Închide meniul

Explicațiile lui Cristi Balaj după transferul eșuat al lui Emmanuel Yeboah la Slavia Praga: „Are genunchi de fotbalist, nu de șahist!”

Alexandru Ivan Publicat: 5 ianuarie 2023, 16:47

Reclamă
Explicațiile lui Cristi Balaj după transferul eșuat al lui Emmanuel Yeboah la Slavia Praga: „Are genunchi de fotbalist, nu de șahist!

Cristi Balaj, explicații după ce Emmanuel Yeboah a ratat un transfer de vis la Slavia Praga

Emmanuel Yeboah, într-un meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Cristi Balaj a venit cu explicații după ce Emmanuel Yeboah a ratat un transfer de vis la Slavia Praga în această iarnă. Cehii au acuzat că fotbalistul african ar avea probleme la genunchi, însă campioana României neagă vehement.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Președintele Cristi Balaj susține că Yeboah nu a avut niciodată probleme medicale și a asigurat că fotbalistul de 19 ani este într-o stare fizică perfectă. Balaj a precizat și că nu se pune problema ca Yeboah să-și fi ascuns vârsta reală.

Cristi Balaj, explicații după ce Emmanuel Yeboah a ratat un transfer de vis la Slavia Praga

„Este exclus așa ceva, că el n-ar avea vârsta declarată! Exclus înseamnă exclus! Iar cea mai bună dovadă e faptul că toți parametrii lui fizici sunt în creștere din momentul în care a ajuns la noi. Numai în privința masei musculare e un surplus de 6 kilograme față de atunci când a ajuns în curtea CFR-ului.

El nu a intrat niciodată în cabinetul medical fiindcă nu a avut vreodată nicio miniprobemă medicală. Nici măcar pentru a i se pune o compresă, nimic, nimic! Apoi, Yeboah, m-am interesat la staff-ul tehnic, nu a lipsit, din momentul în care a fost luat la prima echipă, niciodată de la vreo ședință de pregătire.

Nu are absolut nimic la genunchi și acest lucru ni l-au spus medicii noștri, plus un doctor renumit din Cluj, care l-a consultat și el. Evident că genunchiul lui Yeboah e un genunchi de fotbalist, nu arată ca al unui șahist, care n-a dat niciodată cu piciorul în minge. Ligamentele lui sunt perfecte, nu are chiar nicio urmă de problemă”, a spus Cristi Balaj, conform gsp.ro.

Reclamă

CFR Cluj a confirmat că transferul lui Emmanuel Yeboah la Slavia Praga a picat

CFR Cluj a explicat că oficialii de la Slavia Praga au vrut să schimbe condițiile transferului, după ce medicii clubului ceh ar fi depistat o problemă la meniscul ghanezului.

Pe scurt, Slavia Praga „și-a exprimat dorința de a-l împrumuta pe jucătorul nostru pentru un an, păstrând prima opțiune de cumpărare definitivă”, a anunțat CFR Cluj.

Varianta respectivă n-a fost agreată de Neluțu Varga. Patronul ardelenilor a decis, în cele din urmă, să renunțe la negocieri.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj ceruse 2,5 milioane de euro pentru Emmanuel Yeboah

CFR Cluj acceptase oferta Slaviei Praga, iar cehii urmau să plătească aproximativ 2,5 milioane de euro în schimbul ghanezului: 1,7 milioane sumă fixă + bonusuri. Dar lucrurile s-au schimbat la 180 de grade, după ce Yeboah a efectuat vizita medicală în Cehia.

Emmanuel Yeboah nu a primit ok-ul din partea medicului de la Slavia Praga. Acesta le-ar fi transmis conducătorilor clubului ceh că jucătorul CFR-ului are „meniscul uzat”.

Yeboah a jucat în 29 de meciuri pentru CFR Cluj în actualul sezon, reușind să înscrie trei goluri și să ofere două assist-uri. În prezent, ghanezul este cotat la 800.000 de euro de transfermarkt.com.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” Vezi toate știrile
Citește și