Închide meniul

Fanii FCSB-ului îl vor pe Mihai Pintilii în continuare pe banca echipei! Anunțul lui Gheorghe Mustață: „A învățat de la Reghe și Olăroiu!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 martie 2023, 18:12

Fanii FCSB-ului îl vor pe Mihai Pintilii în continuare pe banca echipei! Anunțul lui Gheorghe Mustață: A învățat de la Reghe și Olăroiu!”

Fanii FCSB-ului îl vor pe Mihai Pintilii pe banca echipei, după cum anunță Gheorghe Mustață

Mihai Pintilii, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Fanii FCSB-ului îl vor pe Mihai Pintilii pe banca echipei în continuare, după cum reiese din ultimele declarații ale lui Gheorghe Mustață. Șeful galeriei roș-albastre a dezvăluit că „Pinti” este tehnicianul ideal pentru echipa lui Gigi Becali, deoarece a învățat meserie de la foștii lui antrenori, Laurențiu Reghecampf și Cosmin Olăroiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a rămas fără antrenor cu licență PRO, după demisia lui Leo Strizu. Oficialii echipei nu se grăbesc să găsească un înlocuitor, și astfel de pregătirea echipei se va ocupa în continuare Mihai Pintilii.

Fanii FCSB-ului îl vor pe Mihai Pintilii pe banca echipei în continuare, după cum anunță Gheorghe Mustață

Gheorghe Mustață a avut doar cuvinte de laudă pentru Mihai Pintilii, și susține că întreaga suflare roș-albastră și-l dorește pe acesta pe banca echipei. Șeful galeriei bucureștenilor a declarat că „Pinti” cunoaște perfect echipa, drept urmare este potrivit pentru a ocupa funcția de antrenor.

De asemenea, Mustață a mai dezvăluit că jucătorii de la FCSB au o relație foarte bună cu Mihai Pintilii, fapt care se observă pe teren, în timpul meciurilor.

„Noi ni-l dorim pe Pintilii, nu mai vrem alt antrenor. Dacă procedurile și legea sporturilor spun că trebuie să ai antrenor, asta este. Dar noi îl vrem pe Pintilii antrenor principal. Dacă nu se poate…

Reclamă

Se vede în teren. Nu se vede în teren ce face Pintilii? Nu înseamnă că e antrenor? Cunoaște echipa, cunoaște fiecare jucător în parte. A învățat de la Reghe, de la Olăroiu și uite că pune el acum în aplicare, iar echipa s-a mobilizat pentru el.

(n.r. dacă îl vede Pintilii următorul mare antrenor al FCSB-ului, după Reghe și Olăroiu) Se vede în teren! A dat MM răspunsul ieri, în live-ul meu. Rămâne Pinti, clubul suportă amenda”, a declarat Gheorghe Mustață, pentru playsport.ro.

FCSB nu îi caută înlocuitor lui Leo Strizu! Anunțul făcut de Mihai Stoica

FCSB nu îi caută înlocuitor lui Leo Strizu! Situația continuă să fie incertă în tabăra roș-albaștrilor. Strizu a demisionat recent de la clubul patronat de Gigi Becali, din funcția de antrenor principal. FRF o obligă pe vicecampioana României să aducă un tehnician cu licență PRO. Altfel, FCSB va fi din nou amendată. Delegatul Mihai Pintilii este cel care pregătește echipa în prezent, însă nu are voie să dea indicații de pe margine, deoarece nu deține licența necesară.

Reclamă 4 / 0/3

Managerul general al clubului din Berceni a precizat că roș-albaștrii sunt dispuși să încaseze amendă la fiecare meci din partea FRF, pentru ca Pintilii să conducă în continuare echipa.

„E foarte complicat să vă spun (n.r. – dacă FCSB va avea antrenor în următoarea perioadă). Noi antrenor avem acum. Dacă lumea nu înțelege că, de când a venit Pintilii, cu staff-ul pe care îl conduce, cu Thomas Neubert, Filip, Ovidiu Petre și Marius Popa.

Cine nu vede că echipa asta joacă cel mai bun fotbal din ultimii ani înseamnă că nu înțelege rolul lui. Noi suntem antrenați de Mihai Pintilii și echipa joacă.

Pintilii o să aibă dreptul. O să plătim exact cum plătesc cei de la Reims în Franța. La fiecare meci, amendă pentru că nu au antrenor cu licență.

În Franța, există un antrenor, William Still, care nu are licență și care de șase luni e neînvins. Pentru că e bun. Așa e situația și la noi”, a declarat Mihai Stoica, în cadrul unui live, pe TikTok.

Recomandări
  • Fanii FCSB-ului, susținere totală pentru Mihai Pintilii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și