Închide meniul

Fanii FCSB-ului, revoltaţi după remiza cu Petrolul: „După meciul cu Rapid vom discuta altfel!”

Viviana Moraru Publicat: 29 octombrie 2023, 13:38

Reclamă
Fanii FCSB-ului, revoltaţi după remiza cu Petrolul: „După meciul cu Rapid vom discuta altfel!

Fanii FCSB-ului, revoltaţi după remiza cu Petrolul

Jucătorii lui FCSB, în timpul unui meci / Profimedia

Fanii FCSB-ului sunt revoltaţi, după remiza roş-albaştrilor cu Petrolul. Gheorghe Mustaţă vrea ca jucătorii lui Elias Charalambous să obţină un rezultat pozitiv în runda viitoare, în derby-ul cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a condus-o cu 2-0 pe Petrolul, însă „lupii galbeni” au revenit şi au scos un punct in extremis. Gicu Grozav a egalat în prelungiri, la ultima fază, din penalty.

Fanii FCSB-ului, revoltaţi după remiza cu Petrolul

Gheorghe Mustaţă a avut o reacţie clară, şi a declarat că jucătorii FCSB-ului trebuie să dea totul pentru a obţine victoria cu Rapid. În caz contrar, liderul galeriei roş-albastre a declarat că se vor schimba lucrurile.

De asemenea, Mustaţă a mai precizat că discuta altfel cu jucătorii, dacă nu urma derby-ul cu Rapid în Liga 1, deoarece în acest context nu vrea să-i critice.

„Asta este, nu-i nimic, vine un meci important cu Rapid și jucătorii nu trebuie criticați acum. Criticăm după meciul cu Rapid dacă nu-și dau silința, nu-și dau viața pe teren și să răzbune rușinea de anul trecut. Atunci discutăm despre altceva.

Reclamă

Cu siguranță că dacă nu urma meciul cu Rapid eram puțin mai revoltat pentru rezultatul de aseară, pentru că din minutul 70 când s-a primit golul din acea lovitură liberă au făcut pasul în spate când trebuia să atace. Steaua (n.r. – FCSB) nu a făcut niciodată pasul în spate.

Asta este, nu-i nimic, mergem la treabă pentru că urmează derby-ul cu Rapid, campionatul nu s-a terminat și cu siguranță anul ăsta suntem campioni. Chiar dacă joacă toate echipele cu ambiție împotriva noastră, nu contează. O să-i motivăm și noi să joace cu ambiție mai puternică”, a declarat Gheorghe Mustaţă, conform fanatik.ro.

Gigi Becali a anunţat noi schimbări în primul 11 la FCSB, după egalul cu Petrolul

Gigi Becali a anunţat noi schimbări în primul 11 de la FCSB, după egalul cu Petrolul. Patronul roş-albaştrilor s-a declarat nemulţumit de evoluţia lui Ştefan Târnovanu, şi a declarat că Andrei Vlad ar putea apărea în echipa de start a vicecampioanei, de la meciul următor.

Reclamă 4 / 0/3

Jair a marcat primul gol al Petrolului, din lovitură liberă. Gigi Becali s-a declarat nemulţumit de faptul că Ştefan Târnovanu nu a parat execuţia mijlocaşului „lupilor”. În acest context, latifundiarul din Pipera a declarat că portarul ar putea trece pe bancă, în locul său urmând să evolueze Andrei Vlad.

„Stai să vedem, că poate intră Vlad de acum. Așa e normal. La primul gol, șutul nici nu e tare, e plasat. Târnovanu se uita la minge. O să văd ce zic și ceilalți. Doar acolo putea să o dea. A luat un gol pe care nu trebuia să îl ia”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și