Închide meniul

Reacţia lui Mihai Stoica, după ce FCSB a suplimentat numărul de bilete pentru derby-ul cu CFR Cluj. Ce spune şi Gheorghe Mustaţă

Viviana Moraru Publicat: 14 mai 2023, 17:22

Reclamă
Reacţia lui Mihai Stoica, după ce FCSB a suplimentat numărul de bilete pentru derby-ul cu CFR Cluj. Ce spune şi Gheorghe Mustaţă

Reacţia lui Mihai Stoica, după ce FCSB a suplimentat numărul de bilete pentru derby-ul cu CFR Cluj

Mihai Stoica, bucurie după un meci al FCSB-ului/ Profimedia

Reacţia lui Mihai Stoica, după ce FCSB a suplimentat numărul de bilete pentru derby-ul cu CFR Cluj, nu a întârziat să apară. Managerul general al roş-albaştrilor s-a arătat entuziasmat înaintea confruntării de pe Arena Naţională. De asemenea, şi Gheorghe Mustaţă a transmis un mesaj cu privire la asistenţa record care se anunţă la ora meciului. Duelul va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 21:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Peste 45.000 de suporteri sunt aşteptaţi pe Arena Naţională, la derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj. Meciul este unul extrem de important în lupta pentru titlu, după remiza înregistrată de liderul Farul, în această rundă, cu Universitatea Craiova.

Reacţia lui Mihai Stoica, după ce FCSB a suplimentat numărul de bilete pentru derby-ul cu CFR Cluj

Mihai Stoica a transmis un mesaj de luptă, cu doar câteva ore înainte de startul derby-ului dintre FCSB şi CFR Cluj. Managerul general al roş-albaştrilor a amintit de duelul cu Rapid, şi totodată, a transmis faptul că jucătorii lui Elias Charalambous sunt obligaţi să câştige confruntarea cu trupa lui Dan Petrescu.

„După masacrul din Giulești, puțini mai sperau că ajungem din nou să depindem doar de rezultatele noastre.

Pentru cei care nu și-au pierdut speranța, pentru cei peste 40.000 de steliști care ne vor fi alături în seara asta, pentru milioanele de steliști care vor ține pumnii strânși în fața televizoarelor, e OBLIGATORIU să batem CFR cu Petrescu antrenor ȘI pe Arena Națională într-un meci cu mare miză! N-am reușit până azi, dar în toate TREBUIE să fie un ÎNCEPUT!

Reclamă
Reclamă 4

P.S. Anul trecut, o eroare de arbitraj ne-a interzis FINALA cu CFR. Anul ăsta, cu toată succesiunea interminabilă de greșeli contra noastră (mai ales în playoff), suntem încă în cărți”, a transmis Mihai Stoica, într-o postare pe Facebook.

De asemenea, şi Gheroghe Mustaţă a oferit declaraţii cu privire la numărul de fani care vor fi prezenţi pe Arena Naţională, la duelul „de foc” dintre FCSB şi CFR Cluj. Liderul galeriei roş-albastre este convins că se va doborî recordul de asistenţă, şi vor fi prezenţi peste 45.000 de suporteri.

„100% vom trece și vom depăși recordul de 40 de mii 400 și ceva. Suntem pe locul 1 ca audiență și vor urca. Batem recordul cu siguranță. Până la acest moment s-au vândut 34-35 de mii de bilete vândute.

Reclamă

După părerea mea, îmi doresc să fie sold-out, tot stadionul plin. Dacă lui CFR le dă sus acolo 50-60 de locuri, o să vorbesc cu conducerea să dea drumul la cealaltă peluză, să dea drumul la inelul de jos. Cred că vorbim de 50 de mii. Deci o să fie 47-48 de mii, dacă scădeam 10%.

Dacă la ora asta avem peste 34 de mii. Se vând azi în jur de 40 de mii. Am fost terorizat azi cu telefoane, cum luăm bilete? Intrați și luați online. În plus, vor lăsa o parte din bilete să fie vândute și la case.

Am înțeles că așa e obligatoriu. Sperăm ca oamenii să vină la meci și să demonstrăm unde este Steaua”, a declarat Gheorghe Mustaţă, pentru fanatik.ro.

Se ”rupe” Arena Națională, la FCSB – CFR Cluj! S-au vândut toate biletele. Roș-albaștrii au suplimentat numărul biletelor

Se ”rupe” Arena Națională, la FCSB – CFR Cluj. Pentru ”finala” de duminică, de la ora 21:00, s-au vândut deja 42.000 de bilete. Astfel, clubul din Berceni a suplimentat numărul de tichete.

Dacă Mihai Stoica spera la 40.000 de spectatori pentru duelul decisiv cu CFR Cluj, așteptările sale au fost depășite. Pe Arena Națională vor fi cel puțin 47.000 de fani.

Asta după ce clubul patronat de Gigi Becali a luat decizia de a scoate duminică la vânzare și bilete la inelul 1 de la peluza păstrată pentru oaspeți, care este de obicei închis. Astfel, vor mai fi disponibile alte 5000 de bilete, care pot fi cumpărare online și de la case, după ora 14:00, până la startul partidei.

Având în vedere interesul extraordinar al suporterilor pentru partida din această seară, am decis să punem în vânzare biletele de la Peluza 2, Inelul 1.

Acestea pot fi achiziționate atât online, pe www.bilete-fcsb.ro, cât și la casele de bilete de la Arena Națională. Prețul unui tichet este de 30 Lei. Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi!”, e comunicatul emis de FCSB.

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:11

Anca Todoni, victorie la primul ei meci pe tabloul principal al unui Grand Slam

15:59

Aryna Sabalenka s-a retras de la Wimbledon 2024! Anunţul făcut de numărul 3 WTA, cu câteva ore înaintea meciului

15:49

Cristi Chivu, anunţ despre viitorul său, după 6 ani la Inter

15:36

Portugalia – Slovenia LIVE TEXT (22:00). Lusitanii, favoriţi pentru un loc în sferturi. Echipe probabile

14:46

Programul complet al Marelui Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, de la ora 16:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

14:36

Irina Begu, out de la Wimbledon. Eşec sever în primul tur la All England Club

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și