. Mai mult, a dat vina pe coechipierii săi.

I-am spus doar că aș putea să joc mai bine decât el și dacă vrea să facem unu contra unu. Nu l-am jignit cu nimic. Din mesaje probabil a editat. Nu l-am jignit, i-am spus că este un jucător slab de fotbal. Niște colegi de echipă au făcut o glumă mai proastă„, a declarat Stănici pentru prosport.ro.

Reclamă

Întrebat dacă telefonul său a ajuns pe mâna coechipierilor după ora 22:00, tânărul de 22 de ani a venit cu un alt motiv.

Contul mi-a fost spart și încerc să-l închid pentru un moment. Mai este cineva pe el. Am schimbat parola. Eu acum am văzut cele întâmplate. Nici nu știam despre ce este vorba. Zi bună„, a mai spus fostul jucător al Rapidului.

În cele din urmă, Robert Stănici şi-a închis contul de Instagram. Acesta a jucat într-un singur meci din Liga 1 pentru giuleşteni, în sezonul 2021-2022. A adunat 14 minute.

Reclamă 4 / 0/3

Joyskim Dawa, în mijlocul unui scandal de rasism după Hermannstadt – FCSB

După meci, în miez de noapte, Dawa a dezvăluit prin ce a trecut. Camerunezul a avut o reacţie vehementă pe contul său de Instagram.

Greşelile sunt parte din fotbal, dar nimeni nu poate veni şi să mă insulte pentru culoarea pielii. Poţi fi dezamăgit, dar să mă respecţi şi să nu fii rasist. Apropo, banii pe care îi pariaţi nu sunt problema şi responsabilitatea mea.

Sunt plătit ca să joc fotbal, nu ca să vă fac mai bogaţi. Vă mulţumesc!„, a scris Dawa pe contul său de Instagram.

Şi soţia lui Dawa a răbufnit, când a văzut mesajele primite de fundaşul central al FCSB-ului.

Comentariile voastre sunt de neacceptat. Suntem mândri că suntem de culoare şi africani. Aş fi încântată să fac aceleaşi comentarii despre numărul aproape inexistent de jucători români din Ligue 1. În anul 2023, să insulţi o persoană de culoare spune multe despre cât de deschis eşti, aşa că ieşi din casă şi du-te în lume să vezi câte are să îţi ofere.

Uită-te la echipele din toate ligile, fără „negru” fotbalul ar fi la fel de plictisitor ca meciurile din liga a 2-a. Du-te şi citeşte Biblia din nou pentru că rasismul şi pariurile reprezintă un păcat. Am spus ce am spus, îmi pare rău că nu îmi pare rău. La revedere„, a scris soţia lui Dawa.

Dawa a fost titular în toate cele 9 meciuri din campionat ale FCSB-ului. Fundaşul în vârstă de 27 de ani are o cotă de piaţă de 750.000 de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și