Închide meniul
Foto

Fanii lui FC U Craiova 1948, spectacol total în meciul cu Rapid! „Cel mai de preț club al României”

De Alexandru Ivan
Publicat: 10 septembrie 2022, 22:02

Fanii lui FC U Craiova 1948 au făcut show total la meciul cu Rapid. Suporterii echipei lui Adrian Mititelu s-au dezlănțuit.

Reclamă
Fanii lui FC U Craiova, în timpul meciului cu Rapid

Fanii lui FC U Craiova s-au dezlănțuit cu Rapid

Fanii lui FC U Craiova, în timpul meciului cu Rapid / as.ro

Ultrașii din Peluza Sud Craiova au pregătit un banner special pentru derby-ul cu Rapid. Suporterii olteni au cântat fără oprire.

Reclamă

Fanii lui FC U Craiova 1948, show total în meciul cu Rapid

„De bucurie rar avurăm parte
O nouă filă în a noastră carte,
Și trecurăm peste agonie
Cel mai de preț club al României!”, este bannerul afișat de ultrașii lui FC U Craiova 1948.

Reclamă
Sursa: as.ro
Sursa: as.ro

Adrian Mititelu: „Multă sănătate, Adi!”

Adrian Mutu nu stă pe bancă la meciul FC U Craiova 1948 – Rapid. „Briliantul” a fost operat în urma unei crize de apenticită acută. Adrian Mititelu a reacționat imediat după anunțul că Adrian Mutu va absenta de la meci.

„Sănătate multă, Adi! Îmi pare tare rău că nu ne vedem azi la Târgu Jiu. Sincer, în astfel de momente, fotbalul trece în plan secund!„, a reacționat Adrian Mititelu, la comunicatul Rapidului.

Adrian Mutu a antrenat-o pe FC U Craiova 1948 la începutul sezonului 2021-2022, însă a fost demis de Adrian Mititelu din cauza rezultatelor sub așteptări.

Autocarul Rapidului, vandalizat înaintea meciului cu FC U Craiova 1948

Giuleştenii au făcut deplasarea la Târgu Jiu cu autocarul, iar ultraşii alb-albaştrilor le-au pregătit o primire pe care nu o vor uita prea curând.

Mai multe mesaje au apărut pe autocarul Rapidului. Semnătura şi-au pus-o cei din Peluza Sud 1997, care susţine gruparea din Bănie.

„Olteni talentați la scris cu ruj pe autocar, aceiași sudiști cu ochelari de soare în solar!”, a fost mesajul ironic apărut pe pagina de Facebook Visiniu.ro. Postarea a fost însoţită de imagini cu autocarul vandalizat.

Reclamă
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea