Închide meniul
Foto

Fanii au luat cu asalt Arena Naţională la FCSB – CFR Cluj! Peste 40.000 de suporteri ai roş-albaştrilor au umplut tribunele la derby

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 mai 2023, 21:26

Reclamă
Fanii au luat cu asalt Arena Naţională la FCSB – CFR Cluj! Peste 40.000 de suporteri ai roş-albaştrilor au umplut tribunele la derby

Fanii au luat cu asalt Arena Naţională la FCSB - CFR Cluj

Asistenţă urială la derby-ul Ligii 1 / AntenaSport

Fanii au luat cu asalt Arena Naţională la derby-ul FCSB – CFR Cluj, din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1. Suporterii roş-albaştrilor au venit în număr mare ca să îşi susţină echipa la meciul care a avut o miză uriaşă în lupta pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana României a reintrat în cursa pentru câştigarea campionatului după remiza înregistrată de Farul în deplasarea cu Universitatea Craiova, scor 1-1. A fost un rezultat care a fost pe placul ultraşilor echipei lui Gigi Becali.

Fanii au luat cu asalt Arena Naţională la FCSB – CFR Cluj

FCSB era la „mâna ei” înaintea duelului cu campioana ultimilor cinci ani. Cu victorii pe linie în cele trei partide rămase, jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii sunt siguri de clasare pe primul loc în Liga 1.

Fanii s-au grăbit să ajungă pe cel mai mare stadion din România şi au creat o atmosferă de senzaţie la startul derby-ului (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Organizatorii au decis să scoată la vânzare și bilete la inelul 1 de la peluza păstrată pentru oaspeți, care este de obicei închis. Alţi 5.000 de fani au putut intra astfel pe Arena Naţională.

Reclamă
Reclamă 4

100% vom trece și vom depăși recordul de 40 de mii 400 și ceva. Suntem pe locul 1 ca audiență și vor urca. Batem recordul cu siguranță„, spunea liderul galeriei FCSB-ului, Gheorghe Mustanţă, înaintea meciului.

Mihai Stoica a transmis un mesaj de luptă, cu doar câteva ore înainte de startul derby-ului dintre FCSB şi CFR Cluj. Managerul general al roş-albaştrilor a amintit de duelul cu Rapid, şi totodată, a transmis faptul că jucătorii lui Elias Charalambous sunt obligaţi să câştige confruntarea cu trupa lui Dan Petrescu.

După masacrul din Giulești, puțini mai sperau că ajungem din nou să depindem doar de rezultatele noastre.

Reclamă

Pentru cei care nu și-au pierdut speranța, pentru cei peste 40.000 de steliști care ne vor fi alături în seara asta, pentru milioanele de steliști care vor ține pumnii strânși în fața televizoarelor, e OBLIGATORIU să batem CFR cu Petrescu antrenor ȘI pe Arena Națională într-un meci cu mare miză! N-am reușit până azi, dar în toate TREBUIE să fie un ÎNCEPUT!

P.S. Anul trecut, o eroare de arbitraj ne-a interzis FINALA cu CFR. Anul ăsta, cu toată succesiunea interminabilă de greșeli contra noastră (mai ales în playoff), suntem încă în cărți”, a transmis Mihai Stoica, într-o postare pe Facebook.

Scenariile prin care echipa lui Gică Hagi poate deveni campioana României

Farul a ratat pe final victoria în Bănie, după ce a jucat o repriză în inferioritate numerică. Denis Alibec a primit cartonaş roşu direct în minutul 45+4. Tot el ratase un penalty şi îi oferise un assist brazilianului Mateus în minutul 24. Andrei Ivan a marcat de la 11 metri, în minutul 82, şi a raprins lupta la titlu!

În cazul în care FCSB remizează cu CFR Cluj, Farul are nevoie doar de o remiză în meciul direct cu roş-albaştrii, de etapa viitoare, pentru a fi sigură de titlu. Echipa pregătită de Elias Charalambous a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Indiferent ce face FCSB cu CFR Cluj sau în ultima etapă, Farul câştigă titlul în cazul în care o învinge, peste două etape, pe echipa lui Gigi Becali.

Înainte să se joace derby-ul FCSB – CFR Cluj, de pe Arena Naţională, Farul are patru puncte avans faţă de roş-albaştri.

1. Farul – 47 de puncte
2. FCSB – 43 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova – 37 de puncte
5. Rapid – 35 de puncte
6. Sepsi – 26 de puncte

Ce meciuri mai sunt de disputat:

Etapa a 9-a

Sepsi – CFR Cluj
Farul – FCSB
Rapid – Universitatea Craiova

Etapa a 10-a

CFR Cluj – Farul
FCSB – Rapid
Universitatea Craiova – Sepsi

Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:33

VideoFlorinel Coman și Olimpiu Moruțan s-au descătușat pe manele în vestiar, după calificarea României în „optimile” EURO 2024

22:00

LIVE TEXTCehia – Turcia 0-0 şi Georgia – Portugalia 1-0. Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

21:59

Când şi la ce oră va juca România în optimile de finală la EURO 2024

21:50

Marca, după calificarea României în „optimile” EURO 2024: „Blat ascuns”. Reacția presei internaționale

21:48

Klaus Iohannis şi Marcel Ciolacu, după calificarea României în optimi la EURO 2024: „Aţi adus încă o dată bucurie românilor!”

21:36

„Performanță mare!” Mircea Sandu, prima reacție după ce România s-a calificat în „optimile” EURO 2024! Cum a trăit meciul

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și