Închide meniul

Gestul făcut de Dan Şucu, imediat după ce puştiul Robert Bădescu a marcat la debutul pentru Rapid

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 februarie 2024, 21:48

Gestul făcut de Dan Şucu, imediat după ce puştiul Robert Bădescu a marcat la debutul pentru Rapid

Gestul făcut de Dan Şucu, imediat după ce puştiul Robert Bădescu a marcat la debutul pentru Rapid

Dan Şucu şi Claudiu Bădescu/ Colaj Profimedia, captură Digi Sport

Gestul făcut de Dan Şucu, imediat după ce puştiul Robert Bădescu a marcat la debutul pentru Rapid, a fost surprins de camerele TV. Acţionarul majoritar al giuleştenilor nu a mai ţinut cont de faptul că este filmat şi şi-a sărutat soţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a început perfect duelul cu UTA, de pe teren propriu. Giuleştenii îl conduc pe Mircea Rednic cu scorul de 2-0, încă din minutul 13.

Gestul făcut de Dan Şucu, imediat după ce puştiul Robert Bădescu a marcat la debutul pentru Rapid

Robert Bădescu, în vârstă de 18 ani, a debutat la Rapid în duelul cu UTA. Fundaşul în vârstă de 18 ani l-a înlocuit în primul 11 pe Andrei Borza, cel care a fost exclus din lot ca urmare a escapadei cu Alexandru Albu, din clubul de la Iaşi.

Robert Bădescu a avut parte de un debut perfect. Puştiul a marcat în minutul 13, după un corner executat de Damjan Djokovic. Fundaşul a punctat cu un şut în forţă, din faţa porţii arădenilor, şut la care portarul Iacob nu a avut nicio şansă.

Imediat după golul marcat de Bădescu, a fost o explozie de bucurie pe întregul stadion şi în loja în care se aflau oficialii giuleştenilor. Toate camerele au fost pe Dan Şucu, timp de câteva secunde. Acţionarul majoritar de la Rapid a sărutat-o pe Diana, soţia lui, imediat după ce trupa se sub Grant a majorat scorul.

Reclamă
Dan Şucu şi Diana Şucu, în timpul meciului Rapid - UTA
Dan Şucu şi Diana Şucu, în timpul meciului Rapid – UTA/ Captură Digi Sport

Diana Şucu este o prezenţă constantă la meciurile Rapidului. Aceasta îl însoţeşte pe soţul ei, Dan Şucu, la meciurile de pe teren propriu ale giuleştenilor. Cei doi sunt căsătoriţi de 16 ani şi au împreună doi băieţi.

Dan Șucu, decizie radicală după escapada lui Alexandru Albu

Dan Șucu a luat decizie radicală după escapada lui Alexandru Albu şi a lui Andrei Borza. Patronul Rapidului a intervenit şi a luat o primă măsură drastică în scandalul momentului. Milionarul român nu s-a mulţumit doar cu excluderea din lot şi cu amenda primită de cei doi jucători.

Potrivit 1923.ro, Dan Şucu a decis să nu îi mai prelungească contractul lui Alexandru Albu. Negocierile se purtau de mai mult timp, dar acţionarul majoritar al giuleştenilor le-a închis după scandalul de la Iaşi. Astfel, mijlocaşul în vârstă de 30 de ani va pleca de la echipă în această vară, când îi expiră înţelegerea.

Reclamă 4 / 0/3

Albu are astfel drum liber spre CFR Cluj, acolo unde este dorit de Adi Mutu. Rămâne de văzut dacă „Briliantul” îl va convinge pe patronul grupării din Gruia să îi facă o ofertă jucătorului.

Sursa citată anterior a anunţat ce se va întâmpla şi cu Andrei Borza, adus de la Farul lui Gică Hagi pentru 800.000 de euro. Fundaşul în vârstă de 18 ani va fi reprimit în lot, dar primeşte un ultimatum de la conducere. La orice abatere ulterioară, va fi exclus din lot până la finalul contractului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” Vezi toate știrile
Citește și