Închide meniul

Fanii FCSB râd în hohote de CSA Steaua: „Ce să facem fraților? L-ați mai văzut undeva pe Talpan?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 august 2022, 13:37

Fanii FCSB râd în hohote de CSA Steaua: „Ce să facem fraților? L-ați mai văzut undeva pe Talpan?

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1

Fanii celor de la FCSB, în timpul unui meci de Liga 1 / Hepta

Gheorghe Mustață, liderul fanilor FCSB, râde de situația rivalilor de la CSA Steaua, care încă nu au drept de promovare în Liga 1. Mustață e sigur că echipa Armatei nu va juca niciodată pe prima scenă a fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ce să facem fraților? Plătim încă un an salarile ălora de la CSA Steaua, iar ei fac fotbal în continuare pe banii noștri. Stadionul ăla trebuie întreținut, dar lasă că îl întreținem noi. Și vor mai face fotbal pe banii noștri cel puțin încă un an, iar toți cetățenii României vor ține CSA în Liga 2.

Gheorghe Mustață, liderul fanilor FCSB, râde de CSA Steaua

Iar din vara lui 2023 tot acolo vor juca, că nu au drept de promovare. Dar nu este nimic. Cei de la CSA îl au pe Dâncu cu ei, dar ce a făcut Dâncu? Nu a promis el că îi rezolvă?

Lumea bună joacă în Superliga, dar nu ați văzut că băieții de la Peluza Sud vor în A? Păi dacă vor ei în A, atunci să se ducă să joace în A. (n.r. râde). Hai să fim serioși și cu tot circul ăsta făcut pe stradă în urmă cu câteva zile. Ei l-au făcut să dea bine așa la imagine, nu?

S-au strâns și ei 200, că ăia sunt toți, și au făcut un protest de ochii lumii. Ei știau clar că nu vor avea drept de promovare, iar Talpan ce să le facă? L-ați mai văzut pe undeva pe Talpan? A mai vorbit săracul pe undeva? Nimic! Vă spun eu că noi în Ghencea o să jucăm. Acolo am crescut și acolo este casa noastră. Oamenii trebuie să vadă pe stadionul din Ghecea fotbal din Superliga”, a spus Gheorghe Mustață, conform prosport.ro.

Reclamă

Scandal la CSA Steaua cu George Ogăraru și Iulian Miu

Iulian Miu și George Ogăraru ar fi în relații reci și antrenorul principal Daniel Oprița, dar și cu Gabriel Boștină, membru în staff-ul tehnic. Marian Aliuță e sigur că angajații de la CSA Steaua ar face orice pentru salariile de la clubul din Ghencea.

„Mi-am dat seama că fiecare, pentru un salariu de 1000 de euro, se vând. Adică să fii sclav pentru o mie, două mii de euro și… nu am zis niciodată, dar știu. Tu, Miu, dar și Ogăraru, ai jucat cu Oprița și cu Boștină și nu vorbiți între voi?! Nu, trebuie să îi cauți cârcotă, ca să îl dai afară. Întreabă-l pe Oprița dacă vorbește cu cei doi. Oprița e un băiat cu bun simt și drept. Și nu a fost ajutat. Da, clar (că i se pun bete în roate – n.r.)”, a spus Marian Aliuță, conform playsport.ro.

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1 deoarece este o grupare la care statul este acţionarul majoritar. Pentru a putea ajunge în primul eşalon, Steaua trebuie să se asocieze cu un investitor privat, care să devină acţionar majoritar.

Reclamă 4 / 0/3

George Ogăraru, fost manager general la CSA Steaua, a fost „retrogradat” la grupele de copii și juniori ale clubului.

George Ogăraru cere dreptul de promovare pentru CSA Steaua

George Ogăraru i-a avertizat pe conducătorii clubului CSA Steaua că trebuie să obțină cu orice preț dreptul de promovare în Liga 1. Ogăraru nu concepe ca echipa Armatei să mai joace încă un an „de umplutură” în Liga 2.

„Nu știu, este un lucru necunoscut în momentul de față. Ne interesează pe toți ce se va întâmpla cu prima echipă. Mai este puțin timp până când vom afla dacă se poate sau nu, suntem în ultimele zile. Așteptăm cu nerăbdare să se întâmple ceva. Ar fi dureros ca echipa să nu primească drept de promovare.

Dar trebuie să mergem mai departe, trebuie să credem în ceea ce trebuie făcut. Este foarte important ca acest club să existe mai departe și trebuie investit în el. Este foarte importantă vocea și prezența suporterilor. Extinderea bazinului de suporteri depinde de acest lucru.

Totuși, am avut o asistență peste media Ligii 2, comparabilă cu Liga 1. La nivel de galerie, de peluză, este una dintre cele mai importante din țară. Sigur că puteau să vină mai mulți spectatori, dar sunt conștient unde se află acum fotbalul românesc”, a spus George Ogăraru, conform playsport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah Vezi toate știrile
Citește și