Închide meniul

Ovidiu Burcă, mesaj de mobilizare înainte de Hermannstadt – Dinamo: „Să confirmăm ce am jucat cu CFR Cluj!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 octombrie 2023, 15:48

Ovidiu Burcă, mesaj de mobilizare înainte de Hermannstadt – Dinamo: „Să confirmăm ce am jucat cu CFR Cluj!

Ovidiu Burcă, mesaj de mobilizare înainte de Hermannstadt - Dinamo

Ovidiu Burcă, în timpul meciului de pe stadionul Arcul de Triumf / Hepta

Ovidiu Burcă a avut un mesaj de mobilizare înainte de Hermannstadt – Dinamo. Antrenorul dinamoviştilor speră ca echipa sa să repete evoluţia din derby-ul cu CFR Cluj. Dinamo a obţinut o remiză cu ardelenii, în ultima etapă jucată în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Burcă mai spune că locul în clasament nu reflectă valoarea jucătorilor. După 12 etape, Dinamo este penultima în clasament.

Ovidiu Burcă, mesaj de mobilizare înainte de Hermannstadt – Dinamo

„Ne așteaptă un meci dificil. Ei au un joc consistent. Au făcut meciuri foarte bune, împotriva unui adversar de calibru. Ne dorim să confirmăm ce am jucat cu CFR Cluj. Trebuie să confirmăm că suntem într-un progres real.

Am făcut un meci foarte solid. Ne dorim să nu încurcăm pe nimeni, ci să devenim protagoniști. Atmosfera este bună. Aveam nevoie de un moment în care se credem unii în alții. Când pierzi multe meciuri, ca antrenor, vorbești în gol, iar ei nu te mai ascultă. 

Încrederea se pierde și se câștigă foarte ușor. Am încercat să păstrăm moralul ridicat. Locul în clasament nu reflectă valoarea jucătorilor. Am avut un joc pe care l-am controlat în prima repriză cu CFR.

Reclamă

Am identificat ce s-a întâmplat și poate reușim să facem două reprize asemănătoare!”, a spus Ovidiu Burcă înainte de Hermannstadt – Dinamo.

Preţuri prohibitive la Hermannstadt – Dinamo! Fanii s-au revoltat

Preţuri prohibitive la Hermannstadt – Dinamo! Fanii sibienilor s-au plâns de preţul mare al biletelor. Un bilet la Peluza Nord costă 50 de lei, în timp ce unul la tribuna 1 costă 100 de lei.

Pe Facebook, mai mulţi fani ai echipei sibiene s-au revoltat şi le-au transmis conducătorilor că nu vor mai merge la meciurile lui Hermannstadt.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai ieftin bilet la meciul Hermannstadt – Dinamo costă 45 de lei, fiind doar pentru copiii care stau în Family Zone.

  • Peluza Nord – 50 de lei
  • Family Zone (tribuna a 2-a) – 45 de lei (copil), 90 de lei (adult)
  • Tribuna a 2-a – 90 de lei
  • Tribuna 1 – 100 de lei

”Doamne ferește, ce prețuri puteți sa puneți… nu v-ar fi rușine…”, ”Să sperăm că revin la prețurile normale după această serie de „derby”-uri. Altfel, cred că ne-au pierdut pe mulți”, ”Mai bine mergem la teatru, 30 lei bilet întreg”, Păi dacă intrăm în play-off atunci să vedeți distracție, când o să jucăm doar cu balaurii.. O să-și rotunjească băieții bugetul”, s-au revoltat fanii pe contul de Facebook al lui FC Hermannstadt.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și