Închide meniul

Suporterii lui Dinamo şi CSA Steaua, „săltaţi” de mascaţi! Motivul pentru care au fost duşi la audieri

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 martie 2024, 11:26

Suporterii lui Dinamo şi CSA Steaua, „săltaţi de mascaţi! Motivul pentru care au fost duşi la audieri

Fanii de la Dinamo şi de la CSA Steaua, "săltaţi" de mascaţi

Captură digisport.ro

Fanii de la Dinamo şi de la CSA Steaua au fost „săltaţi” de mascaţi astăzi. Totul după scandalul uluitor de la partida „câinilor” cu UTA, partidă în care fanii echipelor rivale din Bucureşti s-au bătut chiar pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform surselor AntenaSport, mascaţii au bătut la uşile mai multor suporteri de la Dinamo şi CSA Steaua. Aceştia au fost duşi la audieri.

Fanii de la Dinamo şi de la CSA Steaua, „săltaţi” de mascaţi

Suporterii de la Dinamo şi CSA Steaua sunt acuzaţi de tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierare şi folosirea, fără drept, de materii explozive.

În primul meci din play-out, Dinamo a primit vizita celor de la UTA. Au fost scene incredibile înaintea partidei, deoarece şi-au făcut apariţia şi fanii celor de la CSA Steaua, pentru a o susţine pe formaţia lui Mircea Rednic.

Startul partidei a fost amânat cu zece minute, din cauza scandalului dintre suporteri. Fanii au folosit materiale pirotehnice chiar pe teren.

Reclamă

În centrul scandalului s-a aflat şi Elias Bucurică, liderul fanilor dinamovişti din PCH. Acesta a avut cuvinte greu de reprodus la adresa jurnaliştilor, şi i-a jignit pe fanii de la UTA.

Suporterii celor de la CSA Steaua şi-au făcut apariţia la duelul dintre Dinamo şi UTA deoarece sunt „înfrăţiţi” cu fanii arădenilor. Dus la audieri astăzi a fost şi liderul galeriei celor de la CSA Steaua, Andrei Florescu.

Săptămâna trecută, şi fanii de la Rapid au fost „săltaţi” de mascaţi. Aceştia sunt cercetaţi într-un dosar de încălcare a regimului armelor și munițiilor, dar și de materiale pirotehnice. Liderul galeriei giuleştene, Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, a fost reţinut pentru 30 de zile, alături de alţi ultraşi ai Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

Scandal uriaş înainte de Dinamo – UTA

Imagini halucinante înainte de Dinamo – UTA! Ultraşii s-au bătut pe teren şi au aruncat cu torţe. Meciul a început cu 10 minute întârziere.

Scandal uriaş chiar pe teren, înainte de Dinamo – UTA. Ultraşii celor de la CSA Steaua s-au bătut cu rivalii lor chiar pe gazonul stadionului Arcul de Triumf.

Scenele halucinante s-au produs chiar înainte ca meciul să înceapă. Dinamoviştii şi ultraşii celor de la CSA Steaua şi-au împărţit pumni şi picioare. Ultraşii stelişti au venit la meci pentru a-i susţine pe arădeni.

Elias Bucurică i-a înjurat pe jurnaliştii prezenţi la meci, dar şi un mesaj jignitor la adresa fanilor veniţi de la Arad.

„Țăranilor, ați ajuns la București?!”, le-a strigat Elias Bucurică fanilor celor de la UTA, conform gsp.ro. La meci au ajuns şi ultraşii care susţin CSA Steaua. Aceştia sunt înfrăţiţi cu fanii celor de la UTA. Jandarmii au intervenit pentru ca lucrurile să nu degenereze şi au dat cu gaze lacrimogene.

Pe drumul spre Bucureşti, ultraşii de la UTA au avut un conflict violent cu fanii de la Universitatea Cluj. Incidentul şocant a fost confirmat de Jandarmerie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și