Închide meniul

Fanii lui Dinamo iau cu asalt Sibiul! Câţi „câini” vor fi prezenţi la duelul cu Hermannstadt

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 octombrie 2023, 21:48

Fanii lui Dinamo iau cu asalt Sibiul! Câţi „câini vor fi prezenţi la duelul cu Hermannstadt

Fanii lui Dinamo iau cu asalt Sibiul, pentru duelul cu Hermannstadt

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci / Profimedia

Fanii lui Dinamo iau cu asalt Sibiul, pentru duelul cu Hermannstadt. Trupa lui Ovidiu Burcă se va bucura de o asistenţă impresionantă, pentru meciul din etapa a 13-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hermannstadt – Dinamo se va desfăşura sâmbătă, de la ora 17:00. Partida va fi în format live text, pe AS.ro.

Fanii lui Dinamo iau cu asalt Sibiul, pentru duelul cu Hermannstadt

Suporterii din Peluza Cătălin Hîldan au emis un comicat, şi au transmis faptul că nu mai puţin de 3000 de fani vor face deplasarea alături de Dinamo, pentru duelul cu Hermannstadt.

Nici măcar preţurile ridicate ale biletelor nu i-a împiedicat pe „câini” să vină la meci, pentru a-şi susţine favoriţii. Pentru un tichet la peluză, fanii au plătit 50 de lei, în timp ce un bilet la Tribuna a 2-a a costat între 90 şi 100 de lei.

„Sâmbătă, toate drumurile duc la Sibiu! Peste 3.000 de ‘câini’ și-au anunțat prezența. E o bucurie să vezi Dinamo jucând. Mai mult decât atât e o bucurie să vezi Dinamo și atât.

Reclamă

Sâmbătă, mergem în inima țării, la Sibiu, acolo Dinamo joacă o nouă etapă din episodul renașterii sale, renaștere care se dovedește una grea, dar nu fără speranță. Știam că va fi greu, asă că nu ne miră nimic”, au transmis fanii, în comunicat emis pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan.

Ovidiu Burcă, mesaj de mobilizare înainte de Hermannstadt – Dinamo

Ovidiu Burcă a avut un mesaj de mobilizare înainte de Hermannstadt – Dinamo. Antrenorul dinamoviştilor speră ca echipa sa să repete evoluţia din derby-ul cu CFR Cluj. Dinamo a obţinut o remiză cu ardelenii, în ultima etapă jucată în Liga 1.

„Ne așteaptă un meci dificil. Ei au un joc consistent. Au făcut meciuri foarte bune, împotriva unui adversar de calibru. Ne dorim să confirmăm ce am jucat cu CFR Cluj. Trebuie să confirmăm că suntem într-un progres real.

Reclamă 4 / 0/3

Am făcut un meci foarte solid. Ne dorim să nu încurcăm pe nimeni, ci să devenim protagoniști. Atmosfera este bună. Aveam nevoie de un moment în care se credem unii în alții. Când pierzi multe meciuri, ca antrenor, vorbești în gol, iar ei nu te mai ascultă.

Încrederea se pierde și se câștigă foarte ușor. Am încercat să păstrăm moralul ridicat. Locul în clasament nu reflectă valoarea jucătorilor. Am avut un joc pe care l-am controlat în prima repriză cu CFR.

Am identificat ce s-a întâmplat și poate reușim să facem două reprize asemănătoare!”, a spus Ovidiu Burcă înainte de Hermannstadt – Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și