Închide meniul

Fanii lui CSA Steaua, replică acidă pentru Alexandru Chipciu: „E frustrat! Să primim mai bine astfel de vedete!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 septembrie 2023, 10:40

Fanii lui CSA Steaua, replică acidă pentru Alexandru Chipciu: E frustrat! Să primim mai bine astfel de vedete!”

Fanii lui CSA Steaua, replică acidă pentru Alexandru Chipciu

Alex Chipciu, la o conferință de presă / AntenaSport

Fanii celor de la CSA Steaua au venit cu o replică acidă pentru Alexandru Chipciu. După ce mijlocașul a declarat că echipa din Liga a 2-a nu este adevărata Steaua, suporterii „militarilor” l-au făcut praf pe jucătorul de la U Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj a învins-o pe CSA Steaua în grupele Cupe României, iar la finalul meciului, Chicpiu, autorului unui gol în partida de pe Ghencea, a avut un discurs dur.

Fanii lui CSA Steaua, replică acidă pentru Alexandru Chipciu

Ca urmare, fanii „militarilor” nu au rămas datori și au oferit un răspuns acid pentru Chicpiu. Într-o postare pe contul de Facebook AS47, suporterii roș-albaștrii l-au numit „frustrat” pe jucătorul lui U Cluj, pentru că nu a avut ocazia să evolueze la adevărata Steaua, și a jucat la FCSB, timp de cinci sezoane.

De asemenea, suporterii trupei din Liga a 2-a au mai transmis și faptul că declarațiile lui Chipciu au fost amuzante, și au transmis că mijlocașul a avut un aer de superioritate, după victoria lui U Cluj, cu CSA Steaua.

„Chipciu pare să fie destul de frustrat, și asta nu poate fi decât din cauza faptului că a înțeles ce spuneau suporterii steliști, și anume că el nu a avut niciodată ocazia să joace pentru Steaua București.

Reclamă

Declarația lui vine pe fondul acestei frustrări și a negării lui. Dacă vă întrebați despre echipament, atât cel al Stelei, cât și cel al lui U Cluj sunt furnizate de aceeași companie, R-GOL. Singurul „fake” la care face referire este probabil clubul pentru care a evoluat Chipciu între 2011 și 2016.

În privința declarațiilor sale, trebuie să recunoaștem că au fost cel puțin amuzante, mai ales atunci când a repetat cu insistență că „Copiii făceau poze cu mine și jucătorii, dacă îi întrebai, erau fanii mei.” Dacă un jucător care începe o conferință de presă cu un „Mânca-ți-aș gura ta!” a ajuns să fie o asemenea vedetă, nu putem decât să zâmbim. Pe viitor va trebui să primim mai bine astfel de „vedete””, au transmis fanii celor de la CSA Steaua, pe Facebook.

Alex Chipciu a răbufnit, după ce a marcat în Steaua – U Cluj

Alex Chipciu a răbufnit, după ce a marcat în Steaua – U Cluj. „Şepcile roşii” au câştigat cu 3-1 partida din prima etapă a Cupei României, disputată în Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

Alex Chipciu a vorbit la finalul partidei din Ghencea dintre Steaua şi U Cluj din prima etapă a Cupei României. Finalista sezonului trecut s-a impus cu 3-1, graţie golurilor marcate de Alex Chipciu şi Filip Ilie, marcatorul unei duble. Pentru echipa lui Daniel Opriţa a marcat Boiciuc.

La finalul meciului din Ghencea, Alex Chipciu, fost jucător la FCSB, nu s-a ferit să îşi exprime părerea despre echipa din liga secundă pe care a întâlnit-o în grupele Cupei României. Chipciu a avut un mesaj dur, spunând că nu ar mai fi ţinut cu Steaua în copilărie, dacă formaţia celor de la CSA este adevărata Steaua.

„Doamne fereşte! Dacă aici e Steaua, am luat-o razna! Dacă eram copil, nu mai ţineam cu Steaua, dacă asta e Steaua… Cu echipamentul ăla fake şi… Doamne fereşte! Suntem bătaie de joc noi ca ţară oricum”, a zis Alexandru Chipciu, la finalul meciului dintre CSA Steaua şi U Cluj.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
Vezi toate știrile
Citește și