Închide meniul

Fanii FCSB, scrisoare în trei direcții pentru ca echipa lui Gigi Becali să joace „finala” cu CFR Cluj în Ghencea. Ce i-au transmis lui Vasile Dîncu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 aprilie 2022, 19:16

Fanii FCSB, scrisoare în trei direcții pentru ca echipa lui Gigi Becali să joace „finala cu CFR Cluj în Ghencea. Ce i-au transmis lui Vasile Dîncu

FCSB a umplut stadionul în Europa

Fanii FCSB, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Fanii FCSB din Asociația „Salvați Steaua” au trimis mai multe scrisori către ministrul Apărării, prim-ministrul României și comandantul clubului Armatei, pentru ca „finala de titlu FCSB – CFR Cluj să se dispute pe stadionul Ghecea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii FCSB au reacționat după declarațiile Ministrului Apărării, Vasile Dîncu, care a subliniat că „militarii” trebuie să îşi dea acordul, dacă echipa lui Gigi Becali vrea să joace în Ghencea.

Fanii FCSB, scrisoare în trei direcții pentru ca echipa lui Gigi Becal să joace „finala” cu CFR Cluj în Ghencea

Scrisoarea fanilor FCSB pentru Ministrul Apărării

Sursa: AS.ro

Scrisoarea fanilor FCSB pentru Clubul Sportiv al Armatei

Sursa: AS.ro

Scrisoarea fanilor FCSB pentru Guvernul României

Reclamă
Sursa: AS.ro

Ce a declarat Vasile Dîncu despre subiectul „FCSB în Ghencea”

Gigi Becali va face solicitare ca derby-ul FCSB – CFR Cluj să se joace în Ghencea. Vestea nu le-a picat deloc bine celor de la CSA Steaua, cei care evoluează în mod obișnuit pe noua arenă. „Militarii” ar fi găsit şi motivul pentru a-i interzice FCSB-ului să joace posibila „finală” pentru titlu în „casa” lor.

Problema este una care ține de oportunitățile pe care le avem în acest moment pentru disponibilitatea stadionului. Nu avem un contract cu FCSB, nu avem nici cu LPF sau cu FRF. Poate că încă nu este niciun eveniment, dar nu am discutat cu conducerea clubului și nici nu știu care este situația.

Domnul Becali nu închiriază stadioane. Ar putea închiria chiar unde vrea, dar probabil că trebuie ca cei care sunt proprietari aici că să accepte acest lucru. Este o problemă care ţine și de suporterii echipei Steaua, de comunitatea care înseamnă Steaua București, o comunitate care a dat atâția campioni mondiali.

Reclamă 4 / 0/3

N-am auzit să fi investit cineva. Eu știu că sunt cel care a pus în proiect acest stadion și n-a investit nici căpitanul de la FCSB și nici alți căpitani. A investit statul român. Cine și revendică acest stadion este poporul român. Eu înțeleg lobby-ul pe care îl face FCSB, dar nu e chiar așa. Nu reacționează chiar toată lumea din țara asta pentru că cineva vorbește la TV”, a declarat Vasile Dâncu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Cum vrea CSA Steaua să oprească disputarea meciului FCSB – CFR Cluj în Ghencea

Stadionul Ghencea va fi liber în perioada 20-23 mai, când va avea loc derby-ul FCSB – CFR Cluj. Nici echipa de fotbal, nici cea de rugby din cadrul CSA Steaua nu vor avea meci pe teren propriu, la data respectivă.

Totuși, oficialii din Ghencea au găsit un alt motiv pentru a interzice FCSB-ului să joace în „casa” lor. Potrivit gsp.ro, „militarii” consideră că litigiile anterioare și actuale dintre FCSB și CSA Steaua vor duce la un răspuns negativ în contextul disputării partidei cu CFR în Ghencea.

„Din moment ce au existat litigii cu FCSB, pe care le-am câștigat, atunci e clar că acțiunile lui Gigi Becali ne-au prejudiciat.

Plus că încă mai sunt în plină judecare alte spețe, inclusiv pe subiectul dacă Gigi Becali trebuie să despăgubească CSA Steaua cu 37 de milioane de euro fiindcă a folosit marca Steaua vreme de 10 ani, deși nu avea voie să o facă.

Toate aceste lucruri sunt argumente solide să nu poți da curs solicitării FCSB de a intra pe stadionul din Ghencea.”, a explicat un oficial al CSA Steaua, potrivit gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)
  • Fanii FCSB fac tot posibilul ca echipa lui Gigi Becali să joace în Ghencea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și