Închide meniul

Explicaţiile lui Adi Mutu, după ce a fost învins de Rapid: „Asta a decis meciul!”. Ce a spus „Briliantul” despre lupta la titlu

Alex Ioniță Publicat: 10 februarie 2024, 23:39

Reclamă
Explicaţiile lui Adi Mutu, după ce a fost învins de Rapid: „Asta a decis meciul!. Ce a spus „Briliantul despre lupta la titlu

Explicaţiile lui Adi Mutu, după ce a fost învins de Rapid

Adrian Mutu / Profimedia

Explicaţiile lui Adi Mutu, după ce a fost învins de Rapid. Tehnicianul formației gazdă a tras primele concluzii după partida din Gruia. La acest meci, „feroviarii” au înregistrat prima înfrângere, de pe teren propriu, din actualul sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre CFR Cluj și Rapid s-a încheiat cu victoria giuleștenilor, cu scorul de 1-0. Derby-ul care a contat pentru etapa cu numărul 25 a sezonului de Liga 1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Explicaţiile lui Adi Mutu, după ce a fost învins de Rapid

La finalul partidei, Adi Mutu s-a declarat dezamăgit de prestația jucătorilor săi, care nu au reușit să restabilească egalitatea. CFR Cluj a încasat un gol încă din prima repriză a duelului, prin Damjan Djokovic.

De asemenea, antrenorul a vorbit despre lupta pentru titlu și a spus că echipa sa are, în continuare, șanse la câștigarea campionatului. Adrian Mutu a menționat faptul că reuștia fostului mijlocaș de la FCSB a fost una norocoasă.

„A fost un meci echilibrat, chiar dacă aparent am avut o posesie mai bună. Nu am avut o circulație cum aș fi dorit. Poate din cauza terenului, sau poate că nu am fost conectați.

Reclamă

Am greșit multe pase. A fost un meci de luptă. Rapid se apără foarte bine, știam lucrul acesta.

În primele două meciuri, ale mele, la CFR, oamenii de pe bancă au adus ceva în plus. În seara asta nu trebuie să găsim vinovați. Știm ce avem de învățat, victoria lor a venit printr-un gol puțin norocos.

Trebuie să fim mai concreți și în situațiile individuale, ne vom pregăti pentru play-off. Rapid a fost de la început printre favoritele la titlu. Această victorie a lor nu face o mare diferență, dacă FCSB nu se încurcă. Mă gândesc la noi, știm ce avem de făcut. Am stat în jumătatea lor. Trebuie să facem mai mult astăzi.

Reclamă 4 / 0/3

Megem înainte, e o înfrângere. Nu e un capăt de țară, chiar dacă jucam într-un meci cu o echipă cu care ne luptăm pentru locul 1 sau locul 2. Important este să mergem mai departe.”, a spus Adi Mutu, la digisport.ro.

CFR Cluj – Rapid 0-1. Cum arată clasamentul Ligii 1

Derby-ul CFR Cluj – Rapid, scor 0-1, din etapa a 25-a a Ligii 1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Victorie uriaşă obţinută de Cristiano Bergodi, în Gruia, împotriva lui Adi Mutu.

Damjan Djokovic a marcat singurul gol al derby-ului din Gruia. A înscris, în minutul 9, cu un şut deviat. Cu 4 titluri cucerite în tricoul CFR-ului, croatul a refuzat să se bucure pentru primul său gol la Rapid.

Trupa lui Adi Mutu a forţat revenirea, dar s-a întrecut în ratări. Putea să fie „taxată” şi de un alt fost jucător. În minutul 57, Krasniqi a trimis mingea în bară.

Rapid a obţinut a patra victorie la rând, din tot atâtea meciuri disputate în 2024. Giuleştenii s-au apropiat astfel la 6 puncte de liderul FCSB. Jucătorii lui Elias Charalambous joacă în această etapă pe teren propriu cu Sepsi. Meciul va fi duminică, de la ora 20:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cum arată casamentul în Liga 1:

1. FCSB – 51 de puncte
2. Rapid – 45 de puncte
3. CFR Cluj – 42 de puncte
4. Universitatea Craiova – 38 de puncte
5. Farul – 37 de puncte
6. Sepsi – 33 de puncte
7. Hermannstadt – 33 de puncte
8. U Cluj – 33 de puncte

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris Vezi toate știrile
Citește și