Închide meniul

Fanii lui Dinamo au răbufnit! Mesaj categoric pentru şefii clubului: „Cine răspunde acum? În vară erau toţi victorioşi!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 ianuarie 2024, 17:57

Fanii lui Dinamo au răbufnit! Mesaj categoric pentru şefii clubului: „Cine răspunde acum? În vară erau toţi victorioşi!

Fanii lui Dinamo au răbufnit! Mesaj categoric pentru şefii clubului

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Profimedia

Fanii lui Dinamo au răbufnit şi au transmis un mesaj categoric pentru oficialii echipei. Suporterii „câinilor” şi-au pierdut răbdarea şi cer de urgenţă transferuri la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a efectuat un singur transfer, în această perioadă de mercato. „Câinii” l-au transferat pe Darko Velkovski, fundaş central cotat la 1,8 milioane de euro.

Fanii lui Dinamo au răbufnit! Mesaj categoric pentru conducerea clubului

Pe contul oficial al Peluzei Cătălin Hîldan, fanii lui Dinamo au postat un scurt mesaj, prin care îi trag la răspundere pe oficialii echipei. Suporterii i-au taxat pe şefii clubului din Ştefan cel Mare, pentru faptul că nu au transferat mai mulţi jucători.

De asemenea, fanii lui Dinamo au mai subliniat că în vară, după promovarea echipei, toţi oficialii „câinilor” se „pozau victorioşi”, şi cer ca acum să răspundă toţi pentru situaţia în care se află echipa, fiind pe penultimul loc în Liga 1.

„Cine răspunde pentru starea clubului Dinamo? În vară se pozau toți cu toți. Erau victorioși. Acum cu cine se mai pozează cei care conduc clubul? Săptămâna trecută așteptam transferuri. Săptămâna asta așteptăm să vă asumați ce conduceți”, au transmis fanii lui Dinamo, pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

Reclamă

De asemenea, conform prosport.ro, în urmă cu câteva zile, fanii lui Dinamo, în frunte cu liderul galeriei Elyas Bucurică, s-au întâlnit cu unul dintre şefii clubului din Ştefan cel Mare, Eugen Voicu.

După „şedinţa” pe care a avut-o cu suporterii, Eugen Voicu a transmis că întâlnirea a fost una constructivă, pentru viitorul echipei: „A fost o discuție constructivă”, a transmis unul dintre acţionarii lui Dinamo, conform sursei citate mai sus.

Andrei Nicolescu a anunțat noi transferuri la Dinamo

Andrei Nicolescu a anunțat noi transferuri la Dinamo. Administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare a dezvăluit că trei jucători sunt în vizorul său și ar putea semna cu „câinii”. De asemenea, oficialul alb-roșilor a tras concluziile și după rezultatele înregistrate de echipă, în cantonamentul din Antalya.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r.Îngrijorați după aceste rezultate?) După 30 de minute dintr-o repriză, da. E greu de găsit o explicație, dar cred că mai multe vă poate spune Kopa (n.r. Zeljko Kopic).

Sunt mult mai multe lucruri pozitive nu doar unul. A fost un cantonament reușit din punct de vedere al pregătirii, Mister a tras anumite concluzii și ceea ce e mult mai important.

Eu am spus că-mi doresc cel puțin două transferuri în cantonament, am reușit unul. La al doilea a fost o situație pe care nu vreau să o comentez. Avem 3 sau 4 ținte, dar care sunt la un nivel și este foarte greu de negociat acum la început de ianuarie. Nu vorbim că nu mai vin, noi mai avem 3 sau 4 transferuri de făcut, suntem în discuții, negocieri și totul depinde de detalii.

Cred că rezultatele lui se vor vedea începând de luna viitoare. Abia acum și-a făcut și el temele și a început un plan pentru fiecare jucător.

(n.r. despre meciul cu Petrolul) E un meci foarte greu pentru ambele echipe, cine va fi stabil mental și fără greșeală va câștiga meciul”, a declarat Andrei Nicolescu, la revenirea în țară.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ Vezi toate știrile
Citește și