Închide meniul

Scenariile prin care echipa lui Gică Hagi poate deveni campioana României, după Universitatea Craiova – Farul 1-1

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 mai 2023, 23:36 / Actualizat: 14 mai 2023, 9:03

Reclamă
Scenariile prin care echipa lui Gică Hagi poate deveni campioana României, după Universitatea Craiova – Farul 1-1

Gică Hagi, uluit de ceea ce a găsit la Tiraspol

Gică Hagi, într-o conferință de presă / Antena Sport

Toate scenariile prin care Farul poate deveni campioana României, după Universitatea Craiova – Farul, scor 1-1, din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1. Gică Hagi păstrează şanse pentru a câştiga titlul cu echipa pe care o patronează şi la care este şi manager tehnic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a ratat pe final victoria în Bănie, după ce a jucat o repriză în inferioritate numerică. Denis Alibec a primit cartonaş roşu direct în minutul 45+4. Tot el ratase un penalty şi îi oferise un assist brazilianului Mateus în minutul 24. Andrei Ivan a marcat de la 11 metri, în minutul 82, şi a raprins lupta la titlu!

Scenariile prin care echipa lui Gică Hagi poate deveni campioana României

În condiţiile date, Farul nu mai poate deveni matematic campioana României dacă FCSB pierde confruntarea de acasă, cu CFR Cluj, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. În schimb, roş-albaştrii se pot apropia la un singur punct de constănţeni, dacă se impun pe Arena Naţională.

În cazul în care FCSB remizează cu CFR Cluj, Farul are nevoie doar de o remiză în meciul direct cu roş-albaştrii, de etapa viitoare, pentru a fi sigură de titlu. Echipa pregătită de Elias Charalambous a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Indiferent ce face FCSB cu CFR Cluj sau în ultima etapă, Farul câştigă titlul în cazul în care o învinge, peste două etape, pe echipa lui Gigi Becali.

Reclamă

Cum arată clasamentul din play-off-ul Ligii 1

Înainte să se joace derby-ul FCSB – CFR Cluj, de pe Arena Naţională, Farul are patru puncte avans faţă de roş-albaştri.

1. Farul – 47 de puncte
2. FCSB – 43 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova – 37 de puncte
5. Rapid – 35 de puncte
6. Sepsi – 26 de puncte

Ce meciuri mai sunt de disputat:

Reclamă 4 / 0/3

Etapa a 9-a

  • Sepsi – CFR Cluj
  • Farul – FCSB
  • Rapid – Universitatea Craiova

Etapa a 10-a

  • CFR Cluj – Farul
  • FCSB – Rapid
  • Universitatea Craiova – Sepsi

Sezon încheiat pentru Denis Alibec

Golgheterul lui Gică Hagi a fost eliminat în minutul 45+4 de Andrei Chivulete. Arbitrul partidei din Bănie l-a văzut pe Alibec în timp ce îl lovea cu cotul în cap pe fundaşul dreapta al lui Eugen Neagoe, Vlădoiu.

„Centralul” nu a mai stat pe gânduri şi a scos direct cartonaşul roşu, fără a mai aştepta indicaţii din cabina VAR. Alibec a protestat degeaba. Nu l-a mai putut îndupleca pe Chivulete şi a fost trimis mai devreme la cabine.

Din moment ce a fost eliminat direct, Alibec nu va mai juca în acest sezon. Va primi cel puţin două etape de suspendare, astfel că Gică Hagi a rămas fără căpitan pentru disputele cu FCSB şi CFR Cluj.

Denis Alibec a fost cel mai important jucător al liderului. Are 14 goluri stagionale în 31 de meciuri din Liga 1. Atacantul în vârstă de 32 de ani are şi 8 pase decisive. Are o cotă de piaţă de 900.000 de euro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
Vezi toate știrile
Citește și