Închide meniul
Video

Fanii Rapidului au „luat foc”, chiar înaintea derby-ului cu Dinamo! Neil Lennon, vizat: „Bagă-l, bă!”

Viviana Moraru Publicat: 18 august 2024, 20:58

Reclamă

Fanii Rapidului au "luat foc", chiar înaintea derby-ului cu Dinamo

Neil Lennon, la sosirea la stadion, înainte de Rapid - Dinamo/ AntenaSport

Fanii Rapidului au „luat foc”, chiar înaintea derby-ului cu Dinamo. Neil Lennon a fost vizat de furia suporterilor giuleşteni, care i-au cerut să titularizeze un jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid primeşte vizita celor de la Dinamo, în etapa a şasea a Ligii 1. Derby-ul din Giuleşti se va disputa azi, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Fanii Rapidului au „luat foc”, chiar înaintea derby-ului cu Dinamo

Fanii de la Rapid l-au cerut titular pe Cristi Săpunaru, în derby-ul cu Dinamo. Veteranul din lotul giuleştenilor a fost din nou lăsat pe banca de rezerve de Neil Lennon.

În momentul în care autocarul Rapidului a ajuns la arena din Giuleşti, fanii au început să scandeze şi să-i încurajeze pe jucători. Când Neil Lennon a intrat în arenă, fanii au reacţionat imediat şi i-au cerut acestuia să-l trimită în teren pe Cristi Săpunaru: „Băgă-l, bă, pe Săpunaru!„, a strigat un suporter al giuleştenilor, către nord-irlandez.

Când Cristi Săpunaru a coborât şi el din autocar şi a mers către stadion, fanii au început să-i strige numele. Fundaşul i-a salutat pe suporteri şi a intrat grăbit în arenă, alături de ceilalţi jucători.

Reclamă
Reclamă 4

Neil Lennon nu l-a titularizat pe Cristi Săpunaru, în acest sezon. Titulari în centrul defensivei sunt Alexandru Paşcanu şi Cristian Ignat, la derby-ul cu Dinamo.

În cinci meciuri disputate de Rapid, Cristi Săpunaru a prins doar 24 de minute. Acesta a fost trimis în teren pe finalul partidei cu Petrolul, pierdută de giuleşteni cu 0-1.

La conferinţa de presă premergătoare meciului cu Dinamo, Neil Lennon a oferit declaraţii despre situaţia lui Cristi Săpunaru, mărturisind că fundaşul a fost accidentat, la începutul sezonului.

Reclamă

Ştiu cine e, nu trebuie să-mi spuneţi de valoarea lui. Ştiu cât de important este, nu doar pentru echipă, şi pentru mine. L-am cunoscut, e un profesionist, e foarte important pentru mine, pentru staff. Trebuia să joace cu Sepsi, a fost accidentat şi şi-a revenit mai greu. A participat la antrenamente”, a declarat Lennon despre Săpunaru, la conferinţa de presă.

Echipele de start la Rapid – Dinamo:

Rapid: Siegrist – Braun, Pașcanu, Ignat, Borza – Kait, Mendes – Papeau, Gojkovic, Petrila – Jambor
Rezerve: Aioani, Săpunaru, Blazek, Manea, Oaidă, Burmaz, Hasani, Pop, Micovschi, El Sawy, Iacob
Antrenor: Neil Lennon

Dinamo: Golubovic – Sivis, Boateng, Homawoo, Opruț – Milanov, Gnahore, Cîrjan – Bani, Selmani, Abdallah
Rezerve: Ailesei, Al. Stoian, Pașcalău, Licsandru, Bordușanu, Patriche, Caragea, D. Irimia, Rotund, An. Florescu, Costin
Antrenor: Zeljko Kopic

Cine l-a înlocuit pe Albion Rrahmani, în echipa de start de la Rapid

Neil Lennon l-a titularizat pe Timotej Jambor, în centrul atacului de la Rapid, după plecarea lui Albion Rrahmani. Antrenorul nord-irlandez a mizat pe vârful slovac de 21 de ani, în detrimentul lui Borisav Burmaz.

Jambor bifează a doua titularizare a sezonului la Rapid, după ce a mai prins echipa de start şi în meciul cu Petrolul, din urmă cu trei etape. Atacantul slovac a reuşit să-şi treacă în cont o pasă decisivă, în meciul cu CFR Cluj, din etapa a doua.

În remiza cu Gloria Buzău, din etapa trecută, Jambor a fost ţinut pe bancă de Neil Lennon. Titularizat a fost Borisav Burmaz, cel care era de aşteptat să fie titular şi în derby-ul cu Dinamo.

În continuare, Neil Lennon îi ţine pe banca de rezerve pe Cristi Săpunaru şi Marian Aioani. Nord-irlandezul a mizat pe Benjamin Siegrist, portarul fiind titular şi în meciul cu Gloria Buzău. De cealaltă parte, Săpunaru nu a bifat niciun meci ca titular la Rapid, în acest sezon.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 19 aug.

„Meritam cele trei puncte!” Zeljko Kopic, mesaj categoric după Rapid – Dinamo 1-1! Ce a spus şi Ahmed Bani

23:58

VIDEOAEK – OFI Creta 3-0, a fost în AntenaPLAY! Panathinaikos – Asteras 0-1. Surpriză în Superliga Greciei

23:53

„E mai rău decât am crezut!” Claudiu Petrila, cu moralul la pământ după Rapid – Dinamo 1-1: „Fanii nu mai au răbdare cu noi”

23:51

Astrit Selmani, prima reacție după scandalul cu Neil Lennon din Rapid – Dinamo 1-1! Antrenorul i-ar fi arătat semne obscene

23:29

Rapid – Dinamo 1-1! Giuleştenii rămân fără victorie! Derby-ul din Giuleşti, decis de două penalty-uri

23:18

LIVE VIDEOBoavista – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY Moreirense – Arouca 3-1. Guimaraes – Estoril 1-0

1 FotoAndrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan: „Ne vedem în ianuarie!” 2 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu 3 Foto„Suntem deasupra tuturor!” Soţia lui Alex Mitriţă, încântată că „perla” Băniei a refuzat petrodolarii din Golf 4 Darius Olaru s-a năpustit asupra unui coechipier, după eliminarea din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Injurii şi o reacţie incredibilă 5 Darius Olaru, prima reacţie după cartonaşul roşu din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Anunţ categoric despre viitorul său: „Nu în Rusia!” 6 Florin Tănase a anunţat că putea pleca de la FCSB, la două zile după ce a semnat! Ce s-a întâmplat: „Am avut oferte!”
Citește și