Închide meniul

„Vei rămâne la FCSB?” Elias Charalambous, anunțul momentului despre viitorul său! A dat cărțile pe față la conferința de presă

Alex Ioniță Publicat: 10 mai 2024, 16:48

Reclamă
„Vei rămâne la FCSB? Elias Charalambous, anunțul momentului despre viitorul său! A dat cărțile pe față la conferința de presă

"Vei rămâne la FCSB?" Elias Charalambous, anunțul momentului despre viitorul său!

Elias Charalambous

În cadrul conferinței de presă peremegătoare partidei dintre FCSB și CFR Cluj, Elias Charalambous a făcut anunțul momentului despre viitorul său! Antrenorul campioanei a fost întrebat dacă va mai continua pe banca echipei lui Gigi Becali și nu s-a ferit de cuvinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul cipriot i-a adus titlul lui Gigi Becali după o pauză de 9 ani. Totuși, este deja cunoscut faptul că un cuvânt important în cadrul pregătirii îl are și Mihai Pintilii, iar, în timpul meciurilor, patronul este adevăratul „antrenor” al roș-albaștrilor.

„Vei rămâne la FCSB?” Elias Charalambous, anunțul momentului despre viitorul său!

Totuși, meritul lui Charalambous a fost evidențiat în repetate rânduri de Gigi Becali, care a dezvăluit că este mulțumit de performanțele reușite de tehnician.

Înainte de finalul sezonului, Elias Charalambous a fost întrebat dacă va continua la FCSB, având în vedere că poate primi oferte atractive, dat fiind faptul că a câștigat titlul în Liga 1.

Totuși, antrenorul a spus că, cel mai probabil, va rămâne la FCSB, chiar dacă nu a purtat nicio discuție cu Gigi Becali, până în momentul de față.

Reclamă

„Probabil că da (n.r. va rămâne la FCSB și sezonul următor), nu am avut încă o discuție. Întotdeauna am spus că prima mea opțiune este să continui aici. Vom vedea, vom avea discuții, dar vreau să rămân aici. Visul meu este să ating cel mai înalt nivel.

Asta urmăresc tot timpul. Vom juca în preliminariile Champions League și vom încerca să ajungem în grupe”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

Elias Charalambous este antrenorul roș-albaștrilor de pe data de 30 martie a anului trecut. Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, în cele 54 de meciuri petrecute pe banca actualei campioane a adunat o medie de 2 puncte per meci.

Reclamă 4 / 0/3

În cariera sa a mai fost secund la AEK Larnaca și Hatta Club. Ca și antrenor princcipal le-a mai pregătit pe AEK Larnaca, Ethinkos și Doca Katokopias.

În cariera de fotbalist, pe care și-a încheiat-o în anul 2017, Elias Charalambous a jucat la: Omonia Nicosia, PAOK, Alki Larnaca, Karlsruher, FC Vaslui, Doxa Katokopias, APO Levadiakos și AEK Larnaca.

Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali

Raul Rusescu nu vede cu şanse de reuşită încercarea lui Gigi Becali de a-l mai ţine pe „Mbappe” până în toamnă. Se aşteaptă ca arabii să achite încă de acum clauza de 5 milioane de euro şi să îl transfere definitiv pe golgheterul Ligii 1.

„Cred că Florinel Coman va pleca până la urmă. Cluburile se vor înțelege. E arhicunoscută clauza de 5 milioane, probabil că Al Duhail a încercat să mai scadă din preț, dar are acum la dispoziție două variante accesibile. Gigi n-a zis că vrea 7 milioane, a cerut clauza.

Când vii la București și negociezi clauza de 5 milioane a unui jucător, ești pregătit, de fapt, să plătești 5 milioane. Sunt convins că vor ajunge la un consens și transferul se va face.

Stim foarte bine că Gigi Becali negociază în stilul și în avantajul lui, e normal, e produsul lui, el vinde, nu a chemat Gigi clubul din Qatar să-l transfere pe Coman.

Transferul cred că se face acum, în aceste săptămâni. Nu cred că Florinel va rămâne și în preliminarii. Totuși, Coman ar avea un contract fabulos în Qatar. E normal să-și dorească să plece. Din punctul meu de vedere, cred că transferul se va concretiza”, a declarat Raul Rusescu la gsp.ro.

Reclamă
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:30 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:35 LIVE VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini live cu sărbătoarea de pe stadion 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu Vezi toate știrile
Citește și