Închide meniul

„Facem tot posibilul!” Dan Șucu, anunț de ultim moment despre varianta disputării derby-ului Rapid – FCSB pe Arena Națională

Viviana Moraru Publicat: 29 februarie 2024, 12:56

Reclamă
Facem tot posibilul!” Dan Șucu, anunț de ultim moment despre varianta disputării derby-ului Rapid – FCSB pe Arena Națională

Dan Șucu, anunț de ultim moment despre varianta disputării derby-ului Rapid - FCSB pe Arena Națională

Dan Şucu, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Șucu a făcut un anunț de ultim moment despre varianta disputării derby-ului Rapid – FCSB, pe Arena Națională. Acționarul majoritar al giuleștenilor a transmis că va face tot ce este posibil pentru ca marele meci, din etapa a 30-a a Ligii 1, să se dispute pe cel mai mare stadion al țării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a învins-o categoric pe UTA și s-a apropiat la șapte puncte de FCSB. Roș-albaștrii își pot mări avansul, în cazul în care se vor impune în duelul cu Voluntari.

Dan Șucu, anunț de ultim moment despre varianta disputării derby-ului Rapid – FCSB pe Arena Națională

Dan Șucu a transmis că a avut o ședință cu ceilalți oficiali de la Rapid. Acesta a declarat că se fac eforturi pentru închirierea Arenei Naționale, mărturisind că peste este o cerere uriașă de bilete pentru acest meci.

De asemenea, Dan Șucu a mai transmis că fanii FCSB-ului vor primi și ei un număr mare de bilete, pentru ca spectacolul să fie garantat.

Am avut o ședință chiar acum cu toți colegii mei și am hotărât clar să facem tot ceea ce este omenește posibil să jucăm meciul pe Arena Națională. Sunt doar piedici birocratice, dar sunt convins că vom reuși să le depășim și sper ca până diseară să închidem tot, iar marele meci cu FCSB să se joace pe Arena Națională. Așteptăm, din cererile care sunt, spre 40.000 de suporteri giuleșteni, sunt convins că stadionul va fi arhiplin și așteptăm toată suflarea rapidistă să vină să ne încurajeze.

Reclamă

Noi vrem să plece civilizația din parte noastră și să nu pățim ceea ce s-a întâmplat la meciul cu Dinamo, când într-un dispreț total, galeria noastră a fost pusă unde a fost pusă și nu a putut să-și încurajeze echipa. Vă dați seama ce situație unică în fotbal, galeria a trebuit să se ducă pe stadionul Giulești și de acolo să le țină pumnii și să încurajeze băieții. Nu vrem să se mai ajungă la asemenea situații absurde, să n-avem galerie sau să fim bătaie de joc și să fim trimiși la cucurigu.

Tocmai de aceea îi anunțăm pe cei de la FCSB, din respect pentru adversar, așa cum ar trebui să fie firesc, că au toată peluza. Oricine poate să își ia bilete în acea peluză”, a declarat Dan Șucu, pentru fanatik.ro.

Gestul făcut de Dan Şucu, imediat după ce puştiul Robert Bădescu a marcat la debutul pentru Rapid

Gestul făcut de Dan Şucu, imediat după ce puştiul Robert Bădescu a marcat la debutul pentru Rapid, a fost surprins de camerele TV. Acţionarul majoritar al giuleştenilor nu a mai ţinut cont de faptul că este filmat şi şi-a sărutat soţia.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Bădescu, în vârstă de 18 ani, a debutat la Rapid în duelul cu UTA. Fundaşul în vârstă de 18 ani l-a înlocuit în primul 11 pe Andrei Borza, cel care a fost exclus din lot ca urmare a escapadei cu Alexandru Albu, din clubul de la Iaşi.

Robert Bădescu a avut parte de un debut perfect. Puştiul a marcat în minutul 13, după un corner executat de Damjan Djokovic. Fundaşul a punctat cu un şut în forţă, din faţa porţii arădenilor, şut la care portarul Iacob nu a avut nicio şansă.

Imediat după golul marcat de Bădescu, a fost o explozie de bucurie pe întregul stadion şi în loja în care se aflau oficialii giuleştenilor. Toate camerele au fost pe Dan Şucu, timp de câteva secunde. Acţionarul majoritar de la Rapid a sărutat-o pe Diana, soţia lui, imediat după ce trupa se sub Grant a majorat scorul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și