Închide meniul

FABULOS! Gabriel Tamaş, interviu de angajare la Dinamo ca la marile corporaţii: „Vrem o prezentare în Power Point”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 martie 2024, 9:48

FABULOS! Gabriel Tamaş, interviu de angajare la Dinamo ca la marile corporaţii: „Vrem o prezentare în Power Point

Gabi Tamaş, sfat savuros pentru juniori

Gabi Tamaș, la o petrecere / Hepta

Gabriel Tamaş a avut parte de un interviu de angajare la Dinamo ca la marile corporaţii. Conducerea dinamoviştilor i-a cerut fostului internaţional român o prezentare în Power Point, o practică des întâlnit în marile corporaţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Tamaş este dorit la Dinamo de Andrei Nicolescu. Cei doi au o relaţie de prietenie, iar Tamaş ar putea deveni noul director sportiv al echipei.

Gabriel Tamaş, interviu de angajare la Dinamo ca la marile corporaţii

Vrem de la tine o prezentare serioasă în Power Point despre cum vezi tu dezvoltarea clubului, a Centrului de Juniori, să ne indici planurile exacte pe care le ai”, a fost cerinţa şefilor lui Dinamo pentru Tamaş, conform fanatik.ro.

Ce cerințe are Gabi Tamaș pentru a veni la Dinamo

Ce cerințe are Gabi Tamaș pentru a veni la Dinamo, înaintea întâlnirii cu Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”. Echipa din Ștefan cel Mare pare să țină cont de sfatul primit de la Ionuț Lupescu, cel care i-a îndemnat să aducă oameni cu „expertiză fotbalistică”.

Potrivit gsp.ro, Tamaș nu își dorește să fie doar un om de decor în cadrul clubului și vrea să aibă un cuvânt important în ceea ce privește deciziile luate la Dinamo. Fostul fundaș este deja înscris la mai multe cursuri din cadrul FRF de management sportiv. În cazul în care negocierile cu Andrei Nicolescu vor decurge așa cum trebuie, Gabriel Tamaș va semna cu Dinamo.

Reclamă

„Are niște idei ferme, clare, s-a tot documentat în ultima vreme. S-a înscris și la niște cursuri ale Federației pentru viitorii manageri sportivi. Plus că are relații și în străinătate, a vorbit cu unul, cu altul.

De curând, a vorbit cu Cosmin Moți, care este de câțiva ani director tehnic la Ludogorets, dar și cu cei de la Hapoel Haifa, având cunoștințe în Israel, acolo unde a jucat.

Ideea este că Gabi Tamaș vrea să aibă un cuvânt în funcția pe care ar urma să o aibă, de la transferuri la tot ceea ce presupune meseria asta. Nu este yes-man să fie de decor. Dacă se va înțelege cu șefii lui Dinamo, atunci va fi de acord și va semna contractul, altfel, nu!”, susțin sursele gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani Vezi toate știrile
Citește și