Închide meniul

Fanii lui Dinamo au reacţionat, după „trădarea” lui Dorin Rotariu: „Nu am uitat! Ne-ar fi plăcut ca nici tu să nu uiţi!”

Viviana Moraru Publicat: 11 octombrie 2023, 9:24

Reclamă
Fanii lui Dinamo au reacţionat, după „trădarea lui Dorin Rotariu: „Nu am uitat! Ne-ar fi plăcut ca nici tu să nu uiţi!

Fanii lui Dinamo au reacţionat, după "trădarea" lui Dorin Rotariu

Dorin Rotariu, bucurie după un gol marcat la Dinamo/ Hepta

Fanii lui Dinamo au reacţionat imediat, după „trădarea” lui Dorin Rotariu. Jucătorul de 28 de ani a semnat cu rivala FCSB, iar suporterii roş-albi şi-au amintit de un interviu acordat de acesta în urmă cu mai mulţi ani, în care afirma că nu va trăda niciodată formaţia din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu este transferul surpriză pe care l-a făcut Gigi Becali. Jucătorul a semnat cu FCSB un contract valabil pe un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă două. Salariul acestuia va fi de 20.000 de euro.

Fanii lui Dinamo au reacţionat, după „trădarea” lui Dorin Rotariu

Fanii lui Dinamo nu s-au putut abţine şi au publicat un interviu cu Dorin Rotariu, în care acesta îşi declara dragostea faţă de clubul alb-roşu.

„Nu am trădat și nu am să trădez indiferent de agenții mei și de prieteni. Am venit la Dinamo pentru a face performanță, să pun suflet și să ajung în Europa.

Lupt pentru suporteri, mă gândesc tot timpul la ei. Punctul lor de vedere contează foarte mult pentru mine. Fără ei, nu veneam la Dinamo”, a declarat Dorin Rotariu, pe vremea când evolua la Dinamo.

Reclamă

În continuare, fanii „câinilor” au mărturisit că ei nu au uitat perioada în care Dorin Rotariu înscria goluri pentru echipa din Ştefan cel Mare. De asemenea, aceştia au mărturit şi faptul că şi-ar fi dorit ca nici jucătorul să nu treacă peste cei patru ani petrecuţi în „Groapă”.

„Ne-am bucurat când a ajuns în Ștefan cel Mare, chiar dacă originile lui nu aveau legătură cu Dinamo, ba dimpotrivă. Am sperat împreună că am găsit un nou puști minune pentru fotbalul românesc.

L-am iertat și am trecut peste ce s-a întâmplat în 2014. A explodat și a reușit să plece în fotbalul mare, așa cum și-a dorit. Mai departe ne poate explica el ce nu a mers.

Reclamă 4 / 0/3

În orice caz, noi știm că nu o face pentru bani. E fotbalist profesionist, are talent, principii și tot ce trebuie. Mult succes, Dorin. Noi nu uităm momentele frumoase. Ne-ar fi plăcut ca nici tu să nu uiți”, au notat fanii de la Tribuna Dinamo.

Şi pe contul oficial al lui Dinamo de TikTok a fost publicat un video cu Dorin Rotariu, în care acesta marca un gol în poarta FCSB-ului. „Câinii” notează mesajul „Fie mori erou…” la începutul videoclipului, ulterior notând şi „Fie trăiești suficient cât să devii personajul negativ”, unde se prezintă şi o captură cu anunţul transferului acestuia la FCSB. Videoclipul a fost ulterior şters.

Gigi Becali, anunț despre Dorin Rotariu

Gigi Becali a făcut un nou anunț despre Dorin Rotariu. Latifundiarul din Pipera a spus când va debuta fostul dinamovist în tricoul echipei pregătite de Elias Charalambous.

Gigi Becali a dezvăluit faptul că Dorin Rotariu va debuta în tricoul echipei „roș-albastre” la partida cu FC Voluntari, care este programată pe data de 22 octombrie, de la ora 21:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Păi da eu v-am spus că am nevoie neapărat de unul sau doi atacanți. Acum, dacă s-a ivit ocazia asta cu Rotariu e și un mare avantaj că nu mai așteptăm. Mai avem încă nouă etape de jucat până la transferuri, îl avem acum. Eu am spus că în iarnă, dar dacă am posibilitatea să îl iau de acum și să și joace, că poate juca, e mult mai mare avantajul.

Eu am vrut tot timpul să îl iau pe Roti, dar nu am putut atunci. Da, 20.000 de euro lunar e salariul. Noi duceam lipsă de atacant, prea multe ocazii și nu marcam, acum o să marcăm 3-4 goluri la fiecare meci. Nu îl prezentăm, și-a luat mașina, și-a luat apartamentul în primire, deja mâine la antrenament, ce să mai prezentăm?”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și