Închide meniul

Fanii lui CSA Steaua l-au reclamat pe Gigi Becali la UEFA! Patronul FCSB-ului a recunoscut că a pariat 20.000 de euro

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2023, 9:10

Fanii lui CSA Steaua l-au reclamat pe Gigi Becali la UEFA! Patronul FCSB-ului a recunoscut că a pariat 20.000 de euro

Fanii lui CSA Steaua l-au reclamat pe Gigi Becali la UEFA

Gigi Becali, într-o conferinţă la Palat / Profimediaimages

Fanii lui CSA Steaua l-au reclamat pe Gigi Becali la UEFA! Totul după ce latifundiarul din Pipera a recunoscut că a pariat 20.000 de euro în timpul meciului Nordsjaelland – FCSB, scor 2-0, din turul 3 preliminar al Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii „militarilor” continuă „războiul” cu Gigi Becali şi au trimis zeci de mesaje la forul continental. Cer ca latifundiarul din Pipera să fie pedepsit exemplar.

Fanii lui CSA Steaua l-au reclamat pe Gigi Becali la UEFA

Federația Română de Fotbal tocmai a fost înștiințată că oficialul unui club pariază. Care era pedeapsa? Excluderea, nu? Cât ne mai uităm în altă parte, când exista destule probe? Care va fi explicația FRF / LPF în acest caz?„, au reacţionat fanii lui CSA Steaua imediat după declaraţiile făcute de Gigi Becali.

AS47 cere, prin intermediul unei postări, ca fanii lui CSA Steaua să îl reclame la UEFA pe patronul FCSB-ului. Au postat şi un link, către site-ul forului continental, unde aceştia pot cere demararea unei anchete.

Din fericire la UEFA / UEFA Conference League, clubul infractorilor nu are un angajat rudă pe nume Justin pentru a îi apara. În comment aveti linkul unde îi puteți raporta„, se arată în postarea făcută, pe pagina de Facebook, de Asociaţia Steliştilor 1947.

Reclamă

În primele 12 ore, postarea a adunat peste 350 de aprecieri şi peste 80 de comentarii. „Sper că se va lua poziție oficială de la club. Zero toleranță pentru corupție, penali!”, a scris un fan al lui CSA.

Am mai pierdut din 20.000, am pus și un pariu de 20.000. Eu am vorbit cu cineva și mi-a zis că e cotă 7, dacă e calificare, iei de 7 ori mai mult. I-am zis să îmi pună și mie 50.000 de la el. A dat, cutare, nu pot să pun 50.000, că nu primesc, pot să pun maxim 20.000, bine că nu a primit. Și a pus 20.000 și i-am pierdut. Nu am pariat eu”, a fost declaraţia făcută de Gigi Becali, pentru prosport.ro, care a făcut vâlvă în România.

Reclamă 4 / 0/3

Risc uriaş pentru Gigi Becali, după autodenunţul că a pariat pe FCSB

Patronul roş-albaştrilor a recunoscut că în timpul meciului Norsjaelland – FCSB a mizat suma de 20.000 de euro pentru o calificare a echipei sale.

Gigi Becali ar fi putut câştiga 140.000 de euro, dar vicecampioana României a pierdut şi e OUT din Conference League. Biletul pariat de omul de afaceri a fost necâştigător. Mai mult, Becali poate avea chiar şi mai mult de suferit.

În Regulamentul Disciplinar al FRF este prevăzut un articol care face referire la pariurile sportive. Astfel, în cazul în care va fi găsit vinovat, Gigi Becali poate fi interzis 2 ani din fotbal sau riscă să primească o amendă de aproximativ 60.000 de euro.

Fapta persoanei care participă direct sau indirect la pariuri sau alte activități similare care privesc jocurile din competițiile organizate sub egida FIFA/UEFA/FRF/LPF/AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect în astfel de activități se sancționează cumulativ cu:

a. interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru 2 ani;

b. penalitate sportivă de 300.000 de lei„, se arată în articolul 60 din Regulamentul Disciplinar.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și