Închide meniul

Andrei Nicolescu a anunțat noi transferuri la Dinamo: „Avem 3 sau 4 ținte!” Reacție fermă despre rezultatele din amicale

Viviana Moraru Publicat: 13 ianuarie 2024, 13:40

Reclamă
Andrei Nicolescu a anunțat noi transferuri la Dinamo: Avem 3 sau 4 ținte!” Reacție fermă despre rezultatele din amicale

Andrei Nicolescu a atacat arbitrajul după CFR Cluj - Dinamo 4-0

Andrei Nicolescu/ Captură AntenaSport

Andrei Nicolescu a anunțat noi transferuri la Dinamo. Administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare a dezvăluit că trei jucători sunt în vizorul său și ar putea semna cu „câinii”. De asemenea, oficialul alb-roșilor a tras concluziile și după rezultatele înregistrate de echipă, în cantonamentul din Antalya.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a încheiat cu o înfrângere categorică stagiul de pregătire din Turcia. Charleroi i-a învins pe „câini” cu un scor de tenis, 6-2. Jucătorii și staff-ul lui Dinamo au revenit în țară, și au început pregătirile pentru primul duel oficial din 2024, din Liga 1, cu Petrolul, programat pe 20 ianuarie.

Andrei Nicolescu a anunțat noi transferuri la Dinamo

Andrei Nicolescu a dezvăluit că plănuia să-i mai aducă un jucător lui Zeljko Kopic, în cantonament, pe lângă Darko Velkovski, însă s-a întâmplat un lucru neprevăzut și mutarea a picat. Administratorul special al „câinilor” a transmis că în următoarea perioadă, Dinamo se va întări cu cel puțin trei jucători.

De asemenea, Nicolescu a mai transmis că în ciuda rezultatului cu care a încheiat Dinamo cantonamentul, stagiul de pregătire din Antalya a fost unul reușit.

(n.r.Îngrijorați după aceste rezultate?) După 30 de minute dintr-o repriză, da. E greu de găsit o explicație, dar cred că mai multe vă poate spune Kopa (n.r. Zeljko Kopic).

Reclamă

Sunt mult mai multe lucruri pozitive nu doar unul. A fost un cantonament reușit din punct de vedere al pregătirii, Mister a tras anumite concluzii și ceea ce e mult mai important.

Eu am spus că-mi doresc cel puțin două transferuri în cantonament, am reușit unul. La al doilea a fost o situație pe care nu vreau să o comentez. Avem 3 sau 4 ținte, dar care sunt la un nivel și este foarte greu de negociat acum la început de ianuarie. Nu vorbim că nu mai vin, noi mai avem 3 sau 4 transferuri de făcut, suntem în discuții, negocieri și totul depinde de detalii.

Cred că rezultatele lui se vor vedea începând de luna viitoare. Abia acum și-a făcut și el temele și a început un plan pentru fiecare jucător.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. despre meciul cu Petrolul) E un meci foarte greu pentru ambele echipe, cine va fi stabil mental și fără greșeală va câștiga meciul”, a declarat Andrei Nicolescu, la revenirea în țară.

Zeljko Kopic, reacţie vehementă după ce Dinamo a pierdut la scor de tenis ultimul amical al iernii

Zeljko Kopic a avut o reacţie categorică, după ce Dinamo a pierdut la scor de tenis ultimul amical al iernii, din cantonamentul din Antalya. Antrenorul „câinilor” a declarat că echipa sa a prestat un joc extrem de modest, la nivel de amatori, în înfrângerea cu Charleroi.

„Sunt multe de analizat și trebuie să tragem concluziile acestui meci. Am jucat bine 60 de minute, dar ulterior au profitat de ocazii, trebuie să vedem unde am greșit și să ne pregătim pentru meciul cu Petrolul. Este inacceptabil, vom analiza tot meciul, nu am avut reacție. Primele 60 de minute a evoluat o echipă profesionistă, apoi nivel de amator, nu este acceptabil pentru noi.

Velkovski este într-o formă fizică bună, trebuie să avem răbdare cu fiecare jucător nou. A demonstrat faptul că are calități, va fi un transfer util pentru noi. Avem pauză până luni acum, de luni reluăm antrenamentele și vom fi bine la meciul cu Petrolul.

Am jucat împotriva unei echipe bune, nu te poți bucura atunci când primești atâtea goluri, au fost și plusuri, dar și lucruri de pus la punct. Sper să aducem jucători până la meciul cu Petrolul”, a declarat Zeljko Kopic.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf Vezi toate știrile
Citește și