Închide meniul

Fanii lui Dinamo vor primi mai multe bilete pentru derby-ul cu FCSB! Anunţul lui Gheorghe Mustaţă

Alex Masgras Publicat: 21 iulie 2023, 12:15

Reclamă
Fanii lui Dinamo vor primi mai multe bilete pentru derby-ul cu FCSB! Anunţul lui Gheorghe Mustaţă

Fanii lui Dinamo vor primi mai multe bilete pentru derby-ul cu FCSB

Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei FCSB / Antena Sport

Fanii lui Dinamo vor primi mai multe bilete pentru derby-ul cu FCSB. Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei roş-albastre, a vorbit înaintea derby-ului de pe Arcul de Triumf despre situaţia biletelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre FCSB şi Dinamo se va juca pe stadionul Arcul de Triumf, stadion cu o capacitate de 8000 de locuri. Pentru că cererea de bilete este foarte mare, fanii lui Dinamo vor primi 600 de bilete.

Fanii lui Dinamo vor primi mai multe bilete pentru derby-ul cu FCSB! Anunţul lui Gheorghe Mustaţă

În prima fază, conducerea celor de la FCSB a vrut să ofere 350-375 de bilete pentru fanii „câinilor”, dar în urma discuţiilor dintre Gheorghe Mustaţă şi reprezentanţii fanilor lui Dinamo, s-a stabilit ca aceştia să primească alte 225 de bilete.

„Faptul că s-a luat numele… şi alte echipe şi-au schimbat numele. Şi Juventus! Nu le dăm o peluză celor de la Dinamo. Am discutat cu băieţii. Le-am spus că este o cerere foarte mare de bilete. Clubul a vrut să le dea 375 de bilete, iar eu am discutat cu reprezentanţii peluzei lui Dinamo, şi am ajuns la o concluzie. Au şi ei dreptate, stadionul e mic. 350 sau 375 nu este ok. Am discutat cu conducerea şi am suplimentat cu încă 225. Adică le dăm 600 de bilete. Noi ceea ce spunem, respectăm, nouă ne place spectacolul. Fotbalul este pentru suporteri.

(N.r. Ghencea nu s-a putut închiria) Întrebaţi-l pe domnul Talpan. E deteriorism. Oamenii trebuie să înţeleagă că nu este vina noastră. Am făcut toate eforturile pentru a juca pe un stadon mare. Sperăm ca pe viitor să nu se mai întâmple asta”, a declarat Gheorghe Mustaţă.

Reclamă

Mihai Stoica, alături de Gheorghe Mustaţă la casele de bilete la Arena Naţională

Mihai Stoica a fost surprins alături de Gheorghe Mustaţă, la casele de bilete de la Arena Naţională. Astăzi s-au pus în vânzare tichetele pentru derby-ul de sâmbătă, dintre FCSB şi Dinamo.

FCSB se va duela cu Dinamo pe arena Arcul de Triumf. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Casele de bilete de la Arena Naţională s-au deschis la ora 11:00, însă de la primele ore ale dimineţii, sute de fani s-au adunat pentru a prinde un bilet la derby-ul din acest week-end.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii au avut parte de o surpriză, în momentul în care au achiziţionat bilete pentru meciul de pe Arcul de Triumf. Mihai Stoica, alături de Gheroghe Mustaţă, erau prezenţi la Arena Naţională.

Cei doi s-au ocupat de organizarea vânzării biletelor. Fanii au avut nevoie de acte de identitate, pentru a-şi achiziţiona un tichet la derby. De altfel, Gheorghe Mustaţă a ieşit printre fani, iar unul dintre ei l-a întrebat pe liderul galeriei roş-albastre ce trebuie să prezinte pentru a cumpăra şi un bilet pentru un copil.

Mustaţă i-a oferit toate detaliile fanului, prezent la Arena Naţională. Ulterior, şi Mihai Stoica a fost surprins discutând cu unii dintre suporteri, care aşteptau să-şi cumpere bilete.

Peste 600 de fani au fost surprinşi la Arena Naţională, înainte de deschiderea caselor de bilete. Interesul pentru derby este unul imens, având în vedere şi faptul că se dispută pe o arenă de doar 8000 de locuri.

Tot în această dimineaţă, FCSB a efectuat primul antrenament pe arena Arcul de Triumf. Este primul contact pe care roş-albaştrii îl iau cu stadionul pe care vor disputa derby-ul cu Dinamo.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și