Închide meniul

Florinel Coman, cu gândul la titlu după Sepsi – FCSB 1-2: „Trebuie să suferim, dacă vrem să fim campioni!”

Cosmin Olteanu Publicat: 3 aprilie 2023, 22:53

Reclamă
Florinel Coman, cu gândul la titlu după Sepsi – FCSB 1-2: Trebuie să suferim, dacă vrem să fim campioni!”

Florinel Coman, cu gândul la titlu după Sepsi - FCSB 1-2

Florinel Coman, în timpul meciului Sepsi - FCSB 1-2 / Hepta

Florinel Coman este cu gândul la titlu după Sepsi – FCSB 1-2, partidă care a contat pentru etapa a doua din play-off-ul Ligii 1. În prezent, FCSB se află pe locul 3 din play-off, cu 33 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman recunoaște faptul că FCSB a avut un meci greu în fața celor de la Sepsi, însă consideră că, atât el, cât și coechipierii săi, trebuie să învețe să sufere, pentru a câștiga titlul, la finalul sezonului.

Florinel Coman, cu gândul la titlu după Sepsi – FCSB 1-2

Totodată, extrema FCSB-ului a vorbit în termeni laudativi despre noul antrenor al roș-albaștrilor, Elias Charalambous.

„Un meci foarte greu, cu o echipă arțăgoasă, care, pe teren propriu, joacă un fotbal plăcut. Ne-au surprins la începutul meciului prin demarcările atacanților la centrul terenului.

Trebuie să suferim, dacă vrem să fim campioni. Sepsi își merită locul în play-off. Este adevărat că sunt pe locul 6, dar acasă joaca un fotbal foarte bun. Mergem acum la următorul meci și trebuie să câștigăm.

Reclamă

Lucrez, îmi fac treaba, am mai mult timp, merg și la sală, încerc să mă îmbunătățesc. Nu m-a ambiționat că nu am fost la națională. Mă bucur că au reușit să ia cele șase puncte puse în joc.

Între noi și ei (n.r. CFR Cluj) s-a creat o rivalitate foarte mare. Cred că putem face un meci foarte bun. Trebuie să vedem ce am făcut rău astăzi și să ne îmbunătățim până la următorul meci.

Era mai bine dacă eram pe primul loc și se întâmplau aceste rezultate. Important este ca noi să eliminăm greșelile și să nu mai stăm cu inima că cine știe ce se întâmplă.

Reclamă 4 / 0/3

Liniște tot timpul a fost la echipă. Mie, personal, îmi place (n.r. de Elias Charalambous), am vorbit cu dânsul, e implicat sută la sută. Știe să vorbească”, a declarat Florinel Coman, la finalul meciului cu Sepsi, pentru digsport.ro.

În următoarea partidă de campionat, FCSB o va întâlni, în deplasare, pe campioana CFR Cluj. Meciul este programat duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Elias Charalambous, două schimbări la pauză în Sepsi – FCSB

În debutul reprizei a doua, antrenorul Elias Charalambous i-a scos pe Andrei Cordea și Malcom Edjouma și i-a introdus pe Ovidiu Popescu, respectiv David Miculescu.

Interesant de menționat este faptul că cei doi jucători introduși au primit indicații de la Mihai Pintilii, înainte de a intra în teren.

Echipele de start de la Sepsi – FCSB:

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bălașa, Ninaj, A. Dumitrescu – Aganovic, N. Păun, J. Rodriguez – Safranko, Tudorie, Ștefănescu
Rezerve: Began – R. Ispas, D. Ciobotariu, M. Tamas, E. Papa, Francisco Junior, I. Gheorghe, Achahbar, Rondon
Antrenor: Cristiano Bergodi

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Edjouma – Cordea, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Miculescu, I. Cristea, Ov. Popescu, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu
Antrenor: Mihai Pintilii

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB Vezi toate știrile
Citește și