Închide meniul

Gigi Becali îl critică dur pe Octavian Popescu: „E o problemă când e în teren și trebuie să o rezolve”

Dan Roșu Publicat: 10 octombrie 2022, 15:38

Reclamă
Gigi Becali îl critică dur pe Octavian Popescu: „E o problemă când e în teren și trebuie să o rezolve

Octavian Popescu a recunoscut de ce a refuzat-o pe Universitatea Craiova

Octavian Popescu, în tricoul celor de la FCSB / Hepta

Gigi Becali îl critică dur pe Octavian Popescu după debutul extrem de slab de sezon la FCSB. Jucătorul de 19 ani cotat la 4 milioane de euro nu a marcat niciun gol în primele 20 de meciuri ale sezonului, trecându-şi în cont doar două assist-uri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă în stagiunea trecută rezolva meciuri atunci când roş-albaştrii erau sub presiune, în această campanie lucrurile stau altfel şi finanţatorul vicecampioanei se gândeşte că Tavi ar avea probleme în viaţa personală.

Gigi Becali îl critică dur pe Octavian Popescu

„Tavi Popescu a făcut față presiunii la 17 ani și nu face la 19? Nu știu nimic, dar când un jucător are o asemenea decădere înseamnă că e ceva în viața personală. Habar nu am, nu știu.

Dar ceva nu e în regulă. Anul trecut, când aveam mari probleme, un singur jucător rezolva tot, Tavi Popescu. Acum, e o problemă când e în teren și trebuie să o rezolve. Să se gândească!”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Dumitru Dragomir a tras un semnal de alarmă pentru Octavian Popescu, după Petrolul – FCSB, scor 0-2, meci din etapa a 13-a a Ligii 1. Fostul preşedinte al LPF a avertizat „perla” lui Gigi Becali că trebuie să îşi revină rapid la nivelul de sezonul trecut.

Reclamă

Dumitru Dragomir, mesaj pentru Octavian Popescu

Dragomir se aşteaptă ca Octavian Popescu să îşi recapete postul de titular la FCSB. A ţinut totuşi să îl avertizeze pe atacantul de 19 ani, pe care patronul vicecampioanei cerea 50 de milioane de euro.

„Ușor-ușor va reveni și va juca titular. L-au bramburit antrenorii și pe el, așa cum au stricat și alți jucători din țara asta. Dacă nu e pregătit pentru presiunea asta, să se lase de fotbal! Fără presiune nu poți juca fotbal. De la patron, până la ultimul spectator, toți pun presiune„, a ţinut să anunţe Dumitru Dragomir.

Octavian Popescu a fost ţinut de Nicolae Dică pe bancă, în meciul cu Petrolul, până în minutul 82. Tânărul atacant a intrat în locul lui Billel Omrani.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și