Închide meniul

Mihai Stoica dă vina pe ghinion pentru forma slabă arătată de FCSB: „Rar mi s-a dat să văd”

Viviana Moraru Publicat: 19 septembrie 2022, 20:33

Reclamă
Mihai Stoica dă vina pe ghinion pentru forma slabă arătată de FCSB: „Rar mi s-a dat să văd

Mihai Stoica, criticat pentru strategia de transferuri de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

Mihai Stoica este de părere că FCSB este urmărită de ghinion, după rezultatele slabe avute în Liga 1, cât şi în grupa de Conference League. Trupa lui Nicolae Dică este pe locul 14, cu doar 8 puncte acumulate în 9 etape disputate. Totodată, MM a acuzat şi arbitrajul din ultimele partide ale roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a pierdut din nou, rămânând cu o singură victorie în Liga 1, obţinută în faţa Chindiei Târgovişte. Trupa lui Nicolae Dică a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 2-1, la capătul unui meci decis de două penalty-uri şi un autogol.

Mihai Stoica dă vina pe ghinion pentru forma slabă arătată de FCSB

Mihai Stoica a analizat fazele controversate din partidele FCSB-ului şi a ajuns la concluzia că echipa patronată de Gigi Becali este urmărită de ghinion. Ultimul exemplu dat de MM în acest sens este autogolul incredibil al lui Răzvan Oaidă, din partida cu Universitatea Craiova, prin care oltenii au reuşit să câştige.

Totodată, managerul roş-albaştrilor l-a taxat pe Jovan Markovic, pentru o declaraţie avută la finalul partidei de pe „Ion Oblemenco”, cât şi pe crainicul stadionului pentru „mulţumirea” ironică avută faţă de autogolul lui Răzvan Oaidă.

„Există un numitor comun la meciurile din Europa şi cele din campionat: greşelile de arbitraj. La Londra, penalty-ul, cu Anderlecht ni s-a refuzat un penalty când Dawa a fost placat. Cu Voluntari, la 0-0, penalty cu eliminare. Cu Craiova, la fel. Astea sunt pe deoparte. Pe de altă parte asist la un lanţ de ghinioane cum rar mi s-a dat să văd. Radunovic a alunecat pe piciorul lui Nemec, când a făcut penalty, acum a fost autogolul antologic al lui Oaidă.

Reclamă

Toate se întorc în viaţă, după cum se întorc pentru cei care ironizează acum. Declaraţia lui Markovic că Tamm să meargă la spital o pun pe seama întrebarii obraznice a reporterului. La staţia de aplicare era scandat numele lui Oaidă şi spune clar crainicul că îi mulţumim pentru gol… Chestiile astea se întorc, am experimentat”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Mihai Stoica a răbufnit după Universitatea Craiova – FCSB 2-1

Mihai Stoica a răbufnit după Universitatea Craiova – FCSB 2-1. Managerul general al FCSB a spus că echipa sa mai trebuie să primească un penalty la un duel între Mitrea şi Compagno.

Mai mult, Mihai Stoica susţine că a fost viciere de rezultat. Faza incriminată s-a produs la scorul de 1-1, când arbitrul Radu Petrescu a lăsat jocul să continue.

Reclamă 4 / 0/3

„Alo, domnu’ Radu Petrescu (care te uiți foarte atent) și domnu’ Chivulete de la VAR, e procedeu de lupte ce face Mitrea cu Compagno. Nu chiar ce i s-a întâmplat lui Dawa cu Anderlecht, dar tot penalty. Iar, având în vedere că bate bine al nostru, cam viciere. Că se făcea 2-1 pentru noi„, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

FCSB „tremură” serios în lupta pentru play-off! Este incredibil cum arată clasamentul Ligii 1 după 11 etape

FCSB trece prin cel mai greu moment din ultimii ani și „tremură” serios în lupta pentru calificarea în play-off. Jucătorii lui Nicolae Dică au o singură victorie după ce s-au disputat 11 etape din această ediție a Ligii 1.

FCSB a fost învinsă și de Universitatea Craiova, scor 1-2, și a rămas pe locul 14 în clasament. Are numai 8 puncte, capitol la care numai Chindia Târgoviște (3) și CS Mioveni (6) o duc mai rău. Mirel Rădoi a fostu ultimul care i-a stricat planurile lui Gigi Becali.

Trebuie amintit că și CFR Cluj are meciuri în minus. Campioana en-titre are 16 puncte și ocupă locul 7, în condițiile în care, în această etapă, urmează să se dueleze, în deplasare, cu FC Argeș.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și