Închide meniul
Foto

Fanii FCSB-ului au lăsat prăpăd în urma lor, după victoria cu Sepsi! Imagini scandaloase cu pagubele provocate

Cosmin Olteanu Publicat: 3 aprilie 2023, 23:56

Reclamă
Fanii FCSB-ului au lăsat prăpăd în urma lor, după victoria cu Sepsi! Imagini scandaloase cu pagubele provocate

Fanii FCSB-ului au lăsat prăpăd în urma lor, după victoria cu Sepsi

Suporteri FCSB / Profimedia

Fanii FCSB-ului au lăsat prăpăd în urma lor, după victoria cu Sepsi, 2-1, din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1. În urma acestui meci, FCSB se află pe locul 3 din play-off, cu 33 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultrașii vicecampioanei României au rupt mai multe piese de mobilier din băile stadionului de la Sfântu Gheorghe.

Fanii FCSB-ului au lăsat prăpăd în urma lor, după victoria cu Sepsi

FCSB le-a produs „pagube” celor de la Sepsi, nu doar în teren, ci și în băile stadionului de la Sfântu Gheorghe. Suporterii formației patronate de Gigi Becali au rupt mai multe piese de mobilier, lăsând în urma lor prăpăd, așa cum se poate vedea în imaginile de mai jos.

Dezastrul lăsat de fanii FCSB-ului, pe stadionul din Sfântu Gheorghe / digisport.ro.
Dezastrul lăsat de fanii FCSB-ului, pe stadionul din Sfântu Gheorghe / digisport.ro.

Scandal cu suporterii, înainte de Sepsi – FCSB

Un grup de 70 de suporteri ai FCSB-ului nu a putut intra pe stadion, la meciul Sepsi – FCSB, deoarece membrii acestuia nu dețineau bilete de acces.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a preferat să rămână în afara stadionului, alături de ceilalți suporteri cărora nu li s-a permis accesul pe stadion.

Reclamă

„Rămân în jur de 70-80 de suporteri afară. Am luat hotărârea să rămân lângă ei. Biletul meu i l-am dat unui copil, plângea. Prefer să stau eu afară lângă suporteri.

Am vorbit cu cei din interior, oamenii au vrut să iasă afară, dar nu am vrut să facem un impact negativ. 

M-a sunat MM, mi-a spus că a vorbit. Observatorul nu e de acord să intrăm. Pentru 70 de oameni se găsea un loc în peluză. E păcat. Nu e vorba de 300, doar 70-80 de oameni. Nu merită, se putea face o excepţie”, a declarat Gheorghe Mustață, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman, cu gândul la titlu după Sepsi – FCSB 1-2

Florinel Coman recunoaște faptul că FCSB a avut un meci greu în fața celor de la Sepsi, însă consideră că, atât el, cât și coechipierii săi, trebuie să învețe să sufere, pentru a câștiga titlul, la finalul sezonului.

„Un meci foarte greu, cu o echipă arțăgoasă, care, pe teren propriu, joacă un fotbal plăcut. Ne-au surprins la începutul meciului prin demarcările atacanților la centrul terenului.

Trebuie să suferim, dacă vrem să fim campioni. Sepsi își merită locul în play-off. Este adevărat că sunt pe locul 6, dar acasă joaca un fotbal foarte bun. Mergem acum la următorul meci și trebuie să câștigăm.

Lucrez, îmi fac treaba, am mai mult timp, merg și la sală, încerc să mă îmbunătățesc. Nu m-a ambiționat că nu am fost la națională. Mă bucur că au reușit să ia cele șase puncte puse în joc.

Între noi și ei (n.r. CFR Cluj) s-a creat o rivalitate foarte mare. Cred că putem face un meci foarte bun. Trebuie să vedem ce am făcut rău astăzi și să ne îmbunătățim până la următorul meci.

Era mai bine dacă eram pe primul loc și se întâmplau aceste rezultate. Important este ca noi să eliminăm greșelile și să nu mai stăm cu inima că cine știe ce se întâmplă.

Liniște tot timpul a fost la echipă. Mie, personal, îmi place (n.r. de Elias Charalambous), am vorbit cu dânsul, e implicat sută la sută. Știe să vorbească”, a declarat Florinel Coman, la finalul meciului cu Sepsi, pentru digsport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și