Închide meniul

Familia lui Octavian Popescu rupe tăcerea, după ce „perla” FCSB a fost criticată dur de Gigi Becali: „Este abătut, debusolat, dezorientat!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 octombrie 2022, 11:53

Familia lui Octavian Popescu rupe tăcerea, după ce „perla FCSB a fost criticată dur de Gigi Becali: „Este abătut, debusolat, dezorientat!

Octavian Popescu este jucătorul pe care Becali vrea să ia zeci de milioane de euro

Octavian Popescu, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Familia lui Octavian Popescu rupe tăcerea, după ce „perla” FCSB a fost criticată dur de Gigi Becali. Unchiul fotbalistului a dezvăluit cum se simte jucătorul de 19 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu are un start de sezon foarte slab, iar patronul FCSB a pus tunurile pe el. Unchiul fotbalistului, pe care îl cheamă tot Octavian Popescu, a explicat cum a ajuns nepotul său în această situaţie.

Familia lui Octavian Popescu rupe tăcerea, după ce „perla” FCSB a fost criticată dur de Gigi Becali

„L-am ajutat cu sfaturi, l-am susținut și mi-am dorit foarte mult ca din familia noastră un copil să ajungă și să calce pe urme în fotbalul de performanță. Am jucat cu cei mai mari fotbaliști ai țării, cu Hagi, cu Dobrin, cu Ilie Balaci. Pentru mine este un lucru extraordinar. Îmi doresc și de la Tavi să guste din înalta performanță a fotbalului.

Tavi traversează o perioadă mai grea, după o scurtă perioadă foarte frumoasă. Nu poate să se simtă confortabil în situația asta, a ajuns rezervă și joacă zece minute pe final.

Am vorbit cu el zilele trecute, este abătut, debusolat, dezorientat. Dar mi-a zis că se pregătește foarte bine la antrenamente și încearcă să revină acolo unde a fost acum ceva timp în urmă”, a declarat Octavian Popescu, potrivit sport.ro.

Reclamă

Gigi Becali îl critică dur pe Octavian Popescu: „E o problemă când e în teren!”

Gigi Becali îl critică dur pe Octavian Popescu după debutul extrem de slab de sezon la FCSB. Jucătorul de 19 ani cotat la 4 milioane de euro nu a marcat niciun gol în primele 20 de meciuri ale sezonului, trecându-şi în cont doar două assist-uri.

Dacă în stagiunea trecută rezolva meciuri atunci când roş-albaştrii erau sub presiune, în această campanie lucrurile stau altfel şi finanţatorul vicecampioanei se gândeşte că Tavi ar avea probleme în viaţa personală.

„Tavi Popescu a făcut față presiunii la 17 ani și nu face la 19? Nu știu nimic, dar când un jucător are o asemenea decădere înseamnă că e ceva în viața personală. Habar nu am, nu știu.

Reclamă 4 / 0/3

Dar ceva nu e în regulă. Anul trecut, când aveam mari probleme, un singur jucător rezolva tot, Tavi Popescu. Acum, e o problemă când e în teren și trebuie să o rezolve. Să se gândească!”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Dumitru Dragomir, mesaj pentru Octavian Popescu

Dragomir se aşteaptă ca Octavian Popescu să îşi recapete postul de titular la FCSB. A ţinut totuşi să îl avertizeze pe atacantul de 19 ani, pe care patronul vicecampioanei cerea 50 de milioane de euro.

„Ușor-ușor va reveni și va juca titular. L-au bramburit antrenorii și pe el, așa cum au stricat și alți jucători din țara asta. Dacă nu e pregătit pentru presiunea asta, să se lase de fotbal! Fără presiune nu poți juca fotbal. De la patron, până la ultimul spectator, toți pun presiune„, a ţinut să anunţe Dumitru Dragomir.

Octavian Popescu a fost ţinut de Nicolae Dică pe bancă, în meciul cu Petrolul, până în minutul 82. Tânărul atacant a intrat în locul lui Billel Omrani.

Recomandări
  • Familia lui Octavian Popescu rupe tăcerea
  • „Perla” FCSB a fost criticată dur de Gigi Becali

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și